NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wakakuu

  Dette er kanskje en nettbutikk som har et navn som virker som det kommer fra Hawaii, men det er ikke tilfellet. Og det er definitivt ikke tilfellet med utvalget av klær de har heller. Dette er på en måte en ganske eksklusiv butikk hvor du finner designermerker som selger varer til tusenvis av kroner per produkt. Det er ganske gøy å sjekke innom hos Wakakuu for å se hva de har for noe i lageret, og det er klart at det finnes produkter som er rimelige også. Vi vil tørre påstå det er verdt å ta en titt på denne butikken, om det er slike klær du er ute etter.

  Om Wakakuu

  Det er interessant å bemerke hvor mange disse type butikker er fra Sverige, som er tilfellet med Wakakuu. Hva årsaken til det er kan man spekulere i, men våre naboer virker å ha en langt større interesse i slike ting, noe som kanskje også bevises av designermerket Tiger of Sweden. Vi i Norge har ikke en ekvivalent til det, og forskjellen er da kanskje kulturell. De Wakakuu forsøker å gjøre er å være en high fashion butikk som selger produkter av en høy kvalitet. Og har du litt ekstra penger å bruke så er det klart at dette er en butikk som er veldig fristende å bruke de på, da du har flere av de største designermerkene tilgjengelig der.

  Hva du får hos Wakakuu

  Som sagt så er utvalget veldig bra her, men samtidig så får du følelsen av at alle produktene som selges er nøye utvalgt. Så du kommer sannsynligvis ikke til å finne noe du ikke liker, om det gir mening. Du kommer til å se verdien i alt hos Wakakuu, selv om det kanskje ikke er akkurat din smak. Du har alle mulige klesplagg å velge mellom, noe som inkluderer treningstøy, undertøy og badeklær, i tillegg til alle de vanlige som jeans og jakker for eksempel. I tillegg har de andre kategorier, som sko, tilbehør, vesker og en egen lifestyle kategori noe som kan gjøre hverdagen din litt finere. Og er det en ting den nye hverdagen med Instagram og Facebook har vist oss så er det at vi er skikkelige glade i slike ting. Spesielt om vi kan få vise de frem på bildene våre. Så det er ikke så rart at Wakakuu har hatt så stor suksess at de nå selger over hele Europa!

  Tilfredshet med Wakakuu

  Noe som blir da ekstra viktig er kundetjenesten, fordi med tanke på prisene som produktene deres går for så forventer man en viss standard, av alt mulig egentlig. Er det lett å få hjelp om man skulle trenge det, og er det slik at deres returpolicy er rimelig? Fordi man regner med at produktene i seg er gode, da de blir laget av velkjente merker, så da blir det andre aspekt en må se på, for å se om Wakakuu er noe du bør bruke pengene dine på.

  Så skriv inn til oss og fortell!


  Festsesongen hos Wakakuu

  Wakakuu
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (3)

  2.6
  33% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  3.4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  3.4

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  DÅRLIG service

  trolig dårlig kundeservice. Jeg har prøvd både å ringe og sende mail i 3mnd. Jeg skulle bestille en vare og fikk aldri ordrebekreftelse på bestillingen. Plutselig fikk jeg likevel hentemelding fra posten. Varene er sendt i retur og nå ligger det TO klarna fakturaer ute som snart går til inkasso. Jeg nekter å betale for noe jeg i utgangspubktet ikke har bestilt. Dette er så ekstremt frustrernde. Jeg har sendt minst 10 mail og får ingen svar tilbake. Jeg har aldri opplevd så dåelig service noen gang i hele mitt liv!!!Anbefaler virkelig ikke denne butikken. Skal ALDRI bestille noe der igjen!!

  Av: Marthe07-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  ELENDIG

  Lang leveringstid. Når jeg endelig har mottatt pakken og sender deler av bestillingen i retur, tar det OVER 3 MÅNEDER før jeg omsider får pengene tilbake etter mye kverulering med kundeservice over mail. Fikk ikke engang svar fra kundeservice da jeg klaget over dårlig behandling.

  Av: Linda02-03-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skuffa

  Bra produkt jeg fikk,men ble noe rot fra dennes side på en retur. Så fikk tilbake pengene på for varen selv om jeg bare hadde bytte str. Prøvde å si ifra til både klarna og wakakuu,men null reaksjon. Fikk ikke en unnskyldning en gang. Så endte med at jeg måtte låne penger for å betale de igjen
  for andre gang(ettersom returpengne kom etter den tiden wakakuu ville ha tilbake pengene siden for andre gang) Skuffa og dårlig kommunikasjon med samarbeidpartnere. Stress

  Av: Christine Olsen23-01-2020
  Linda02-03-2020

  Elendig kundeservice. Lang leveringstid, og tok over 3 måneder før jeg fikk pengene tilbake etter retur!

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Wakakuu

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Wakakuu et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Wakakuu. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvor 33% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Wakakuu?

  Wakakuu opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Wakakuu nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!