NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Uniplaces

  Verden kryr av studenter, og ett av de vanskeligste og mest avgjørende aspektene av å studere enten om det er i hjemlandet eller utlandet. Det er ikke enkelt å finne billige eigendomsløsninger i dag og studenter sliter spesielt, og må ofte bo sammen med venner eller andre studenter. Uniplaces er et selskap som har oversikt over eigendom til leie for studenter så du kan finne et sted å bo som student med minimalt stress. Du trenger ikke å bruke mange timer på å undersøke kun til å finne ut at huseieren ikke leier til studenter. Selskapet påstår å tilby leie med mindre bry. Les mer her om Uniplaces og les andres erfaringer.

  Om Uniplaces

  Selskapet var lansert i 2013 og har blitt ett av de raskest voksende internasjonale nettsiden for middels- og langtidsleie. Uniplaces er partner med Istituto Europeo di Design, Universidad Carlos III, Catolica Lisbon, International Student Identity Card, og European Youth Card. Uniplaces påstår at de har laget det største troverdige markedet som tilbyr unike steder for studenter, unge arbeidere, digitale nomader, reisende, eventyrlystige eller familier som kan tilfredsstille alle budsjetter. Uniplaces ønsker å tilby folk en bedre og enklere løsning ved å bli kvitt garantister, bryderi og byråkrati.

  Produkter og Tjenester hos Uniplaces

  Uniplaces tilbyr en raskere og enklere måte å finne et sted å bo på med minimalt stress. Eiendommer er bekreftet av Uniplaces og tilbyr kunder bilde og video av eiendommen slik at kunder ikke trenger å besøke den for å finne ut om de vil bo der. Kunder kan bestille leie måneder på forhånd slik at kunden er forberedt og vet hva de kommer til. Uniplaces tilbyr eiendommer som er fult møblert. Hos Uniplaces påstår de at kunder ikke trenger garantist, bevise inntekt, gå på visning eller ha irriterende telefonsamtaler. Selskapet tilbyr trygghet da huseier får pengene 24 timer etter at kunden har flyttet inn slik at kunder kan sjekke at alt er i orden først.

  Selskapet tilbyr eiendommer i en rekke byer som blant annet Aachen, Alicante, Barcelona, Berlin, Bilbao, Bologna, Braga, Cadiz, Coimbra, Cordova, Dublin, Florence, Frankfurt, Granada, Hamburg, Leipzig, Lille, Lisbon, London, Madrid, Malaga, Manchester, Milan, Munich, Palma de Mallorca, Paris, Porto, Potsdam, Prague, Rome, Salamanca, Seville, Stuttgart, Turin, Valencia, Vila Nova de Gaia og Zaragoza.

  De har en grei nettside som er enkel å navigere. Kansellering av leie kommer ann på de huseigeren har valgt og det finnes forskjellige alternativer så dette er noe kunder bør være oppmerksomme på før de bestiller. For betaling aksepterer Uniplaces Visa, Mastercard, AmericanExpress, Maestro, PayPal og AliPay.

  Komplimenter, Klager og Tips til Uniplaces

  Har du brukt Uniplaces for å finne en studentbolig?Gikk det etter dine forventinger og ifølge Uniplaces påstander? Opplevde du uforutsette problemer eller overraskelser? Hvordan var kundeservicen? Kanskje det var positive overraskelser eller aspekter ved Uniplaces som var bedre enn andre som tilbyr den samme servicen? Del dine tanker med andre som leter etter et troverdig og pålitelig selskap å finne en bolig med. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell og kan hjelpe andre å bestemme om Uniplaces for dem. Skriv en kort kundeanmeldelse her.

  Uniplaces
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Uniplaces

  Din rangering

  FAQ

  Er Uniplaces et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Uniplaces. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Uniplaces?

  Uniplaces opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Uniplaces . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!