Go To Gate

Alle kundeanmeldelser

Go To Gate

22% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

T
Tomas
Mistet fly på grunn av feil på billett fra gotogate, gjorde alt som vi fikk beskjed om med "Kundeservice" men ny billett ble på egen regning, og refusjon kan eg se langt etter siden ingen...Les mer
L
lars
Styr unna dette dritt firmaet. Er kun svindel svarer ikke på Mail eller telefon. Reisen vår ble kansulert og ikke fått refusjonLes mer
Go To Gate har nå så mange misfornøyde kunder at de har begynt å bruke SEAT24 også Fortsatt styr unna!Les mer
R
Raymond Henriksen
Dette er ett møkka selskap, mulig du sparer en hundrelapp eller to i forhold til å bestille rett av flyselskapet. Men det faktum at de ikke har en kundeservice slik vi normalt er vant til og når du...Les mer

Alle kundeanmeldelser (18)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flybilett med quotkorrespondansequot

  Mistet fly på grunn av feil på billett fra gotogate, gjorde alt som vi fikk beskjed om med "Kundeservice" men ny billett ble på egen regning, og refusjon kan eg se langt etter siden ingen kan hjelpe med det på "kundeservice"


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  flyreise

  Dette er ett ekstremt dritt firma. De svarer mellom 30min og 1 time i fra Bangladesh.
  Har hatt problemer med bestillinger igjennom Gotogate tidligere, hvor det også ble forandret med tidligere utreise klokkeslett enn hva som er blitt bestilt, uten info. Finner unnskyldninger på det meste men vil ikke gi meg tilbakemelding skriftlig på de de lover. Forsikringsselskapet mitt sier: Styr unna !!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flyreise

  Styr unna dette dritt firmaet. Er kun svindel svarer ikke på Mail eller telefon.
  Reisen vår ble kansulert og ikke fått refusjon


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  NB! De opererer også under SEAT24

  Go To Gate har nå så mange misfornøyde kunder at de har begynt å bruke SEAT24 også

  Fortsatt styr unna!

  Hei,

  Pröver og ringe dere umulig,mä avbestilleen tur,og mä ha en bekreftelse til forsikringen min,er det normalt og sitte to timer i kö,uansett när duringer pä dögnet,skjerp dere,häper dere svarer pä mail.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flybilletter aldri mer!

  Dette er ett møkka selskap, mulig du sparer en hundrelapp eller to i forhold til å bestille rett av flyselskapet. Men det faktum at de ikke har en kundeservice slik vi normalt er vant til og når du først får kontakt på tlf etter å stått i kø i over en time er kundeservicen høyst sannsynlig outsourcet til ett Indisk selskap. Det var tilnærmet umulig å forstå den «engelsken» de tilbydde på kundeservicen. Når vi forsto hva de sa, var det at de hadde ikke verktøy les tilgang til systemet der de kunne finne bestillinger slik at vi måtte ringe tilbake etter ett pr tre timer.
  Altså på nytt stå over en time i tlf kø for heller ikke da få den hjelpen vi trenger.

  Vil aldri bruke disse igjen og håper du ikke vil gjøre det heller. Slik at dette selskapet må legge ned, den servicen de tilbyr bør ikke ha livets rett.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Flyreise

  Bestilte flyreise fra Verona og hjem etter jobbrelatert tjenestereise. Eneste grunn til at jeg forsøkte med Go To Gate var at andre mer seriøse aktører hadde fått med seg at Verona VRN flyplass var STENGT for vedlikehold på rullebanen aktuelle uke. Fikk så en mail om at min billett var kansellert pga Covid-19 som er en regelrett LØGN (selvsagt). Fikk beskjed om at jeg fortsatt måtte betale for reisen fra Roma til Frankfurt og videre hjem til Oslo noe jeg SELVSAGT ikke aksepterer ettersom Go To Gate har SVINDLET meg slik jeg forklarer over. Har sendt mail på mai på norsk og engelsk, bedt om kansellering og 100% refusjon, men INGEN svar. STYR UNNA! REGELRETT SVINDEL PÅ HØYLYS DAG.. Den ene dagen det indere som ringer fra «Microsoft» den andre dagen blir du SVINDLET av Go To Gate! Som sagt: STYR UNNA OG ALDRI, ALDRI. ALDRI noen gang igjen ha noe som helst med denne KJELTRINGBEDRIFTEN å gjøre. Fy fa.n jeg SPYR!

