NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gymgrossisten

  Om gymgrossisten

  Gymgrossisten er en del av Nordens største leverandør av kosttilskudd, Health and Sports Nutrition Group AB. Gymgrossisten er Norges ledende butikk og nettbutikk inne trening og helse. De selger kvalitets kosttilskudd treningstøy og treningsutstyr. Firma startet i 1996 som butikk og entret internett markedet 1998. Deres internettside har mye informasjon om hvordan du kan bruke Gymgrossistens produkter til å fremme din trening og helse. Gymgrossisten selger treningsapparater, treningsredskaper MMA og kampsportutstyr. Ved å melde seg inn som medlem får du tilgang til eksklusive tilbud, medlemspriser og prioritet ved salg.

  Produkter

  Kosttilskudd. Gymgrossisten har Nordens bredeste utvalg inne kosttilskudd, som vil fremme treningen din uansett hva dine mål er. Produktene består av vitaminer, mineraler, fett, proteiner og karbohydrater. De har pakker som er tilpasset ditt treningsbehov og mål. Uansett om du er mann, damer, skal øke musklene, ned i vekt, bedre kondisjon og styrke osv.

  Treningsklær Gymgrossisten har et stor utvalg av klær til fritid og trening til menn og kvinner. De selger klær fra kjente klesprodusenter som Adidas, Björn Borg, Gymshark og Better bodies. De har sportsklær som er nyttig tilpasset all type trening, som sportsbh, kjølende treningstøy, tøy med kompresjon eller fuktavlatende treningstøy.

  Utstyr og tilbehør. Gymgrossisten har alt utstyr du måtte trenge til hjemmetrening. De har alt fra store treningsapparater som tredemøller, romaskiner til mindre treningsutstyr som matter, hoppetau baller og manualer osv. De har også et stor utvalg for MMA og kampsport som judo og boksing. Gymgrossisten tilbyr klær munnbeskyttelse, bokseputer og hansker med mer.

  Matvarer og helseprodukter. Gymgrossisten selger spesielle matvarer som fremmer sunn og aktiv livsstil. Der finnes økologiske varer eller vare med sunnere ingredienser enn det som finnes i dagens matindustri i dag. Gymgrossisten selger også kosttilskudd til alle aldre og for hele kroppen. De selger produkter fra kjente helsekost produsenter som Møllers, Superfruits, Pukka mm.

  Kundeservice

  Det er veldig enkelt å kontakte kundeservice via chat funksjonen. Der kan du også få hjelp til å velge riktig produkt som passer din trening og kosthold. Det er fri frakt for bestilling over 500 kr og 65 kr for frakt for varer under 500 kr. Det tar 3-5 dager å få pakken levert, etter mottatt ordrebekreftelse. Blir ikke pakken hentet går det ikke under angrerett eller fri retur og du blir fakturert med 250 kr arbeid- og fraktavgift.

  Retur og angrerett

  Skal du returnere varen må den bli hentet og angreretten varer 14 dager etter mottatt vare. All retur, reklamasjon eller bruk av angreretten skal registreres på mine sider. Varen som skal returneres eller byttes må ikka ha brutt forseiling eller ødelagt embalasje. Det er ikke mulig å returnere varer som raskt blir for gamle, intimprodukter eller produkter med spesielle vilkår. Ved reklamasjon, registreres reklamasjonen også på mine sider eller via bestillinger og returer.

  Konklusjon

  Gymgrossist har definitivt alt det du trenger for å lykkes med din trening.Om du skal opp elle ned i vekt eller bygge muskler, du finner det du trenger her. Gymgrossisten har mye informasjon om produktene slik at det skal være enkelt å velge det produkte som passer for deg. Er du kunde hos gymgrossisten eller har du handlet der, si din mening og del dine erfaringer med oss.

  Gymgrossisten
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Gymgrossisten

  Din anmeldelse