NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser VPG

  VPG er butikken for den som liker å være utendørs. Den som liker å være ute i skogen, klatre, og som synes det er bedre å være ute enn inne. Optimalt sett burde det finnes flere av disse menneskene enn det gjør, men VPG har i hvert fall altt utstyret du trenger for å være utendørs. Det er en sportsbutikk, ikke for de som spiller fotball eller slike idretter, men de som liker å gjøre det typisk norske. Så la oss se om du bør besøke VPG neste gang du trenger utstyr.

  Om VPG

  VPG står for Vertical Playground, og om du kan engelsk så forstår du hva de mener med det. Spesielt om du går inn i butikken deres. De har en fysisk butikk, som ligger i Oppdal, strategisk plassert for alle som kommer til området, uansett om det er nordmenn eller turister. Når sant skal sies så er det ikke der hovedfokuset ligger, men heller på nettbutikken deres. Som startet på begynnelsen av 2000-tallet i en kjeller, hvor mange gode ideer har blitt født. Siden da har butikken bare vokst seg større og større, og har inngått en rekke avtaler med ulike grossister rundt om i Europa, med grunntanken om å ha det gøy med produktene de selger. Med over 20 ansatte viser det seg at dette er noe folk liker, og VPG er en butikk i stadig fremgang.

  Varer og utstyr du kan kjøpe hos VPG

  Det er først når en trykker på produktfliken på deres nettside at en forstår hvor utbredt deres sortiment faktisk er. Her finner du utstyr til ski, klatring, sykling, løping, snowboard, padling og annet. Det er et utrolig bra utvalg, noe som bare blir enda bedre når en ser hvilke merkevarer en kan kjøpe også. Med over hundre merker til salgs så er det stor sannsynlighet for at du finner merket du liker aller best. Og om du er en av de som bare liker å gå tur, så finnes også turutstyr på VPG. Det er også et godt utvalg av klær som passer til alle typer av aktiviteter utendørs, så det er ingenting du ikke finner hos VPG.

  Service fra VPG

  Noe som da blir viktig for å komplettere helhetsinntrykket er hvordan de behandler sine kunder. Det er enkelt å behandle folk bra når alt er ok, og man ikke treffer på problemer. Men om det kommer klager, på at produktet er feil, eller at kvaliteten på det er for dårlig, hva er VPGs respons da? Du må kjøpe varer for 1500 kroner for å gratis frakt hos VPG, som sammenlignet med mange andre butikker er ganske dyrt. Så er det også sant at med tanke på hva slags butikk VPG er så koster varene mer der enn på andre butikker som selger for eksempel klær.

  Men det vi vil vite av dere som har shoppet hos VPG er hvordan de oppførte seg mot deg, om du var fornøyd med prosessen i kjøpe av de og lignende. Vi vil ha både ris og ros!


  Sålelengdetips fra VPG

  VPG
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om VPG

  Din rangering

  FAQ

  Er VPG et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om VPG. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr VPG?

  VPG opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til VPG . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!