Kraftriket

Alle kundeanmeldelser

Kraftriket

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Elskling.no

Elskling.no

0 Anmeldelser

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke ha...

Logo Strøm

Strøm

0 Anmeldelser

Nordmenn er generelt opptatte av strøm. I hvert fall de som betaler strømregningene i husholdningen. Den ene måneden ...

Logo Glitre Energi

Glitre Energi

0 Anmeldelser

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket sels...

Logo Fjordkraft

Fjordkraft

9 Anmeldelser

Liver vårt er utenkelig uten forskjellige apparater, hvitvarer og innretninger som vi bruker hjemme. Alle disse apparatene, hvitvarene og inn...

Kraftriket

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, eller kanskje burde bytte? Det er mange som frustrerer over strømmen, når vi egentlig burde juble over at det er så mange leverandører å velge mellom. Kraftriket er en av nesten 200 her i landet. Jo flere leverandører som knives om deg som kunde, jo mer kan du få prisen presset. Spotpris er en avtale som Kraftriket tilbyr, sammen med de fleste andre strømleverandørene, men vet du om det blir riktig avtale for deg? Før du vurderer å bytte strømleverandør, bør du sette deg inn hvordan kraftmarkedet fungerer. Dersom du leser kundeanmeldelser fra andre kunder, kan du finne ut viktige detaljer som du ikke får tak i på andre måter. 

 

Om Kraftriket
Kraftriket leverer strøm til hele Norge, og består av flere ulike små strømleverandører. Kraftriket ønsker å være en nær leverandør, med lokal tilhørighet. De ulike små strømselskapene blir lokale for kundene alt etter hvor de bor. Derfor har Kraftriket en sammensatt historie, bestående av alle selskapenes historie og særegenheter. I tillegg til målet om å være nær og kjent ønsker Kraftriket også å tilby konkurransedyktige priser. Å kunne tilby gode priser er viktig på et marked med så mange leverandører. 

Kraftriket støtter også unge som driver med kultur og idrett i lokalområdet gjennom Kraftriket Fondet. De deler ut både pengestøtte og sponsorgaver. Heldig som har mottatt støtte er blant annet fotballag, alpinlag og motorsportklubber. 

 

Kraftriket Produkter og Tjenester
Kraftriket tilbyr ulike strømavtaler, slik at kundene skal kunne finne en strømavtale som passer deres behov. Til privatmarkedet tilbyr de hele 11 ulike strømavtaler, alt fra spotpris, fastpris, variabel pris og egne abonnement til hytter. 

Solstrøm er også en type avtale, og den tilbys til kunder som produserer egen strøm ved hjelp av solceller. Når disse kundene produserer mer strøm enn de behøver selv, kjøper Kraftriket overskuddsstrømmen. Når solcellene ikke produserer nok, får kunden kjøpe strøm av Kraftriket til spotpris. Spotpris er prisen som strømselskapet selv betaler for å kjøpe strøm, og den bestemmes på den nordiske kraftbørsen

Kraftriket har også avtaler spesielt beregnet på bedriftsmarkedet. Bedrifter kan velge mellom ulike typer fastprisavtaler, som en bundet pris for en periode, eller bare fast pris på vinteren. I tillegg tilbyr de spotprisavtaler eller mer miljøvennlige strømavtaler. Disse avtalene er ideelle for bedrifter som har grønn profil, eller som ønsker å få det. 

Kraftriket har også andre tilleggstjenester og produkter for kundene sine, som for eksempel gunstige avtaler på varmepumper. Kunder som bor i områdene Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Norefjell, Hedmark og Telemark kan kjøpe varmepumpe som de betaler ned over en periode via strømregningen. 

I tillegg har Kraftriket inngått samarbeid med et knippe forhandlere av robotklipper, og hos disse kan kunder kjøpe robotklipper som de også kan betale ned over en periode på strømregningen. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Er du eller har du vært kunde hos Kraftriket? Da ønsker vi å høre hvordan din opplevelse med selskapet har vært. Ved å legge igjen en kundeanmeldelse kan du hjelpe andre som vurderer å bytte strømleverandør.