NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Villakids

  Man vil jo alltid ha det beste for sitt barn, helt fra den dagen man får vite at man er gravid. Det er naturlig, og da det er langt i fra alle i verden som har mulighet til oppfylle alle ønsker som både de selv og barnet har, så er vi en veldig heldig posisjon hvor vi kan gjøre det. Det er også veldig mange butikker for barn der ute, og man vil helst finne den optimale, som gir deg både den beste komforten, tryggheten og prisen. De er jo en av grunnene til at vi eksisterer, og at vi denne gang skal se på Villakids. En butikk som selger alt du kan trenge for barnet ditt, så da er det greit å undersøke litt nærmere og se om den er for deg og meg!

  Informasjon greit å vite om Villakids

  Dette er en ganske ung nettbutikk da de startet bare for et år siden, i 2018. Det kan være både positivt og negativt, men det er i hvert fall klart at de ikke kan ta sine kunder for gitt, med tanke på at de er nye i bransjen. Noe som bør føre til bedre opplevelser for deg som kunde og at de er opptatte av å gi et godt inntrykk av seg. Da dette også er en bedrift startet av mennesker som har en lidenskap for produktene de selger så er det kanskje noe som gir en et bedre inntrykk av de. Det er en stor forskjell på en slik butikk, og en som de konkurrerer mot, som for eksempel Polarn O. Pyret, som er dyr og har blitt veldig kommersiell de siste årene. Det kommer selvsagt an på ditt budsjett og hva du er ute etter.

  Variasjon i produkter og sortiment hos Villakids

  Da dette er en butikk for barn så vil det sannsynligvis ikke overraske deg at produktene du kan kjøpe her dekker alle dine behov, fra du er gravid og helt frem til barnet blir tenåring. En ting de dog ikke selger veldig mye av er klær, noe som er synd, og som tvinger deg til å se andre steder, selv om du skulle like det du finner på Villakids. Ellers selger de produkter til barnerommet, interiør, leketøy, utstyrt og andre slike ting. Produkter som er både nødvendige og praktiske, men som også ser flotte og fine ut når du bruker de. Det er en god kombinasjon sånn sett og de selger varer fra noen av de mest kjente varemerkene i bransjen. Det er helt klart verdt en titt.

  Tilfredshet med Villakids

  For oss er det viktig å vite hva kundene til de ulike selskapene synes, og vi ønsker å få så mange innspill som mulig. Derfor vil vi oppfordre dere til å skrive til oss og fortelle, så mye i detalj som mulig om deres erfaringer og opplevelser med Villakids og om dere ville anbefalt det til andre i din situasjon. Fortell oss, og hjelp andre som er usikre på hvor de skal kjøpe.


  Hvordan du kan innrede barnerommet

  Villakids
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (2)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Useriøst

  Dårlig kunde service, bestilte og betalte 2 måneder før produktet kom. Da det endelig kom var det feil farge og elendig kvalitet, kjøpe en elektrisk bil som på bilder og reklame video så litt ekslusiv ut og trodde den var dette mtp pris, men kvaliteten er meget dårlig og har kjøpt lignende bil før på feks Jula for 1/3 av prisen. Anbefaler ikke denne butikken.

  Av: Joackim Hallum 20-01-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  JA
  2
  rating

  Ikke bra kundeservice

  Bestilte en vare i slutten av. November, ikke fått den enda. Firmaet svarer ikke på mine henvendelser(kun et svar) har purret de 4 ganger. Ingen ting skjer. Er selskapet i ferd med å legge ned ? Det er vanlig høflighet å svare på henvendelser, de har heller ikke telefon nr oppgitt. Er denne butikken bare lureri ?

  Av: Stein Olav Høiberg 11-01-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  JA
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Villakids

  Din anmeldelse