NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ExpressVPN

  VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk, VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger å bekymre deg for spionering, forstyrrelser, stjeling av sensitiv informasjon og sensur. ExpressVPN har over 300 servere lokalisert i over 94 land i hele verden. ExpressVPN har 256-bit-kryptering, som betyr at dine data er så sikre som de kan bli. De har veldig rask hastighet gjennom sine servere, som gjør at du kan streame og spille spill online også gjennom spillkonsoller, uten forsinkelser. Du kan enkelt teste ExpressVPN sin hastighet på deres nettside før du kjøper, hvis du ikke er overbevist.

  Hvordan fungerer

  ExpressVPN ExpressVPN har høy fokus på din anonymitet og sikkerhet når du surfer på nett. ExpressVPN har også network lock som beskytter all sensitiv informasjon selv om VPN faller ut, strømmen går eller du bytter wifi nettverk. ExpressVPN registrerer ikke din internett aktivitet, logg eller annen personlig informasjon du måtte skrive inn på nett. Det eneste de logger er hvilke apper du bruker, dato du er logget på VPN, hvilken server du logger deg på og hvor mange MB som blir sendt til deg via serveren. I Tillegg registreres krasj rapporter og andre tekniske problemer relatert til ExpressVPN. ExpressVPN har mange funksjoner du kan bruke for å personalisere din nettbruk slik du vil ha det. Gjennom splitt tunnelling kan du velge hvilke apper eller programmer som skal rutes via VPN. Du kan ha VPN direkte i din nettleser, internet explorer, google chrome, mozilla og firefox.

  ExpressVPN kan kobles til 3 enheter uten ekstra kostnad i pris. Den kan brukes på datamaskiner, telefoner og nettbrett. Den er kompatibel med alle operativsystemer som windows, linux og mac. Smarttelefoner som bruker android og iOS eller du kan beskytte hele wifi nettverket ditt, ved å installere ExpressVPN på ruteren din. Da vil alle enheter som brukes av ruteren være rutet gjennom VPN. Du må velge en ruter som er kompatibel med ExpressVPN eller du kan få kjøpt en ferdig-konfigurert ruter via deres nettside nettsiden. Se komplett liste over kompatible rutere på deres nettsider.

  Priser

  ExpressVPN har følgende abonnementer betal per mnd til 12.95 dollar. Det beste avtalen er å betale for et år på en gang til 99,95 dollar, det blir en kostnad på 8.33 dollar i måneden. Eller du kan betale for 6 mnd om gangen til 59,95 dollar som tilsvarer 9.99 dollar i måneden. Det er veldig enkel tå bestille, Velg abonnementsavtale, skriv inn epost og betal enten med bankkort eller Paypal. Last ned og installe produktet og VPN er klar for bruk. Er du ikke fornøyd med tjenesten har du 30 dager på å heve kjøpet og få pengene tilbake uten spørsmål.

  Kundeservice

  ExpressVPN har god kundeservice og du kan enkelt chatte med kundeservice via chat, sende e-post eller bruke deres kontaktskjema. Ved å trykke på kundeservice så vil du bli henvist til den engelske nettsiden. Der kan du enkelt chatte med en kundeservicemedarbeider. Få detaljert informasjon om installasjon og vanlig problemer som kan oppstå. Har du prøvd ExpressVPN, si din mening og gi dem dine stjerner.

  ExpressVPN
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om ExpressVPN

  Din anmeldelse