NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Villakids

    Man vil jo alltid ha det beste for sitt barn, helt fra den dagen man får vite at man er gravid. Det er naturlig, og da det er langt i fra alle i verden som har mulighet til oppfylle alle ønsker som både de selv og barnet har, så er vi en veldig heldig posisjon hvor vi kan gjøre det. Det er også veldig mange butikker for barn der ute, og man vil helst finne den optimale, som gir deg både den beste komforten, tryggheten og prisen. De er jo en av grunnene til at vi eksisterer, og at vi denne gang skal se på Villakids. En butikk som selger alt du kan trenge for barnet ditt, så da er det greit å undersøke litt nærmere og se om den er for deg og meg! Det høres vel fornuftig ut?

    Informasjon greit å vite om Villakids

    Dette er en ganske ung nettbutikk da de startet bare for et år siden, i 2018. Det kan være både positivt og negativt, men det er i hvert fall klart at de ikke kan ta sine kunder for gitt, med tanke på at de er nye i bransjen. Noe som bør føre til bedre opplevelser for deg som kunde og at de er opptatte av å gi et godt inntrykk av seg. Da dette også er en bedrift startet av mennesker som har en lidenskap for produktene de selger så er det kanskje noe som gir en et bedre inntrykk av de. Det er en stor forskjell på en slik butikk, og en som de konkurrerer mot, som for eksempel Polarn O. Pyret, som er dyr og har blitt veldig kommersiell de siste årene. Det kommer selvsagt an på ditt budsjett og hva du er ute etter.

    Variasjon i produkter og sortiment hos Villakids

    Da dette er en butikk for barn så vil det sannsynligvis ikke overraske deg at produktene du kan kjøpe her dekker alle dine behov, fra du er gravid og helt frem til barnet blir tenåring. En ting de dog ikke selger veldig mye av er klær, noe som er synd, og som tvinger deg til å se andre steder, selv om du skulle like det du finner på Villakids. Ellers selger de produkter til barnerommet, interiør, leketøy, utstyrt og andre slike ting. Produkter som er både nødvendige og praktiske, men som også ser flotte og fine ut når du bruker de. Det er en god kombinasjon sånn sett og de selger varer fra noen av de mest kjente varemerkene i bransjen. Det er helt klart verdt en titt.

    Tilfredshet med Villakids

    For oss er det viktig å vite hva kundene til de ulike selskapene synes, og vi ønsker å få så mange innspill som mulig. Derfor vil vi oppfordre dere til å skrive til oss og fortelle, så mye i detalj som mulig om deres erfaringer og opplevelser med Villakids og om dere ville anbefalt det til andre i din situasjon. Fortell oss, og hjelp andre som er usikre på hvor de skal kjøpe.


    Brannbil du kan kjøpe hos Villakids

    Villakids
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (26)

    5.6
    58% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    5.4
    Service
    rating
    5.4
    Prisnivå
    rating
    5.8
    Levering
    rating
    5.4

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Sykt dårlig kundeservice og svindel

    Bare svindel. Bestilt en elektrisk bil og får hver uke beskjed hvis de i det hele tatt svarer om at bilen ankommer neste uke. Har bedt om å heve kjøpet men ikke fått noe svar. Kontakter snart Forbrukerrådet. De tar heller ikke telefonen på kundeservice.

    Av: Ine 14-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Fornøyd

    Ventet en stund på en bil fra villakids, de forklarte at forsinkelsene skyldes pandemien og at dette har gått ut over produksjonstid og havnesystemet der varene sendes fra. Jeg var i utgangspunktet missfornøyd, men forstår samtidig situasjonen. Fikk også et fantastisk plaster på såret for forsinket vare, så her ble det en lykkelig slutt.
    Kommer til å handle igjen, da de har ordnet opp på en positiv måte :)

    Av: Lisa10-06-2020
    May-Britt10-06-2020

    Venter på brannbil og håper den snart kommer. 😊

    Ine14-08-2020

    Hei Lisa. Kan jeg spørre hvor lenge du ventet? Har du klart å komme i kontakt med de i mellomtiden?

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Mange takk

    Bestilte sommerfugler fra Little Custom Creations hos Villakids, og er så utrolig fornøyd med dem. Setter pris på en nettbutikk som tar inn de helt spesielle produktene som ikke alle andre har, og venter mer enn gjerne ekstra på dette :)

    Av: Erle14-05-2020
    Maria 05-06-2020

    Gått 3 uker og bilen er fortsatt ikke å se... venter i spenning. De som jobber her er ikke til å stole på. Lyver hver gang vi har snakket med dem om når bilen kommer. Greit at det er korona, men kom igjen’a, vær ærlig!!

