NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Interhome

  Alle kan ha godt av en pause innimellom. Mellom jobb, sosialt liv og andre ansvar er det lett å få en svært stressende hverdag. Hva kan da være en bedre måte å koble av og komme seg vekk fra dagliglivets mas enn å leie seg et hus langt borte og ta en ferie? Ferier kan derimot være stressende i seg selv for mange, da det er mange aktører på markedet, og det kan være vanskelig å velge. En av selskapene man kan booke feriehus hos er Interhome, men hva kan man forvente at det dette selskapet har å tilby? Vil husene, hyttene og leilighetene deres være rene? Er alt av tilbehør, funksjoner og fasiliteter som blir lovet i annonsene til stede? Er utleiestedene deres godt laget til, og er det enkelt å starte «bruken» av eiendommen? Svar på disse spørsmålene har kunder som allerede har brukt Interhome. Les anmeldelser av disse kundene her, og bestem selv om Interhome er valget for deg.

  Om Interhome
  Interhome er et selskap for utleie av feriehus. De ble grunnlagt i 1965, og har holdt på i flere tiår. Nå tilbyr de over 30000 feriehus i 29 forskjellige land. De har forskjellige typer feriehus som villaer på lander, leiligheter i byen eller til og med et slott. Du finner hus og andre typer eiendommer på plasser som Paris, Costa Brava, Costa Blanca, Barcelona, Zurich, Malta, Nederland, Portugal, England, Irland, Egypt, Thailand og til og med her i Norge. På sidene deres finner du en oversikt over hvilke plasser du kan velge fra.

  Interhomes tjenester
  Det er enkelt å booke et feriehus hos Interhome. På nettsiden deres legger du inn hvor du har lyst å leie en ferieeiendom (du kan også bare velge land eller region), legger inn datoer, hvor mange dere er, så får du opp forskjellige forslag. Etter at du har fått opp forslag til hus du kan leie har du også mulighet til å velge fra flere andre filtre, som «avstand til strand». Om du vil få informasjon om det nyeste av tilgjengelige feriehus kan du melde deg på nyhetsbrevet deres via email. Om du skulle få problemer med booking, eller har trøbbel eller spørsmål etter bestilling er de tilgjengelige 24/7 på +468216550. Her kan du få hjelp før, under og etter booking.

  Komplimenter, klager eller tips til Interhome
  Har du booket en villa, hytte, leilighet eller en annen eiendom hos Interhome? Da vil vi gjerne høre fra deg, og høre din erfaring. I hvilken tilstand var hjemmet da du kom til stedet? Var alt i orden under selve reisen og bestillingen av den, eller måtte du kontakte hjelpelinjen på noe som helst tidspunkt? Hvordan svarte kundeservice deg, og hvordan kunne du hjelpe? Var alt av lovte fasiliteter og tjenester på plass? Var prosessen rundt booking og bestilling grei, og enkel å gjennomføre? Hjelp andre og skriv en anmeldelse. Din anmeldelse og erfaring kan hjelpe andre kunder bestemme om Interhome er en tjeneste som passer dem når de skal bestille sin ferie.

  9ํ Year Power Of Interhome

  Interhome
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Interhome

  Din rangering

  FAQ

  Er Interhome et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Interhome. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Interhome?

  Interhome opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Interhome . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!