NorskeAnmeldelsetittel

  Anmeldelser WhiteAway

  Vurderinger WhiteAway.no

  Husteknikk og hvitvarer gjør livet vårt enklere og behageligere. På samme tid husholdningsapparater av dårlig kvalitet gjør deg skuffet. Det er derfor vi leter etter et sted hvor de beste hvitevarer selges. Et av selskapene som selger forskjellige hvitvarer og husholdninsapparater er WhiteAway.no. Før du begynner å handle der vil du selvfølgelig vite mer om deres sortiment og kundeservices kvalitet. Kan du smake god og styrkende kaffe om morgenen med deres kaffemaskine? Vil dine matvarer holde seg ferske i kjøleskåpet som du avgjør å kjøpe? Og til slutt, hvor lenge blir du tvungen å vente bestillingen din? Får du svar fra deres kundeservise hvis du stiller dem noen spørsmål? Hjelper de deg hvis noen problemer dykker opp? De eneste som kan svare på alle disse spørsmålene, er de kunder som har allrede kjøpt noe hos WhiteAway.no. Deres anmeldelser hjelper deg trekke endelig besluttning.

  Se denne korte presentasjonsvideoen fra WhiteAway.com

  Om WhiteAway.no

  På WhiteAway.no finner du mange forskjellige hvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til rimelige priser. Selskapet har stor lager i Oslo. Det er over 100 medarbeidere, som er opptatt med å tilby deg de beste varene og gi deg god kundeservice. WhiteAway.no AS er datterselskap av det danske selskapet WhiteAway.comA/S, som ble etablert i Danmark i 2003. WhiteAway begynte sin historie i 2003, og var et hobbyprosjekt for brødrene Johannes ogEsben Gadsbøll, og vennen Jesper Bang, fra Jylland i Danmark. Da fikk butikken navnet Ahvidevarer.dk.


  Tjenester av WhiteAway.no

  Kjøkkenutstyr, husholdningsapparater og hvitevarer kan bestilles på hjemmeside av WhiteAway. WhiteAway.no tilbyr deg fri frakt i hele Norge untatt Jan Mayen og Svalbard. Dessuten har du 365 dagers åpent kjøp. Med andre ord du kan gi oss beskjed om at du angrer kjøpet og vil returnere varene til oss. Dette gjelder for nye og ubrukte varer som har originalemballasje. Hvis du handler over 3000 NOK får du 10% rabatt. Har du noen spørsmål? Vil du få hjelp med å løse et problem? Kontakt gjerne med selskapets kundeservice. Det finnes flere muligheter for det. Du kan ringe, sende en e-post eller skrive dem i chat. Er du interessert i selskapets nyheter? De har sin egne side på Facebook og en kanal på YouTube. Hva kan du egentlig skaffe hos WhiteAway? Det er oppvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap, kombiskap, frysere, komfyrer, ovner, platetopper og ventilatorer. Men glemm ikke om deg selv! For personligpleie kan du kjøpe barbermaskiner, håtrimmere, hårfønere, epilatorer, massasjestoler, massasjeapparater og dessuten sunnhetsprodukter, produkter for tannpleie, skjønnhetsprodukter og babyutstyr.

  Vurderinger, klager og tips for WhiteAway.no

  Trives du på kjøkkenet med kjøkkenutstyr, husholdningsapparater og hvitevarer som du har allrede kjøpt hos WhiteAway? Vil du dele med opplevelsene dine om det? Har du noen ganger kontakt med selskapets kundeservice? Hva kan du fortelle om det? Vi vil gjerne vite mer fra deg om deres leveringsmåte og leveringstid. Var så snill og del med oss erfaringen din. Eller tenker du bare om å bestille noe hos dem? Er du ennå i tvil? Les om hva de andre mener om denne bedriften. Deres erfaring kan være nyttig for å ta endelig beslutning.

  WhiteAway
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om WhiteAway

  Din rangering

  FAQ

  Er WhiteAway et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om WhiteAway. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr WhiteAway?

  WhiteAway opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til WhiteAway . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!