Zoza

Alle kundeanmeldelser

Zoza

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Zoza

Treningsfanatiker? Det er du ikke alene om. Trening er viktig for både kropp og sjel. Skal man trene er det kjekt å ha passende treningstøy, og klær som er komfortable å trene i. Det er også viktig å tenke på gains som skjer i gymmen, før bukse sprekker i ett smell fordi vi har blitt så groteskt store. Det finnes selvsagt mye klær å velge mellom, spesielt også når det kommer til trening. Det virker ikke så komplisert med leggings og t-skjorte, men det er det faktisk. Skal man ha treningsklær vil man med andre ord ha kvalitet, komfort, og gjerne også noe som varer en stund, i tillegg til at vi ikke vil bruke alle pengene på en ny tights når den sprekker. Zoza har tilsynelatende alle disse tingene. Finn ut mer ved å lese videre nedenfor. 

Om Zoza
Zoza har ingen informasjon på nettsiden om hvem som opprettet og eier selskapet. Ellers er Zoza et norskt selskap som leverer treningsklær til kvinner i Norge. 

Produkter og Tjenester hos Zoza
Zoza har et utvalg av mote-bevisste treningsklær og utstyr til kvinner. Deres treningsklær kommer i en rekke forskjellige design og stiler i sine forskjellige kolleksjoner. Man kan velge mellom forskjellige farger og mønster som er designet for å få deg til å se ditt beste ut. De tilbyr tights og leggings inkludert seamless, scrunch, trenings tights, samt tights med mønster, og høyt liv, og ribbed. Av overdeler tilbyr de trenings-BH, drop tops, og langermede topper. Man finner også kortbukser som inkluderer scrunch shorts, seamless shorts, og trenings shorts. Zoza har mange forskjellige kolleksjoner som VeoTinden, Tinden, Namsen, Lyngen, Rena, Orkla, Sira, Bruri, Sagi, Sokse, Kvinen, og flere.

Zoza aksepterer Amex, Apple Pay, Klarna, Mastercard, Vipps og VIsa som betalingsmetoder. Levering er tilgjengelig i Norge, men det er ikke klart om de leverer til alle adresser i Norge eller ikke. Leveringtid tar mellom 1 og 3 dager. Sending innen Norge er uten gebyrer og ingen toll, og de tilbyr alltid gratis frakt på bestillinger over deres nåværende fraktgrense. Zoza tilbyr også gratis retur ved bytte av vare og størrelse, Vanlig retur koster 55kr ved full refusjon av alle varene.  Zoza har en moderne, fin og brukervennlig nettside, men de kunne hatt mer detaljert informasjon tilgjengelig, som for eksempel om hvem som står bak, og driver, selskapet. 

Komplimenter, Klager og Tips til Zoza
Er du glad i å trene, og trenger nye treningsklær? Kanskje du er glad i å trene regelmessig og vil oppdatere garderoben din med nye og spennende design. Zoza har en rekke varer for deg å velge mellom. Har du allerede erfaring med selskapet? Da vil vi gjerne høre om den! Gi oss dine tanker i en liten tilbakemelding. Har Zoza et stort utvalg? Har de mange fine designer? Har de stort utvalg av farger og størrelser? Hvordan er kundeservicen? Opplevde du positive overraskelser, eller uforutsette problemer med en vare eller en bestilling? Hos oss kan du skrive en kort kundeanmeldelse om det du mener er viktig før andre bestiller treningsklær fra Zoza.