NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Villakids

    Man vil jo alltid ha det beste for sitt barn, helt fra den dagen man får vite at man er gravid. Det er naturlig, og da det er langt i fra alle i verden som har mulighet til oppfylle alle ønsker som både de selv og barnet har, så er vi en veldig heldig posisjon hvor vi kan gjøre det. Det er også veldig mange butikker for barn der ute, og man vil helst finne den optimale, som gir deg både den beste komforten, tryggheten og prisen. De er jo en av grunnene til at vi eksisterer, og at vi denne gang skal se på Villakids. En butikk som selger alt du kan trenge for barnet ditt, så da er det greit å undersøke litt nærmere og se om den er for deg og meg!

    Informasjon greit å vite om Villakids

    Dette er en ganske ung nettbutikk da de startet bare for et år siden, i 2018. Det kan være både positivt og negativt, men det er i hvert fall klart at de ikke kan ta sine kunder for gitt, med tanke på at de er nye i bransjen. Noe som bør føre til bedre opplevelser for deg som kunde og at de er opptatte av å gi et godt inntrykk av seg. Da dette også er en bedrift startet av mennesker som har en lidenskap for produktene de selger så er det kanskje noe som gir en et bedre inntrykk av de. Det er en stor forskjell på en slik butikk, og en som de konkurrerer mot, som for eksempel Polarn O. Pyret, som er dyr og har blitt veldig kommersiell de siste årene. Det kommer selvsagt an på ditt budsjett og hva du er ute etter.

    Variasjon i produkter og sortiment hos Villakids

    Da dette er en butikk for barn så vil det sannsynligvis ikke overraske deg at produktene du kan kjøpe her dekker alle dine behov, fra du er gravid og helt frem til barnet blir tenåring. En ting de dog ikke selger veldig mye av er klær, noe som er synd, og som tvinger deg til å se andre steder, selv om du skulle like det du finner på Villakids. Ellers selger de produkter til barnerommet, interiør, leketøy, utstyrt og andre slike ting. Produkter som er både nødvendige og praktiske, men som også ser flotte og fine ut når du bruker de. Det er en god kombinasjon sånn sett og de selger varer fra noen av de mest kjente varemerkene i bransjen. Det er helt klart verdt en titt.

    Tilfredshet med Villakids

    For oss er det viktig å vite hva kundene til de ulike selskapene synes, og vi ønsker å få så mange innspill som mulig. Derfor vil vi oppfordre dere til å skrive til oss og fortelle, så mye i detalj som mulig om deres erfaringer og opplevelser med Villakids og om dere ville anbefalt det til andre i din situasjon. Fortell oss, og hjelp andre som er usikre på hvor de skal kjøpe.


    Hvordan du kan innrede barnerommet

    Villakids
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (10)

    5.4
    60% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    5.4
    Service
    rating
    5.4
    Prisnivå
    rating
    5.4
    Levering
    rating
    5.4

    Alle anmeldelser

    Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

    Kjempe fornøyde

    Kjøpte en elektrisk motorsykkel til dattera og en Wallsticker.
    Topp kvalitet og levering på 2 virkedager.
    Fikk god hjelp på kundeservice telefonen deres. Noe jeg synes er viktig som er litt voksen :)

    Av: Kjersti Andersen 17-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    God service og fine produkter

    Kjøpte en sykkel med lys og røyk ut av pottene til min sønn. Den skulle jeg ønske fantes i større versjon. Kjempe tøff sykkel. Ble levert på 3 dager. God service hele veien. Anbefales

    Av: Arnfinn 01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Knall fornøyd!

    Kjøpte elektrisk bil til min sønn. Han leker ikke med annet. Så her må vi absolutt anbefale alle og handle! Fikk den levert på 3 dager. Tommel opp!

    Av: Rolf Guldbrandsen 17-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Flott nettbutikk

    Bestilte to wallstickers derfra, og de var av super kvalitet! Veldig fornøyd. Nå får jentene mine litt ''nye'' rom.

