NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Go To Gate

  Det å reise føles nesten som en menneskerettighet, så ofte og så mye som vi reiser, og selv om det ikke er sant, så ser man stadig nye nettsider som tilbyr billige reiser. GoToGate er en av de, og det man vil, så mye som mulig, er å finne den beste destinasjonen til billigst mulig pris. Det er kanskje noe som ikke er alltid mulig, men med slike sider som lover lave priser, så er det kanskje lov å håpe? Og det er jo ikke til å komme unna: det å reise er viktig, da man blir rik med erfaringer og møter mennesker med annen kultur. Så la oss se om GoToGate er en nettside du bør gå til!

  Ting å vite om GotoGate

  Som bortimot alle lignende sider som dette, så er det uttalte målet å tilby deg de laveste prisene mulig. Hvorvidt de virkelig gjør det er kanskje vanskelig å bestemme, fordi det finnes utrolig mange slike sider som gjør det veldig vanskelig å sammenligne. Det de dog har er at de tilbyr priser fra 650 flyselskap, hundretusenvis av hotell, i tillegg til ferieboliger spredt rundt over hele verden. Det skal også sies at de har stor suksess, spesielt om tar det de sier for god fisk, da de fyller 70 Boeing 737 hver eneste dag. Det er tusenvis av mennesker det, som har booket sin billett via Gotogate. Så noe riktig gjør de, og med tanke på at de betjener kunder over hele verden er det kanskje ikke så rart at de har så gode tall!

  Hvordan det fungerer hos Gotogate

  I essens så fungerer det som hos hvilket som helst annet reisebyrå. Du bare taster inn hvor du skal, når du skal dra og når du vil komme tilbake, og siden gjør jobben for deg. Da får du tilbud om den reisen du er ute etter, samlet fra flyselskap på nettet og du foretar det valget som passer deg best. Det er enkel prosess, og når du har funnet alternativet som passer deg best, blir du tatt til siden til flyselskapet du har valgt, og du gjør resten av bestillingen der. Eller så kan du fullføre bestillingen på Gotogate, noe som gjør det enklere for deg.

  De tilbyr som sagt også muligheten til å finne hotellrom til den destinasjonen du skal til, så hele reisen din kan bli organisert på et og samme sted. Det er i det minste verdt å gjøre et søk der!

  Har du brukt Gotogate tidligere?
  Om du kan svare ja på ovenstående spørsmål så ønsker vi å høre fra deg. Vi vil vite alt om prosessen det var å bestille via dette reisebyrået. Det ønsker vi så vi kan hjelpe andre med å velge hvorvidt de bør bruke denne eller ikke. Så skriv inn din ærlige mening, med både de positive og negative delene, og fortell om reisen du bestilte gikk som den skulle.

  Gjør du det så hjelper du andre, så nøl ikke!


  Boeing 737 - det mest populære flyselskapet!

  Go To Gate
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (5)

  2.2
  60% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  2.8
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Ikke bestill her

  Her finnes ikke service. Du påtar deg en stor risiko ved å bestille av disse. Penger får du ikke igjen, og heller ikke ny biletter. ALDRI MER 😒

  Av: Bjoern Vidar Gundersen15-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Elendig

  Vi bestilte flybilletter her og kommer aldri til å gjøre det igjen. Pga korona er det svært vanskelig å få tilbake pengene og ikke minst få kontakt med de. Har prøvd å sende de flere mailer men har ikke fått svar på over to måneder. De svarer heller ikke på telefon, og forventet ventetid er 2 timer +. Hadde det vert snakk om 2000kr hadde vi ikke brydd oss, men når har de 15 000kr som vi sannsynligvis ikke vil få tilbake eller vil se på lenge.

  Av: Victoria Constantine01-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  3
  rating

  GotoGate never ever again

  Hvorfor bruke Gottogate når det finnes andre alternativer?
  Gotogate fungerer ikke, les kollaps når man må henvende seg til de etter reisen. mellom 2 og 2 1/2 times ventetid på kundeservice og når man kommer frem så får man beskjed om å "være tålmodige - vi gjør vårt beste". har ventet i over 4 måneder på en refusjon flyselskapet har betalt til GotoGate.. Jeg skjønner ikke at det er så vanskelig å få utbetalt refusjonen i fra GotoGate. Dette er ikke GotoGates penger så det burde være en smal sak å overføre de fort.

  Av: jon02-07-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Aldri mer

  Skylder på mye å gjøre, corona men flyselskapet betalte tilbake penger for kansellert flyvning i Mars 2020. I Juni 2020 har fortsatt ikke Gotogate utebetslt pengene til kunden. Dette stinker.. vansklig å kommen i kontakt med kundeservice lover tilbakemelding men det skjer ingenting. Aldri mer

  Av: Jon25-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Ikke kjøp

  Finnes kun et ord for Gotogate "Scam". Dette er ikke et reelt reisebyrå. Det finnes ingen menneskelig kontakt, kun automatiske svar. De tar ikke ansvar for kanselleringer:
  Johan Elwin
  Parksätravägen 1 Aa
  181 61 Lidingö
  Max Mathias Hedlund
  Karlavägen 56
  114 49 Stockholm
  Lägenhetsnummer 1503
  Tar kun inn penger men har ikke et produkt å selge.

  Av: Sten Rune Sannerholt31-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Go To Gate

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Go To Gate et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Go To Gate. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.2/10, hvor 60% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Go To Gate?

  Go To Gate opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Byturer, Vinter Sport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Go To Gate nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!