NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Toluna

  Er det en ting internett har gitt oss så er det at alle har en stemme nå. Du kan bare gå på nettet, logge deg inn på en av de mange mediene som finnes og skrive det du ønsker. Det er det noen som har dratt nytte av nå, hvor det foregår i en mer strukturert og organisert omgivelse. Toluna lar deg si din mening om det du vil, og det du har en lidenskap for. Hvorvidt det er bra at alle kan bare skrive uten noen form for konsekvenser kan kanskje debatteres, men på måten Toluna gjør det på, så er det i det minste ikke anonymt.

  Om Toluna

  Toluna er en side som driver med markedsføring og markedsundersøkelser for ulike selskap. Enkelt og greit. Det er en måte du kan bruke til å fortelle de største selskapene i verden hva du synes om deres produkter eller tjenester, og det høres jo veldig fristende ut for mange. Det å snakke "direkte" til Coca Cola er jo ikke noe en får muligheten til hver dag. Det er til og med noe du kan bruke på telefonen, da et finnes en app både for iPhone og Android. Så du kan gjøre dette mens du er på vei til skolen eller jobben, da og samtidig tjene litt på det.

  Hvordan det hele fungerer

  Som sagt så er hele poenget med Toluna at du skal svare på markedsundersøkelser eller på en meningsmåling og andre lignende oppsett. De forventer naturligvis ikke at du gjør dette gratis, fordi da ville bortimot ingen gjort det. Tvert i mot så er det satt opp et belønningssystem, som betyr at jo flere undersøkelser du svarer på, jo mer aktiv du er, desto bedre belønninger får du. Belønningene får du i form av et poengsystem og du får poeng ved å svare på undersøkelser. Du får også poeng ved å bare registrere deg, men det er ikke all verdens av en sum du får der. Når du har samlet nok poeng for en belønning blir du presentert med hva du kan velge mellom, det kan være gavekort til Amazon, reisesett og andre ting. Du blir ikke steinrik av dette, men det kan være en liten greie på siden du driver med, for litt ekstra penger eller saker. Så hvorfor ikke?

  Erfaringer med Toluna

  Om det er noen grunn til å si nei til dette, altså hvorfor ikke registrere seg på Toluna vil vi gjerne vite om det. Er det en side som holder det de lover, og er belønningene gode nok til at det er verdt å bruke tiden på å fylle ut ganske lange undersøkelser. Et gavekort som du får i belønning kan være på 50 kr for FeetFirst, og du må samle 20 000 poeng for det. Av dere som har erfaring med Toluna, er det verdt tiden din å gjøre dette? Om ikke, fortell oss hvorfor slik at også andre lesere kan vite mer, så de har et bedre grunnlag for å bestemme seg. Vi venter!


  Velkomst til Toluna

  Toluna
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Toluna

  Din rangering

  FAQ

  Er Toluna et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Toluna. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Toluna?

  Toluna opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Undersøkelser og Spørreskjema, Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Toluna . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!