NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser I-Say

  Da alle har en mening i disse dager, og man ser folk si hva de mener hele tiden, hvorfor ikke gjøre det samme selv? Og enda bedre, hvorfor ikke få betalt mens man gjør det? Det er det i-Say muliggjør for deg, ved å gi deg sjansen til å delta på markedsundersøkelser, og generelle undersøkelser som dukker opp der. i-Say er en del av Ipsos, og det er kanskje et navn du har sett tidligere. Uansett så er Ipsos et ledende globalt markedsanalysebyrå, og det kan være av interesse å se hva i-Say er, for mange av dere.

  Om i-Say og Ipsos

  Da i-Say er eid av Ipsos så er det passende å vite mer om Ipsos, og detet er faktisk et selskap som har eksistert i over 40 år. Med tanke på at de har over 15 000 ansatte i over 80 land så er Ipsos et gedigent selskap. Faktisk det tredje største i sin bransje, noe som gjør en optimistisk med tanke på hva de kan tilby, om du vil delta på deres undersøkelser. En annen ting som du bør vite om alt dette er at Ipsos, og dermed i-Say har over 5000 oppdragsgivere og de gjennomfører over 70 millioner intervju i året for disse. Altså, igjen, gedigent og når du ser visse av merkevarene som de har knyttet seg med så blir en veldig nysgjerrig på hva man selv kan få ut av det, om man deltar i undersøkelsene.

  Hvordan i-Say fungerer og hva du må gjøre

  Det er egentlig ganske enkelt. Du registrerer deg, og setter i gang med å svare på ulike markedsundersøkelser som er tilgjengelige for deg. På den måten samler du opp poeng samtidig som du får muligheten til å si din mening om de ulike emnene du blir spurt om. Det eneste som kreves sånn sett er at du er ærlig med dine meninger, uansett om det er positivt eller negativt. For det er viktig å tenke på at et selskap som Telenor, som et eksempel, ikke betaler for slike undersøkelser for morro skyld. De er genuint interesserte i hva deres kunder synes, og de foretar forandringer basert på tilbakemeldinger fra undersøkelser som i-Say gjennomfører. Så du får en ekte sjanse til å påvirke forandring, og da er det ikke veldig mye å be om at du er i det minste ærlig. Ved å svare på undersøkelsene samler du altså poeng og når du har samlet nok inn kan du veksle de inn for belønninger som for eksempel gavekort.

  Erfaringer med i-Say

  Om du har brukt i-Say vil vi egentlig bare vite om det er verdt å bruke tiden på? Er undersøkelsene lange, og er belønningene gode nok til at man bør gjøre det? Det kommer kanskje an på hva slags person man er. For visse er det sikkert nok at de får muligheten til å si sin mening, og at belønningene egentlig ikke blir prioritert.

  Så da vil vi at du skriver til oss, så andre vet mer om dette, og om de også bør gjøre det.


  Hvor mye kan du tjene på i-Say?

  I-Say
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om I-Say

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er I-Say et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av I-Say. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr I-Say?

  I-Say opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Undersøkelser og Rundspørring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen I-Say nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!