    Av: Therese 20-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Klassisk lekekjøkken

    Bestilte klassisk lekekjøkken den 25.12.19 på Villakids.no, det stod ingenting om leveringstid, så man antar at de har varen på lager. Noen dager senere får jeg mail om at det er 8 - 10 uker leveringstid. Jeg svarer på mailen, og spør om de har det samme kjøkkenet i en annen farge innen og er interessert i det. Får aldri svar på henvendelsen. Får mail av de 22.02.20, ikke svar på min henvendelse. Men at de ikke vil klare å levere varen før tidligst slutten av april 2020, og skriver at de kan tilby meg annet kjøkken og ber meg svare på mailen. Svarer på denne mailen og skriver jeg ønsker kjøkkenet om det er det samme kjøkkenet bare i hvitt. Får ikke noe svar på henvendelsen. Forsøker kontakt på messenger, og via chat på hjemmesiden, men den du chatter med logger med svarer ikke og kobler seg fra. Skriver deretter negativ omtale vedrørende dette på deres Instagram og Facebook bilder son kommentar på bilder som de raskt fjerner og blokkerer meg for å kunne skrive ytterligere kommentarer. Først etter at jeg postet et innlegg om de på Facebook tar de kontakt på mail, ikke direkte svar på mine henvendelser men at de vil politianmelde meg for innlegget jeg har lagt ut som vil skade deres bedrift. Og de skriver at de vil tilbakebetale meg pengene. Jeg ber om bekreftelse på tilbakebetaling, noe jeg aldri får. Så her står jeg med skjegget i postkassen, ikke fått penger tilbakebetalt og heller ikke varen jeg bestilte. De underskriver dessuten ikke mail med navn og de opplyser om lovverk og St de besvarer innen 1-3 dager, noe de aldri gjør. Styr unna netthandel på Villakids!

    Av: Kathrine Kristiansen 03-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Elendig nettbutikk.

    Leverer ikke varene.

    Av: Birgitte Bjerkevåg 18-02-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Forferdelig kundeservice

    Bestilte en lampe 29.11, og fikk oppgitt 6 uker levering på siden til Villakids. Fikk en Mail 4 dager senere om at det ikke ville være levering før i slutten av januar. Jeg svarte da at det var jeg ikke interessert i. Denne mailen ble aldri besvart tilbake. Lampen kom dessuten heller ikke i slutten av januar. Jeg kontaktet butikken 7 ganger på Mail og kontakt side på villakids uten svar. Til slutt måtte jeg skrive melding på Instagram, hun som er ansvarlig der ville egentlig heller ikke hjelpe meg. Men hun svarte i det minste. Da jeg kontaktet henne gang nummer 2 på Instagram og truet med Forbrukerrådet fikk jeg endelig svar på Mail.
    Da mente butikken det ikke var demmes feil at det var forsinkelse fra leverandøren på lampene. De måtte da ha fult angrerettskjema for at jeg skulle få pengene returnert om 25-30 dager.... helt forferdelig butikk, ligner svindel. Styr unna

    Av: Nina gogstad 09-02-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Anbefaler ingen

    Bestilte en lastebil til mitt barn som kostet nesten 5000kr.
    Etter 3 dager får jeg mail om at det er 8-9 ukers leveringstid. Dette var aldri oppgitt ved bestilling, og nå ønsker jeg pengene refundert. Ingen svarer verken på telefon, mail eller facebook. Usærriøst !!

    Av: Christopher Johansen 02-02-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Useriøst

    Dårlig kunde service, bestilte og betalte 2 måneder før produktet kom. Da det endelig kom var det feil farge og elendig kvalitet, kjøpe en elektrisk bil som på bilder og reklame video så litt ekslusiv ut og trodde den var dette mtp pris, men kvaliteten er meget dårlig og har kjøpt lignende bil før på feks Jula for 1/3 av prisen. Anbefaler ikke denne butikken.

    Av: Joackim Hallum 20-01-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Ikke bra kundeservice

    Bestilte en vare i slutten av. November, ikke fått den enda. Firmaet svarer ikke på mine henvendelser(kun et svar) har purret de 4 ganger. Ingen ting skjer. Er selskapet i ferd med å legge ned ? Det er vanlig høflighet å svare på henvendelser, de har heller ikke telefon nr oppgitt. Er denne butikken bare lureri ?

    Av: Stein Olav Høiberg 11-01-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Villakids

    Din anmeldelse