NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Villakids

    Man vil jo alltid ha det beste for sitt barn, helt fra den dagen man får vite at man er gravid. Det er naturlig, og da det er langt i fra alle i verden som har mulighet til oppfylle alle ønsker som både de selv og barnet har, så er vi en veldig heldig posisjon hvor vi kan gjøre det. Det er også veldig mange butikker for barn der ute, og man vil helst finne den optimale, som gir deg både den beste komforten, tryggheten og prisen. De er jo en av grunnene til at vi eksisterer, og at vi denne gang skal se på Villakids. En butikk som selger alt du kan trenge for barnet ditt, så da er det greit å undersøke litt nærmere og se om den er for deg og meg! Det høres vel fornuftig ut?

    Informasjon greit å vite om Villakids

    Dette er en ganske ung nettbutikk da de startet bare for et år siden, i 2018. Det kan være både positivt og negativt, men det er i hvert fall klart at de ikke kan ta sine kunder for gitt, med tanke på at de er nye i bransjen. Noe som bør føre til bedre opplevelser for deg som kunde og at de er opptatte av å gi et godt inntrykk av seg. Da dette også er en bedrift startet av mennesker som har en lidenskap for produktene de selger så er det kanskje noe som gir en et bedre inntrykk av de. Det er en stor forskjell på en slik butikk, og en som de konkurrerer mot, som for eksempel Polarn O. Pyret, som er dyr og har blitt veldig kommersiell de siste årene. Det kommer selvsagt an på ditt budsjett og hva du er ute etter.

    Variasjon i produkter og sortiment hos Villakids

    Da dette er en butikk for barn så vil det sannsynligvis ikke overraske deg at produktene du kan kjøpe her dekker alle dine behov, fra du er gravid og helt frem til barnet blir tenåring. En ting de dog ikke selger veldig mye av er klær, noe som er synd, og som tvinger deg til å se andre steder, selv om du skulle like det du finner på Villakids. Ellers selger de produkter til barnerommet, interiør, leketøy, utstyrt og andre slike ting. Produkter som er både nødvendige og praktiske, men som også ser flotte og fine ut når du bruker de. Det er en god kombinasjon sånn sett og de selger varer fra noen av de mest kjente varemerkene i bransjen. Det er helt klart verdt en titt.

    Tilfredshet med Villakids

    For oss er det viktig å vite hva kundene til de ulike selskapene synes, og vi ønsker å få så mange innspill som mulig. Derfor vil vi oppfordre dere til å skrive til oss og fortelle, så mye i detalj som mulig om deres erfaringer og opplevelser med Villakids og om dere ville anbefalt det til andre i din situasjon. Fortell oss, og hjelp andre som er usikre på hvor de skal kjøpe.


    Brannbil du kan kjøpe hos Villakids

    Villakids
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (60)

    6.4
    68% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    6.6
    Service
    rating
    6.2
    Prisnivå
    rating
    6.8
    Levering
    rating
    6.2

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Fornøyd

    Ventet en stund på en bil fra villakids, de forklarte at forsinkelsene skyldes pandemien og at dette har gått ut over produksjonstid og havnesystemet der varene sendes fra. Jeg var i utgangspunktet missfornøyd, men forstår samtidig situasjonen. Fikk også et fantastisk plaster på såret for forsinket vare, så her ble det en lykkelig slutt.
    Kommer til å handle igjen, da de har ordnet opp på en positiv måte :)

    Av: Lisa10-06-2020
    May-Britt10-06-2020

    Venter på brannbil og håper den snart kommer. 😊

    Ine14-08-2020

    Hei Lisa. Kan jeg spørre hvor lenge du ventet? Har du klart å komme i kontakt med de i mellomtiden?

    May-Britt Lyshaug16-08-2020

    Fikk brannbilen etter hvert. Ble litt tid å vente, men det gjorde ikke så mye når produktet var over forventning og plastret på såret var likeså. Kjempe fornøyd, og jeg er ikke fabrikert. Anbefales!! 😊

    Linn Helen07-09-2020

    Vi har gode erfaringer, ikke så lang leveringstid her☺️

    Steffen orvang 08-09-2020

    Elendig folk! Skriver og spør hvor produktet er! Er ikke en sjefer som svarer ! Møkkafolk! Brenn! Kasta bort flere tusen kr på noe som ikke dukker opp!

