Elskling.no

Alle kundeanmeldelser

Elskling.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Glitre Energi

Glitre Energi

0 Anmeldelser

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket sels...

Logo Kraftriket

Kraftriket

0 Anmeldelser

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, el...

Logo Strøm

Strøm

0 Anmeldelser

Nordmenn er generelt opptatte av strøm. I hvert fall de som betaler strømregningene i husholdningen. Den ene måneden ...

Logo Fjordkraft

Fjordkraft

9 Anmeldelser

Liver vårt er utenkelig uten forskjellige apparater, hvitvarer og innretninger som vi bruker hjemme. Alle disse apparatene, hvitvarene og inn...

Elskling.no

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke har trengt å gjøre tidligere. Regningene som kommer i ditt navn blir plutselig en plage og bekymring, og man vil gjerne spare der man kan. Kanskje spesielt på strømregninga, da elektrisitet i Norge er dyrt. Spesielt på vinteren, så om man har mulighet til å kutte noen utgifter, så hvorfor ikke? Men problemet er å  finne en god strømleverandør, da det for det første finnes mange ulike selskap, men det er for det andre vanskelig å filtrere og vite om det totale utvalget man har. Da kan kanskje en side som Elskling være perfekt for deg? Og nei, det er ikke en dateside! La oss se litt nærmere på den og hva du kan få ut av det.

Informasjon om Elskling
Det er ikke veldig lenge siden nordmenn fikk valgmuligheten til å velge hvilken strømleverandør vi vil ha, da avregulering skjedde faktisk i 1997, og siden da har tallet på leverandører i Norge bare vokst. Det finnes faktisk over 120 av dem, og de tilbyr alle ulike pakker, kontrakter og løsninger, basert på hvor du bor og hva du er ute etter. Da er det klart at det blir forvirrende og vanskelig for mange å vite hva de skal velge. Elskling.no er en løsning, hvor du kan gå inn og få ulik informasjon om leverandørene basert på hvor du bor. Det er rett og slett en sammenligningsside for strømtilbud, og kan være gull verdt for mange. Og det er noe man definitivt bør vurdere å bruke om det er noe som kommer til å spare deg penger, for et par hundrelapper i måneden blir mye penger sett over en lengre periode.

Hvordan det fungerer
Det eneste du gjør for å finne det beste tilbudet er å taste inn boligens postnummer, og så blir du bedt om å fylle ut viss informasjon om boligen din, hva slags avtale du vil, og andre slike ting. Det er enkelt og du får svaret med en gang. Så er det bare opp til deg å velge og vrake i tilbud. Og når du gjør det via Elskling så er det de som ordner alt det administrative etter at du har skrevet under på avtalen. Det er utrolig enkelt og smidig, og faktisk en veldig god ide av de som ligger bak siden. Som sagt, det å spare penger er det ingen skam i, og jo mer du passer på å være smart, desto mer kommer du til å nyte fordelene senere. Så da kan vi si at det er klart verdt å ta en kikk innom Elskling.no for å se hva slags tilbud du kan få og nyte alle godene!

Brukt Elskling?
Om du har det vil vi gjerne at du skriver til oss og forteller om din erfaring og om du ville anbefalt tjenesten til andre. Hjelp oss med å hjelpe andre, så alle kan spare penger!


Billig strøm