    Baard 09-06-2020

    Samme problem som Maria over her. Bestillte bilen i begynnelsen av mars og etter nå 3 mnd har jeg fortsatt ikke mottatt den. Lovnader og løfter er det ikke mangel på.

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Kjempe fornøyde

    Kjøpte en elektrisk motorsykkel til dattera og en Wallsticker.
    Topp kvalitet og levering på 2 virkedager.
    Fikk god hjelp på kundeservice telefonen deres. Noe jeg synes er viktig som er litt voksen :)

    Av: Kjersti Andersen17-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Lekebil

    Bestilte meg en bestiliings vare, fått upåklagelig service med et gavekort for ventetiden.
    Disse varene kom 3 dager seinere.
    Fornøyd kunde med god opplevelse . Kommer garantert å handle her igjen.

    Av: Heidi 27-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Smykkeskrin

    Kjøpte smykkeskrin i tre, det sto til forventningene og er veldig fornøyd. Håper de tar inn enda flere varer i treverk.

    Av: Tarita11-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Rask levering her

    Bestilte traktor hos Villakids og fikk den kort tid etter, veldig fornøyd med den og gøy at det fulgte med fjernkontroll.

    Av: Kristian10-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    God service og fine produkter

    Kjøpte en sykkel med lys og røyk ut av pottene til min sønn. Den skulle jeg ønske fantes i større versjon. Kjempe tøff sykkel. Ble levert på 3 dager. God service hele veien. Anbefales

    Av: Arnfinn01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Knall fornøyd!

    Kjøpte elektrisk bil til min sønn. Han leker ikke med annet. Så her må vi absolutt anbefale alle og handle! Fikk den levert på 3 dager. Tommel opp!

    Av: Rolf Guldbrandsen17-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Flott nettbutikk

    Bestilte to wallstickers derfra, og de var av super kvalitet! Veldig fornøyd. Nå får jentene mine litt ''nye'' rom.

    Av: Therese 20-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Fornøyd

    Fornøyd med bestillingen min! Kjøpe bamser, puter og litt annet. Veldig fint pakket inn å levert raskt! Strålende!

    Av: Helen 01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Ingen vare, ingen kontakt

    Rein svindel hele jævla dritten!

    Av: Joakim08-06-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    svindel! IKKE handle hos villakids!

    Jeg har bestilt og betalt lekekjøkken for 5 mnd siden som jeg aldri har mottatt. De svarer sporadisk på Mail med lovnad om å ringe meg opp, men tar ikke kontakt. Det er ikke mulig å komme gjennom til «kundeservice» på tlf, og de sletter meldinger jeg skriver. Etter at jeg sendte tvistevarsel for over 2 uker siden fikk jeg kjapt svar om at jeg ville motta pengene ila 3-5 dager. Jeg har ikke mottatt pengene mine. Flere med lignende opplevelser ser jeg nå i ettertid. Jeg har selv satt i gang rettslige skritt (av rent prinsipp). IKKE handle her! enkelte har fått normal servise, men jeg ser nå i ettertid at det dessverre er mange med lignende erfaring som meg. hadde jeg kunne gitt null stjerner hadde jeg gjort det.

    Av: tonje elisabeth halvorsen27-05-2020
    tone I01-06-2020

    Hei Tonje Elisabeth, jeg har bestilt en el bil fra Villakids i starten av April, med en gang etter bestilling fikk jeg beskjed om lang levering m.m Kunne du kontaktet med da jeg ønsker høre Mer om din historie?

    Grethe Lunden08-06-2020

    Har også bestilt i april , beskjed o. Lang tid gr stor etterspørsel. Ikke fått en bil

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Bare rot

    Bestilte en elektrisk brannbil den 7 november i 2019 (ja du leste rett, tjuenitten) Den er fremdeles ikke kommet. Hver gang eg var i kontakt med de så ble det delt ut lovnader om at den var liiiiiike om hjørne. I januar fikk jeg en gavesjekk (gadd ikke benytte den, orker ikke bestille en leke til en 4 åring som blir mottatt til komfen)

    Har hatt flere samtaler med de, hyggelige folk er de, men de lyger deg rett opp i trynet.
    Handle lokalt, ikke denne nissebutikken her.

    Av: Jan Petter Leirvåg20-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Useriøs Butikk.

