NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Talkmore

  Det at alle har en telefon, og at Apple har forandret verden til de grader har gjort også veldig mange andre mennesker rike. Folk som starter telefonselskap for å selge abonnement er en av de som har dratt størst fordel av den teknologiske tidsalderen vi lever i. Og det er også noe vi som kunder får kjenne på, da prisene blir presset ned på abonnement som tidligere var veldig dyre, eller som kanskje ikke engang eksisterte. Talkmore er et selskap som selger mobilabonnement, men er eid av Telenor. Men da de er en av flere mobilabonnement som du kan bestille så må de kanskje ha noe unikt ved seg for at du skal bruke dem? Eller, kanskje det at de har lave priser og god dekning godt nok. Det pleier det å være, men la oss se på hva du kan få hos Talkmore.

  Informasjon om Talkmore

  Det var i 2004 at Talkmore ble startet og det var da Norges første internettbaserte mobilabonnement, med fokus kun på det. Det tok ikke lang tid før de tiltrakk oppmerksomheten til de store i Norge, og i 2007 ble de kjøpt opp av Telenor, som har latt Talkmore drive som de alltid har gjort. Det er noe du som kunde tjener på, da de har noen av de laveste prisene i Norge, når du ser på dekningen og mobildataen som du får. De har sitt kontor i Oslo, og det at dette er et norsk selskap gir kanskje deres kunder litt mer tillit? Uansett, det er mye å like med Talkmore, og at de på mange måter konkurrerer med selskap større enn seg selv gir en lyst til å hjelpe dem litt.

  Talkmore - reklamefilm Kjærlighetssorg

  Ulike tilbud hos Talkmore

  I begynnelsen så kunne man ikke kjøpe en mobiltelefon hos Talkmore. Fokuset lå kun på abonnement, men det er noe som har forandret på seg. Nå kan du kjøpe både telefoner og abonnement, og det er ved abonnementene at Talkmore skinner, fordi de har et godt utvalg, som er tilpasset til å tilfredsstille alle typer kunder. Om du for eksempel ringer mye til utlandet kan du ha abonnementet som gir deg 500 gratisminutter til mange land i verden, men om du ønsker mye data så koster for eksempel 40 GB 599 kroner, noe som ikke er blant de dyreste prisene. Noe som også er bra er at siden Talkmore er eid av Telenor så har de også den samme fulle dekningen som Telenor har. Det er rett og slett mye positivt med Talkmore, hvor du får alle dine behov tilfredsstilt, uansett hva de måtte være. Så da kan det være verdt å ta en titt.

  Fornøyd med Talkmore?
  Om du har, eller har hatt, et abonnement hos Talkmore vil vi gjerne vite mer om dine opplevelser og hvor fornøyd du er som kunde hos dem. Og om du har byttet så skriv gjerne årsaken til det, og hva det var som fikk deg til å forandre. Hjelp oss med å hjelpe andre når det kommer til Talkmore!


  Tips til Talkmores kunder

  Talkmore
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (4)

  5.2
  75% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6.6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  kundetjenesten

  De siste dager har jeg forgjeves prøvd å få kontakt med noen på Talkmore, men det virker umulig. Og på toppen av det hele kan jeg ikke lenger logge meg inn på mine sider. Har bedt om nytt passord, men det lar også vente på seg.. Begynner å bli lei. Har alle reist på ferie?

  Av: Rita Elisabeth Gundersen 06-07-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6.5
  rating

  Sender ikke faktura, men inkassovarsel får du

  Ok om du er synsk eller så nerdete at du logger inn, for å lete etter regninga.
  De sender etterhvert regning med purregebyr på SMS.
  Har selvfølgelig byttet selskap.

  Av: Frank 30-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Service

  Kontakt på Chat er umulig. Ingen svarer.

  Av: Arve Bergan 29-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Wtf?

  Helt grusomt å skifte sim kort. Står “raskt og enkelt”, jeg ringte 5 ganger og fikk høre forskjellige ting hver gang! Hadde telefon som var helt ubrukelig i 2 uker pågrunn av det. ikke mobilbank, meldinger, anrop, 4g, ingenting funket. Grusom kundeservice, spesielt når man hører forskjellige ting fra alle man ringer???? “Blir aktiver på fredag“, “Foresatt må inn og godkjenne“(jeg er 20 år???), DITT DATT. Herregud ble så oppgitt. Dette har skjedd med 4 av vennene mine som har gjort det samme.

  Av: Sienna 07-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Talkmore

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Talkmore et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Talkmore. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.2/10, hvor 75% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Talkmore?

  Talkmore opererer for det meste innenfor Telekommunikasjon-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Talkmore nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!