NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Wakakuu

  Dette er kanskje en nettbutikk som har et navn som virker som det kommer fra Hawaii, men det er ikke tilfellet. Og det er definitivt ikke tilfellet med utvalget av klær de har heller. Dette er på en måte en ganske eksklusiv butikk hvor du finner designermerker som selger varer til tusenvis av kroner per produkt. Det er ganske gøy å sjekke innom hos Wakakuu for å se hva de har for noe i lageret, og det er klart at det finnes produkter som er rimelige også. Vi vil tørre påstå det er verdt å ta en titt på denne butikken, om det er slike klær du er ute etter.

  Om Wakakuu

  Det er interessant å bemerke hvor mange disse type butikker er fra Sverige, som er tilfellet med Wakakuu. Hva årsaken til det er kan man spekulere i, men våre naboer virker å ha en langt større interesse i slike ting, noe som kanskje også bevises av designermerket Tiger of Sweden. Vi i Norge har ikke en ekvivalent til det, og forskjellen er da kanskje kulturell. De Wakakuu forsøker å gjøre er å være en high fashion butikk som selger produkter av en høy kvalitet. Og har du litt ekstra penger å bruke så er det klart at dette er en butikk som er veldig fristende å bruke de på, da du har flere av de største designermerkene tilgjengelig der.

  Hva du får hos Wakakuu

  Som sagt så er utvalget veldig bra her, men samtidig så får du følelsen av at alle produktene som selges er nøye utvalgt. Så du kommer sannsynligvis ikke til å finne noe du ikke liker, om det gir mening. Du kommer til å se verdien i alt hos Wakakuu, selv om det kanskje ikke er akkurat din smak. Du har alle mulige klesplagg å velge mellom, noe som inkluderer treningstøy, undertøy og badeklær, i tillegg til alle de vanlige som jeans og jakker for eksempel. I tillegg har de andre kategorier, som sko, tilbehør, vesker og en egen lifestyle kategori noe som kan gjøre hverdagen din litt finere. Og er det en ting den nye hverdagen med Instagram og Facebook har vist oss så er det at vi er skikkelige glade i slike ting. Spesielt om vi kan få vise de frem på bildene våre. Så det er ikke så rart at Wakakuu har hatt så stor suksess at de nå selger over hele Europa!

  Tilfredshet med Wakakuu

  Noe som blir da ekstra viktig er kundetjenesten, fordi med tanke på prisene som produktene deres går for så forventer man en viss standard, av alt mulig egentlig. Er det lett å få hjelp om man skulle trenge det, og er det slik at deres returpolicy er rimelig? Fordi man regner med at produktene i seg er gode, da de blir laget av velkjente merker, så da blir det andre aspekt en må se på, for å se om Wakakuu er noe du bør bruke pengene dine på.

  Så skriv inn til oss og fortell!


  Festsesongen hos Wakakuu

  Wakakuu
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Wakakuu

  Din anmeldelse