    Nettside reklamerer for Rask levering. Bestilte en Lamborghini til Guttungens fødselsdag. jeg antok at det tok en uke eller to. etter 4 dager fikk jeg en Mail om det det kunne ta ca 45 dager før levering.

    da valgte jeg og gå fra avtalen, pengene skulle bli refundert fortløpende innen 25 dager. Pengene kom omsider etter 30 dager etter 5 telefoner med samlet ventetid på kundeservice i 50 min.

    Utrolig Useriøs nettside.

    Av: Mats16-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Useriøs nettside

    Kundeservice kan du bare glemme og få tak i.
    Dette er ikke et seriøst firma. Kan godt forstå folk har blitt svindlet.
    De positive anmeldelsene må være fabrikkert. Hold dere langt unna!

    Av: Borger14-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svindel

    Dette er en nettbutikk som lurer kundene sine. Nettbutikken virker profesjonell, men min oppfatning er noe helt annet. Har aldri mottatt min bestilte vare eller lyktes å komme i kontakt med kundeservice. De svarer ikke på telefon eller e-post, og det er ingen mulighet for å spore et produkt etter kjøp.

    Av: Sverre12-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Veldig bra

    Fornøyd med kjøpet! Gleder oss til å bestille igjen :)

    Av: Thea12-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Svindel

    Bestilte en vare. Da jeg etterlyste vare fikk jeg etter 4 mail beskjed om at det var 9 uker levering. 12 uker etter etterlyste jeg vare. Ennå ikke fått vare og heller ikke penger tilbake. Svarer ikke på mail.

    Av: Linda Hansen01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Styr unna

    Jeg fraråder alle fra å handle hos et firma som selv skriver og poster positive anmeldelser. Det er svindel.

    Av: Tale Sanningen01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Klassisk lekekjøkken

    Bestilte klassisk lekekjøkken den 25.12.19 på Villakids.no, det stod ingenting om leveringstid, så man antar at de har varen på lager. Noen dager senere får jeg mail om at det er 8 - 10 uker leveringstid. Jeg svarer på mailen, og spør om de har det samme kjøkkenet i en annen farge innen og er interessert i det. Får aldri svar på henvendelsen. Får mail av de 22.02.20, ikke svar på min henvendelse. Men at de ikke vil klare å levere varen før tidligst slutten av april 2020, og skriver at de kan tilby meg annet kjøkken og ber meg svare på mailen. Svarer på denne mailen og skriver jeg ønsker kjøkkenet om det er det samme kjøkkenet bare i hvitt. Får ikke noe svar på henvendelsen. Forsøker kontakt på messenger, og via chat på hjemmesiden, men den du chatter med logger med svarer ikke og kobler seg fra. Skriver deretter negativ omtale vedrørende dette på deres Instagram og Facebook bilder son kommentar på bilder som de raskt fjerner og blokkerer meg for å kunne skrive ytterligere kommentarer. Først etter at jeg postet et innlegg om de på Facebook tar de kontakt på mail, ikke direkte svar på mine henvendelser men at de vil politianmelde meg for innlegget jeg har lagt ut som vil skade deres bedrift. Og de skriver at de vil tilbakebetale meg pengene. Jeg ber om bekreftelse på tilbakebetaling, noe jeg aldri får. Så her står jeg med skjegget i postkassen, ikke fått penger tilbakebetalt og heller ikke varen jeg bestilte. De underskriver dessuten ikke mail med navn og de opplyser om lovverk og St de besvarer innen 1-3 dager, noe de aldri gjør. Styr unna netthandel på Villakids!

    Av: Kathrine Kristiansen 03-03-2020
    Hege11-05-2020

    Noe lignende skjedde oss også. Bestilte kjøkken på nyåret og har etterlyst det flere ganger. Fått beskjed at den står i en container utpå havet et sted... både i mars og i mai. Stort hav må jeg si. De kunne ikke si noe om leveringstid.

    tonje-elisabeth halvorsen27-05-2020

    det er som om du har skrevet min opplevelse! jeg bestilte også klassisk lekekjøkken i des-19, og har opplevd nøyaktig som deg i flere runder (minus trussel om politianmeldelse). jeg har nå bestemt meg for å ta dette videre med rettslige skritt selvom det koster meg mer enn lekekjøkkenet. dette av rent prinsipp. håper alle får med seg hvilken useriøs bedrift dette er!

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Villakids

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Villakids et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Villakids. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.6/10, hvor 58% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Villakids?

    Villakids opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Villakids nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!