BigCommerce

Alle kundeanmeldelser

BigCommerce

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo YouGov
YouGov
1 Anmeldelser

Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tid...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 Anmeldelser

VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk, VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger &arin...

Logo Mobrog
Mobrog
1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Logo Toluna
Toluna
1 Anmeldelser

Er det en ting internett har gitt oss så er det at alle har en stemme nå. Du kan bare gå på nettet, logge deg inn...

BigCommerce

Vil du starte din egen nettbutikk og drive med ecommerce? Eller har du allerede en butikk som du vil styrke gjennom en ny nettside av god kvalitet som skal sørge for å få flere kunder? Da kan du henvende deg til spesialister og få av dem en profesjonell nettside. Det er flere som tilbyr denne tjenesten nå for tida. Hvordan kan man orientere seg hvem man skal lite på? Glem ikke at vedkommende må hjelpe deg til å ha bedre inntekter i framtida. BigCommerce kan hjelpe deg til å lage din egen nettbutikk. Men hvordan kan du være sikker på om du kan stole på dem? Du kan lese andre reelle kunders reviews om tjenestene deres, og få bedre innsikt i hvor gode nettsider de lager, samt hva er pris-kvalitet forholdet på produktene deres. 

Hva er BigCommerce?
BigCommerce er et selskap som driver med SaaS (Software as a service/programvare som en tjeneste). De lager ecommerce plattformer, dvs. plattformer som støtter nettbutikker og sider som driver med netthandel. Selskapet ble lansert i 2009 i Austin, Texas og har flere enn 600 medarbeidere. De tilbyr tjenestene sine rundt om i verden og hevder å være en av de beste på markedet. 

Produkter og servicer i BigCommerce
BigCommerce tilbyr ulike slags abonnement. Du kan velge mellom Standard Plan, Plus Plan og Pro Plan, alt etter dine målsettinger og budsjett. Med Standard betaler du 29,95 USD/måned og får en velutseende nettside som skal tiltrekke dine potensielle kunder. Med Plus Plan betaler du 79,95 USD/måned og får garantert øking i salget takket være deres marketing tools. Med Pro Plan betaler du 299,95 USD/måned og profiterer med ekstragod produkt search. Uansett hvilken plan du skal velge, har du en gratis periode på 3 måneder som du utnytter i begynnelsen i form av free trail. Tiden er nok for å orientere seg om du liker tjenesten deres eller om du helst vil skifte til en annen plan. Du kan selvfølgelig melde deg av mens gratis perioden varer, og da skal du ikke betale noenting. En av fordelene med BigCommerce er at du kan selge produktene dine på ulike kanaler og plattformer (som Facebook, Amazon, eBay, Instagram etc) direkte fra din BigCommerce Control Panel. De garanterer også å sørge for din cyber sikkerhet på nett. Noen av merkene som selger mer takket være BigCommerce, er tmbr, Camelbak, Ben and Jerry's, SkullCandy og Dear Brightly. 

Klager, hyllester og tips
Hvis du har brukt BigCommerce sine tjenster kan du gjerne dele din erfaring med andre. Skriv en review og hjelp andre til å orientere seg om de vil stole på BigCommerce for å skape sin første nettbutikk. Du kan fortelle om alt fra prisen, kvaliteten, resultatene som du hadde, til om de virkelig tilbyr cyber sikkerhet. Del din mening om pris-kvalitet forholdet. Er du fornøyd? Har butikken din utviklet seg siden du bruker tjenestene deres? Du kan dele både postiv og negativ erfaring.