n8n Anmeldelser

: 6
100% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-15
Utvidbart og gratis
n8n er så grei å utvide og den gjør virkelig hverdagen min enklere. Jeg har laget noen noder for ... Les mer
Sydney

Mest stemmer anmeldelse

  2023-12-12
Min automatiseringsverktøy
Jeg har testet ulike automatiseringsverktøy som Make.com (Integromat), Zapier, Windmill, Latenode... Les mer
Padberg

Anmeldelser (6)

  (6)

 (0)

  (0)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min automatiseringsverktøy

  Jeg har testet ulike automatiseringsverktøy som Make.com (Integromat), Zapier, Windmill, Latenode, Pipe Dream, Active Pieces og til og med laget noen tilpassede skript med Google Apps Script. Men må jeg si, n8n er virkelig den beste der ute. Det er så kraftig og oppnår en flott balanse for både nybegynnere og utviklere. En av de beste tingene med n8n er at den bruker en fair-use / bærekraftig brukslisens (open-source, omtrent), og du kan sette den opp lokalt på ditt eget domene ved hjelp av verktøy som nginx proxy manager eller Cloudflare tunnels (selv foretrekker jeg Cloudflare tunnels) helt gratis. Dette gir deg full kontroll over dataene dine og automatiseringene dine, som er så viktig for sikkerhet og personvern. De tilbyr også en skytjeneste til en konkurransedyktig pris hvis selv-hosting ikke er noe for deg. n8n har massevis av integreringer med alle slags populære apper og tjenester, så du kan automatisere nesten hva som helst. Jeg har brukt den til å sette i gang e-postkampanjer, kjøre tilpassede Python-skript (krever en tilpasset docker-image), automatisere datainnføring, sikkerhetskopiere til sky-lagring og mye mer. n8n passer like bra for grunnleggende som avanserte automatiseringer, og er derfor egnet for nesten hvem som helst. Selv om den kanskje ikke har like mange integreringer som Zapier eller Make.com, slår den dem når det kommer til prising. Utviklerne oppdaterer den jevnlig med nye funksjoner og forbedringer, og det er et stort fellesskap av brukere som deler sine egne automatiseringer og hjelper hverandre. Du kan eksportere automatiseringene dine som .json og dele dem, eller integrere med n8n-apien for enda større tilpasning.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Automatiseringsverktøy

  n8n er utrolig bra med masse avanserte alternativer, men det er fortsatt lett å bruke. Det beste er at du kan være vert for n8n selv uten kostnader. n8n har virkelig forandret måten jeg automatiserer oppgaver på, og den er bedre enn IFTTT på alle måter. Jeg er imponert over kvaliteten og funksjonaliteten til dette verktøyet. Fortsett det gode arbeidet!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fair-kode automatisk arbeidsflyt

  Jeg er så glad for teamet og deres rettferdige kode, selvhostede versjon. Denne løsningen hjelper meg å spare mye penger! Automatiseringen deres er faktisk mye bedre enn det som finnes på markedet. Det er veldig lett å forstå hvordan alt fungerer, bare kopiere og lime inn trinn, og vite akkurat hva jeg bruker - alt dette gjør det veldig brukervennlig.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min investering i automatisering

  Jeg digger virkelig dette produktet! Det sparer meg så mye tid i hverdagen. Hvis jeg en gang har problemer med å sette opp arbeidsflyter eller møter andre utfordringer, får jeg alltid fantastisk støtte enten gjennom community forumet eller via e-post. Bare fortsett det gode arbeidet!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Utvidbart og gratis

  n8n er så grei å utvide og den gjør virkelig hverdagen min enklere. Jeg har laget noen noder for mine operasjoner som ikke var inkludert i de grunnleggende nodene. Den friheten og muligheten til å tilpasse programvaren på denne måten er virkelig flott.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fantastisk pris, rask kundeservice

  Jeg digger n8n fordi de har den beste løsningen innenfor sin kategori og super rask kundeservice. Det er en fryd å samarbeide med dem!


Andre så også på