  «OY2ZN8 . REFOUND CLAIMfor booking OY2ZN8 and R8H55T [eTrackNr:51341497]»

  Kjeltringer! Bren i he..te!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ikke fått refund og bagasje penger

  Jeg bestillet billet fra ho to gate til India med kom og visitara den 27aug 10 september fra Dubai til India vi har betalt kr 1000 for transit av bagasje å fikk ikke lov å fly til India heller
  Vi skulle fly tilbake 100921 pga fly canslert vår reise
  Med dette jeg ønsker å refundere min penger hilsen Sunita


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Uff

  Bare Tull. Anvisninger. Henviser til flyselskap. Løgn og fantasi. Reise bestilt i 2019, medrejsende som ble kanselert i 2020. Ikke refundert slik seriøst selskap gjør.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr unna dette selskapet

  Venter fremdeles på refundering av penger for reise i juli 2020. Ingen tar ansvar i dette selskapet. Aldri mere Go to gate


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  STYR UNNA!

  Venter i snart 12 mnd på refusjon etter kansellert sommerferie. Ingen svar på mail eller telefon. Det skal aldri bestilles via dette firmaet mer.

  Svindel og bedrag. Useriøst Har ventet i 12 mnd på og få penger tilbake.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  GoToGate? Don`t trust them!

  This company has a policy that is very hostile to customers. I would strongly warn against GoToGate


Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Go To Gate

Det å reise føles nesten som en menneskerettighet, så ofte og så mye som vi reiser, og selv om det ikke er sant, så ser man stadig nye nettsider som tilbyr billige reiser. GoToGate er en av de, og det man vil, så mye som mulig, er å finne den beste destinasjonen til billigst mulig pris. Det er kanskje noe som ikke er alltid mulig, men med slike sider som lover lave priser, så er det kanskje lov å håpe? Og det er jo ikke til å komme unna: det å reise er viktig, da man blir rik med erfaringer og møter mennesker med annen kultur. Så la oss se om GoToGate er en nettside du bør gå til!

Ting å vite om GotoGate
Som bortimot alle lignende sider som dette, så er det uttalte målet å tilby deg de laveste prisene mulig. Hvorvidt de virkelig gjør det er kanskje vanskelig å bestemme, fordi det finnes utrolig mange slike sider som gjør det veldig vanskelig å sammenligne. Det de dog har er at de tilbyr priser fra 650 flyselskap, hundretusenvis av hotell, i tillegg til ferieboliger spredt rundt over hele verden. Det skal også sies at de har stor suksess, spesielt om tar det de sier for god fisk, da de fyller 70 Boeing 737 hver eneste dag. Det er tusenvis av mennesker det, som har booket sin billett via Gotogate. Så noe riktig gjør de, og med tanke på at de betjener kunder over hele verden er det kanskje ikke så rart at de har så gode tall!

Hvordan det fungerer hos Gotogate
I essens så fungerer det som hos hvilket som helst annet reisebyrå. Du bare taster inn hvor du skal, når du skal dra og når du vil komme tilbake, og siden gjør jobben for deg. Da får du tilbud om den reisen du er ute etter, samlet fra flyselskap på nettet og du foretar det valget som passer deg best. Det er enkel prosess, og når du har funnet alternativet som passer deg best, blir du tatt til siden til flyselskapet du har valgt, og du gjør resten av bestillingen der. Eller så kan du fullføre bestillingen på Gotogate, noe som gjør det enklere for deg.

De tilbyr som sagt også muligheten til å finne hotellrom til den destinasjonen du skal til, så hele reisen din kan bli organisert på et og samme sted. Det er i det minste verdt å gjøre et søk der!

Har du brukt Gotogate tidligere?
Om du kan svare ja på ovenstående spørsmål så ønsker vi å høre fra deg. Vi vil vite alt om prosessen det var å bestille via dette reisebyrået. Det ønsker vi så vi kan hjelpe andre med å velge hvorvidt de bør bruke denne eller ikke. Så skriv inn din ærlige mening, med både de positive og negative delene, og fortell om reisen du bestilte gikk som den skulle. 

Gjør du det så hjelper du andre, så nøl ikke!


Boeing 737 - det mest populære flyselskapet!