Omio

Alle kundeanmeldelser

Omio

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Omio

Det å komme seg ut av huset er alltid viktig, og det å komme seg bort fra det kjente kan være like viktig. Det finnes jo heldigvis mange tilgjengelige alternativ for de som er eventyrlystne, og mange måter å komme seg dit på. Noen foretrekker fly, andre bil, mens andre igjen liker å bruke toget. Sistnevnte er i det minste et veldig miljøvennlig alternativ, men så tar det litt lenger tid også. Omio er den type tjeneste som hjelper deg med å finne det beste alternativet, uansett hvilket transportmiddel du vil bruke. Har du hørt om det tidligere? Om ikke, så anbefaler vi at du leser videre for å få mer informasjon om det, det kan hende at du blir fristet til å ta en tur ut! Les videre for mer informasjon!

Det du bør vite om Omio
Det er naturlig at måten Omio ble etablert på ble inspirert av reiser rundt om i Europa. Backpacking gjennom kontinentet er veldig populært, men det er klart at det kan bli forbedret, noe som grunnleggeren Naren Shaam oppdaget. Han reiste gjennom Europa i 2010, men følte det var vanskelig å bestille og organisere den reisen som han selv ville ha. Da ble Omio etablert, med mål om å gi deg som reisende den beste mulige opplevelsen, både når du bestiller og når du gjennomfører selve reisen. Det høres jo ganske bra ut, og med tanke på hvor mye selskapet har vokst de siste årene har de klart seg ganske bra får man vel si.

Det at de har avtaler med mange reiseselskap og nasjonale reisebyrå så komme rdu til å finne mange gode tilbud, uansett om du vil reise med fly, tog eller bil, eller om du bare trenger en buss. Valget er ditt, men poenget er at du har så mye å velge mellom!

Hva du får hos Omio
VI har snakket om det litt ovenfor, men det er altså et reiseselskap som hjelper deg med å finne transportmidler til dit du vil. Måten det fungerer på er ikke akkurat revolusjonerende, men hovedsaken er at du får så mange gode tilbud, hvor både prisen og kvaliteten på reisen har stor variasjon. Da kan du justere alt ettersom ditt eget budsjett ser ut, noe som virker ganske bra for oss!

En annen god ting er at Omio fungerer som en slags sammenligningsside, hvor du får presentert alle de beste tilbudene som finnes på nettet. Det gjør det mye lettere å filtrere og velge det som passer aller best for deg, uansett hvilket behov du måtte ha. Om du har tenkt å dra ut på reise er det jo alltid fornuftig å finne den beste løsningen, både økonomisk og rent praktisk, og om Omio kan hjelpe deg med det er det vel verdt å gi en sjanse. Kanskje får du deg en god overraskelse?

Om du har noe du vil si om Omio er dette stedet for deg, så skriv gjerne inn til oss og fortell oss mer!


Grunnleggeren av Omio, Nareen Shaam