ExpressVPN

Alle kundeanmeldelser

ExpressVPN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

S
Stian
Jeg har alltid vært litt usikker på om jeg skal bruke VPN. Det føles litt vanskelig å stole på dem, men etter å ha prøvd ExpressVPN, så ser jeg hvor feil jeg tok. Man er virkelig trygg når man bruk...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  En av de beste VPN online

  Jeg har alltid vært litt usikker på om jeg skal bruke VPN. Det føles litt vanskelig å stole på dem, men etter å ha prøvd ExpressVPN, så ser jeg hvor feil jeg tok. Man er virkelig trygg når man bruker deres tjeneste, og den fungerer overraskende lett. Jeg er langt i fra veldig kynding når det kommer til teknologi, men det trenger man ikke å være med ExpressVPN i det hele tatt. Om det samme gjelder de andre tjenestene vet jeg ikke, men det er definitivt tilfellet her, og det koster jo heller ikke så mye. Så man får det beste av alle verdener!


Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Voidu
Voidu
1 Anmeldelser

Det er mye en kan satse på som kanskje blir en suksess eller ei. En ting som er sikkert er at spill selger som aldri før, og...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

ExpressVPN

VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk,VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger å bekymre deg for spionering, forstyrrelser, stjeling av sensitiv informasjon og sensur. ExpressVPN har over 300servere lokalisert i over 94 land i hele verden. ExpressVPN har 256-bit-kryptering, som betyr at dine data er så sikre som de kan bli. De har veldig rask hastighet gjennom sine servere, som gjør at du kanstreame og spille spill online også gjennom spillkonsoller, uten forsinkelser. Du kan enkelt teste ExpressVPN sin hastighet på deres nettside før du kjøper, hvis du ikke er overbevist.

Hvordan fungerer
ExpressVPN ExpressVPN har høy fokus på din anonymitetog sikkerhet når du surfer på nett. ExpressVPN har også network lock som beskytter all sensitiv informasjon selv om VPN faller ut, strømmen går eller du bytter wifi nettverk. ExpressVPN registrerer ikke din internett aktivitet, logg eller annen personlig informasjon du måtte skrive inn på nett. Det eneste de logger er hvilke apper du bruker, dato du er logget på VPN, hvilken server du logger deg på og hvor mange MB som blir sendt til deg via serveren. I Tillegg registreres krasj rapporter og andre tekniske problemer relatert til ExpressVPN. ExpressVPN har mange funksjoner du kan bruke for å personalisere din nettbruk slik du vil ha det. Gjennom splitt tunnelling kan du velge hvilke apper eller programmer som skal rutes via VPN. Du kan ha VPN direkte i din nettleser, internet explorer, google chrome, mozilla og firefox.

ExpressVPN kan kobles til 3 enheter uten ekstra kostnad i pris. Den kan brukes på datamaskiner, telefoner og nettbrett. Den er kompatibel med alle operativsystemer som windows, linux og mac. Smarttelefoner som bruker android og iOS eller du kan beskytte hele wifi nettverket ditt, ved å installere ExpressVPN på ruteren din. Da vil alle enheter som brukes av ruteren være rutet gjennom VPN. Du må velge en ruter som er kompatibel med ExpressVPN eller du kan få kjøpt en ferdig-konfigurert ruter via deres nettside nettsiden. Se komplett liste over kompatible rutere på deres nettsider.

 

Priser
ExpressVPN har følgende abonnementer betal per mnd til 12.95 dollar. Det beste avtalen er å betale for et år på en gang til 99,95 dollar, det blir en kostnad på 8.33 dollar i måneden. Eller du kan betale for 6 mnd om gangen til 59,95 dollar som tilsvarer 9.99 dollar i måneden. Det er veldig enkel tå bestille, Velg abonnementsavtale, skriv inn epost og betal enten med bankkort eller Paypal. Last ned og installe produktet og VPN er klar for bruk. Er du ikke fornøyd med tjenesten har du 30 dager på å heve kjøpet og få pengene tilbake uten spørsmål.

Kundeservice
ExpressVPN har god kundeservice og du kan enkelt chatte med kundeservice via chat, sende e-post eller bruke deres kontaktskjema. Ved å trykke på kundeservice så vil du bli henvist til den engelske nettsiden. Der kan du enkelt chatte med en kundeservicemedarbeider. Få detaljert informasjon om installasjon og vanlig problemer som kan oppstå. Har du prøvd ExpressVPN, si din mening og gi dem dine stjerner.