NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Talkmore

    Det at alle har en telefon, og at Apple har forandret verden til de grader har gjort også veldig mange andre mennesker rike. Folk som starter telefonselskap for å selge abonnement er en av de som har dratt størst fordel av den teknologiske tidsalderen vi lever i. Og det er også noe vi som kunder får kjenne på, da prisene blir presset ned på abonnement som tidligere var veldig dyre, eller som kanskje ikke engang eksisterte. Talkmore er et selskap som selger mobilabonnement, men er eid av Telenor. Men da de er en av flere mobilabonnement som du kan bestille så må de kanskje ha noe unikt ved seg for at du skal bruke dem? Eller, kanskje det at de har lave priser og god dekning godt nok. Det pleier det å være, men la oss se på hva du kan få hos Talkmore.

    Informasjon om Talkmore

    Det var i 2004 at Talkmore ble startet og det var da Norges første internettbaserte mobilabonnement, med fokus kun på det. Det tok ikke lang tid før de tiltrakk oppmerksomheten til de store i Norge, og i 2007 ble de kjøpt opp av Telenor, som har latt Talkmore drive som de alltid hargjort. Det er noe du som kunde tjener på, da de har noen av de laveste prisene i Norge, når du ser på dekningen og mobildataen som du får. De har sitt kontor i Oslo, og det at dette er et norsk selskap gir kanskje deres kunder litt mer tillit? Uansett, det er mye å like med Talkmore, og at de på mange måter konkurrerer med selskap større enn seg selv gir en lyst til å hjelpe dem litt.

    Talkmore - reklamefilm Kjærlighetssorg

    Ulike tilbud hos Talkmore

    I begynnelsen så kunne man ikke kjøpe en mobiltelefon hos Talkmore. Fokuset lå kun på abonnement, men det er noe som har forandret på seg. Nå kan du kjøpe både telefoner og abonnement, og det er ved abonnementene at Talkmore skinner, fordi de har et godt utvalg, som er tilpasset til å tilfredsstille alle typer kunder. Om du for eksempel ringer mye til utlandet kan du ha abonnementet som gir deg 500 gratisminutter til mange land i verden, men om du ønsker mye data så koster for eksempel 40 GB 599 kroner, noe som ikke er blant de dyreste prisene. Noe som også er bra er at siden Talkmore er eid av Telenor så har de også den samme fulle dekningen som Telenor har. Det er rett og slett mye positivt med Talkmore, hvor du får alle dine behov tilfredsstilt, uansett hva de måtte være. Så da kan det være verdt å ta en titt.

    Fornøyd med Talkmore?
    Om du har, eller har hatt, et abonnement hos Talkmore vil vi gjerne vite mer om dine opplevelser og hvor fornøyd du er som kunde hos dem. Og om du har byttet så skriv gjerne årsaken til det, og hva det var som fikk deg til å forandre. Hjelp oss med å hjelpe andre når det kommer til Talkmore!


    Tips til Talkmores kunder

    Talkmore
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (12)

    4.2
    50% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.8
    Prisnivå
    rating
    4.6
    Levering
    rating
    4.6

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Service hos TALKMORE

    Hei! Vil bare få lov til å gi ros til deres telefonselger Daniel Aleksander Windsjansen i Trondheim, som ga meg hjelp med å endre oppsettet på min telefon for å få sendt MMS til en med eldre telefon da den ikke fungerte slik den gjorde med mitt ICE abonnement. Tålmodig rettledet han meg gjennom hele oppsettet. For en uke siden sendte j en forespørsel til TALKMORE kundeservice, men har ikke fått noen tilbakemelding, noe j ikke syntes r mye positivt. Takk til vedkommende telefonselger👍😀
    Ønsker en tilbakemelding på mail at denne r kommet i hende kundeservice.
    På forhånd takk!

    Av: Roar Knutsen05-08-2020
    Liv tone torjussen20-08-2020

    Kan jeg få en måneds utsettelse på den siste regninga?

    Liv tone torjussen 20-08-2020

    side, men det endte med at jeg ikke tselc. Håpte du kunne hjelpe meg?larte

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    9
    rating

    Service

    Veldig dårlig på service

    Av: Jan Sigmund Årsbog 14-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    1

    1"'`--

    Av: arachni_name04-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Ringer og masser

    Jævla maskråker, ringer opp flere ganger enda du viser at du ikke er interessert.! Møkka selskap.

    Av: Simon02-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ekstremt dårlig 4g nett

    4g nettet funker ekstremt dårlig uansett hvor man er

    Av: Jonas25-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5
    rating

    Angret er bra!

    Hadde tenkt å bytte til Talkmore men etter å ha brukt en hel formiddag på kundetelefon som aldri ble besvart, chatter som responderte 10-25 min etter innsendt spørsmål og som kom med "goddag mann økseskaft" - svar, valgte jeg å benytte angreretten.

    Av: Hans Petter 20-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Søppel og svindel

    Talkmore er en udugelig svindelorganidasjon som sender ut doble regninger og sperrer mobilen når det er umulig å få tak i kundeservice

    Av: Chris18-07-2020
    João A.E.Duarte10-08-2020

    In the centre of Oslo city I was coned by one of your reps to accept the offer only after I realised what had happened I asked the lady to cancel she said that she was going to do it and has long I did not activevated there would be no problem now I find my number blocked can you please unblock my number because I need it for my work my number is 92547181

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Slutt med telefonterror

    Jeh har de 2 siste ukene blitt ringt 4-5 ganger per dag av deres selgere. Jeg begynner å bli mektig lei av dette. Jeg har tatt telefonen 2 ganger å gitt beskjed om att jeg ikke vil ha noe, og att dere skal slette meg fra ringeliste. Slutt med oppringing til folk som har sagt nei. Dette er veldig plagsomt.

    Av: Bjørn Volden17-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    kundetjenesten

    De siste dager har jeg forgjeves prøvd å få kontakt med noen på Talkmore, men det virker umulig. Og på toppen av det hele kan jeg ikke lenger logge meg inn på mine sider. Har bedt om nytt passord, men det lar også vente på seg.. Begynner å bli lei. Har alle reist på ferie?

    Av: Rita Elisabeth Gundersen06-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    6.5
    rating

    Sender ikke faktura, men inkassovarsel får du

    Ok om du er synsk eller så nerdete at du logger inn, for å lete etter regninga.
    De sender etterhvert regning med purregebyr på SMS.
    Har selvfølgelig byttet selskap.

    Av: Frank30-06-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Service

    Kontakt på Chat er umulig. Ingen svarer.

    Av: Arve Bergan29-06-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    Wtf?

    Helt grusomt å skifte sim kort. Står “raskt og enkelt”, jeg ringte 5 ganger og fikk høre forskjellige ting hver gang! Hadde telefon som var helt ubrukelig i 2 uker pågrunn av det. ikke mobilbank, meldinger, anrop, 4g, ingenting funket. Grusom kundeservice, spesielt når man hører forskjellige ting fra alle man ringer???? “Blir aktiver på fredag“, “Foresatt må inn og godkjenne“(jeg er 20 år???), DITT DATT. Herregud ble så oppgitt. Dette har skjedd med 4 av vennene mine som har gjort det samme.

    Av: Sienna07-06-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    6
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Talkmore

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Talkmore et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Talkmore. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.2/10, hvor 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Talkmore?

    Talkmore opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Talkmore nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!