NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kraftriket

  Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, eller kanskje burde bytte? Det er mange som frustrerer over strømmen, når vi egentlig burde juble over at det er så mange leverandører å velge mellom. Kraftriket er en av nesten 200 her i landet. Jo flere leverandører som knives om deg som kunde, jo mer kan du få prisen presset. Spotpris er en avtale som Kraftriket tilbyr, sammen med de fleste andre strømleverandørene, men vet du om det blir riktig avtale for deg? Før du vurderer å bytte strømleverandør, bør du sette deg inn hvordan kraftmarkedet fungerer. Dersom du leser kundeanmeldelser fra andre kunder, kan du finne ut viktige detaljer som du ikke får tak i på andre måter.

  Om Kraftriket

  Kraftriket leverer strøm til hele Norge, og består av flere ulike små strømleverandører. Kraftriket ønsker å være en nær leverandør, med lokal tilhørighet. De ulike små strømselskapene blir lokale for kundene alt etter hvor de bor. Derfor har Kraftriket en sammensatt historie, bestående av alle selskapenes historie og særegenheter. I tillegg til målet om å være nær og kjent ønsker Kraftriket også å tilby konkurransedyktige priser. Å kunne tilby gode priser er viktig på et marked med så mange leverandører.

  Kraftriket støtter også unge som driver med kultur og idrett i lokalområdet gjennom Kraftriket Fondet. De deler ut både pengestøtte og sponsorgaver. Heldig som har mottatt støtte er blant annet fotballag, alpinlag og motorsportklubber.

  Kraftriket Produkter og Tjenester

  Kraftriket tilbyr ulike strømavtaler, slik at kundene skal kunne finne en strømavtale som passer deres behov. Til privatmarkedet tilbyr de hele 11 ulike strømavtaler, alt fra spotpris, fastpris, variabel pris og egne abonnement til hytter.

  Solstrøm

  er også en type avtale, og den tilbys til kunder som produserer egen strøm ved hjelp av solceller. Når disse kundene produserer mer strøm enn de behøver selv, kjøper Kraftriket overskuddsstrømmen. Når solcellene ikke produserer nok, får kunden kjøpe strøm av Kraftriket til spotpris. Spotpris er prisen som strømselskapet selv betaler for å kjøpe strøm, og den bestemmes på den nordiske kraftbørsen.

  Kraftriket har også avtaler spesielt beregnet på bedriftsmarkedet. Bedrifter kan velge mellom ulike typer fastprisavtaler, som en bundet pris for en periode, eller bare fast pris på vinteren. I tillegg tilbyr de spotprisavtaler eller mer miljøvennlige strømavtaler. Disse avtalene er ideelle for bedrifter som har grønn profil, eller som ønsker å få det.

  Kraftriket har også andre tilleggstjenester og produkter for kundene sine, som for eksempel gunstige avtaler på varmepumper. Kunder som bor i områdene Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Norefjell, Hedmark og Telemark kan kjøpe varmepumpe som de betaler ned over en periode via strømregningen.

  I tillegg har Kraftriket inngått samarbeid med et knippe forhandlere av robotklipper, og hos disse kan kunder kjøpe robotklipper som de også kan betale ned over en periode på strømregningen.

  Erfaring

  & Tilbakemelding
  Er du eller har du vært kunde hos Kraftriket? Da ønsker vi å høre hvordan din opplevelse med selskapet har vært. Ved å legge igjen en kundeanmeldelse kan du hjelpe andre som vurderer å bytte strømleverandør.

  Kraftriket
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Kraftriket

  Din rangering

  FAQ

  Er Kraftriket et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kraftriket. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kraftriket?

  Kraftriket opererer for det meste innenfor Energi-bransjen, mer spesifikt med Elektrisitet, Billig Energi.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kraftriket . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!