    Silje Renathe09-09-2020

    Vi har også gode erfaringer🙋‍♀️😊

    Renate-Tamara Cornelia Noremsaune15-09-2020

    Venter og venter på bestilling.. fikk først beskjed om 3 uker leveringstid.. etter 4 uker tok jeg kontakt. De trudde utsendelsen skulle begynne med en gang.. venter enda...

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Fornøyd, men rom for forbedring:)

    Kjempe fornøyd med produkt og leveringstid. Eneste problemet var at vi ikke hørte noe fra de etter bestilling. Telefonnummeret på nettsiden er ikke mulig å ringe og vi fikk ikke svar på mail. Jeg mener det er viktig at kunder får svar innen rimelig tid (24t). I tillegg bør det være et telefonnummer man kan ringe til hvis man har spørsmål. Men alt i alt så er jeg fornøyd da varen ble levert ganske raskt:)

    Av: Kristian Stenstad20-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8.5
    rating

    Utrolig treg levering!!

    Bestilte en vare, fikk beskjed om 3 ukers leveringstid. Den 4 uka tok jeg kontakt og de mente utsendelsen skulle begynne den uka.. det er nå over en uke siden.. venter enda.. ikke hørt noe mer!

    Veldig skeptisk til å bestille andre ting fra denne nettbutikken, hvis alt skal ta uhorvelig lang tid..

    Av: Renate Noremsaune15-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    7.5
    rating

    Mange takk

    Bestilte sommerfugler fra Little Custom Creations hos Villakids, og er så utrolig fornøyd med dem. Setter pris på en nettbutikk som tar inn de helt spesielle produktene som ikke alle andre har, og venter mer enn gjerne ekstra på dette :)

    Av: Erle14-05-2020
    Maria 05-06-2020

    Gått 3 uker og bilen er fortsatt ikke å se... venter i spenning. De som jobber her er ikke til å stole på. Lyver hver gang vi har snakket med dem om når bilen kommer. Greit at det er korona, men kom igjen’a, vær ærlig!!

    Baard 09-06-2020

    Samme problem som Maria over her. Bestillte bilen i begynnelsen av mars og etter nå 3 mnd har jeg fortsatt ikke mottatt den. Lovnader og løfter er det ikke mangel på.

    Vivian01-09-2020

    Samme problem her. Venter på elektrisk bil til ungane som vi bestilte i April. Lovnader å løfter er ikkje mangel på. Men kor e bilen hen. Å kome i kontakt med dei går heller ikkje an, har prøvd å ringe kundeservice mange mange mange ganger uten nåke svar. Stått i kø i timesvis men fortsatt ingen svar.begynner å sjå veldig mørkt på om vi får denne bilen i det heile tatt. Vi har betalt over 4000 for denne, så ja det er ein stor sum å forventer nå at bilen skal komme. Nå er det gått over 4 måneder å fortsatt ingen bil til ungane. Synes veldig synd i ungane da dei har gleda seg veldig til å få denne. Eg kjem ikkje til å gi meg på dette.. Enten skal vi ha pengene tilbake, ellers får dei sende bilen. For No e vi dritt lei..

    Thea06-09-2020

    Erle, vet du om de får disse inn igjen snart?? Må ha en😍 Er helt umulig å få tak i andre steder.

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Bra

    Bra, mine er barn fornøyde.

    Av: Tonga14-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    SVINDEL

    Har bestilt bil her for lenge sien. Enda ikke fått bilen og ikke får jeg svar fra Villakids! Styr unna dette er rene svindelen!

    Av: Jostein Liestøl14-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Kjempe fornøyde

    Kjøpte en elektrisk motorsykkel til dattera og en Wallsticker.
    Topp kvalitet og levering på 2 virkedager.
    Fikk god hjelp på kundeservice telefonen deres. Noe jeg synes er viktig som er litt voksen :)

    Av: Kjersti Andersen17-03-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Lekebil

    Bestilte meg en bestiliings vare, fått upåklagelig service med et gavekort for ventetiden.
    Disse varene kom 3 dager seinere.
    Fornøyd kunde med god opplevelse . Kommer garantert å handle her igjen.

    Av: Heidi 27-05-2020
    Thea08-09-2020

    Jeg også🙋‍♀️ går greit med forsinkelser når det er litt ekstra😊😍

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    God service og fine produkter

    Kjøpte en sykkel med lys og røyk ut av pottene til min sønn. Den skulle jeg ønske fantes i større versjon. Kjempe tøff sykkel. Ble levert på 3 dager. God service hele veien. Anbefales

    Av: Arnfinn01-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Motorsykkel

    Kjøpte en motorsykkel fra villakids, og den er utrolig kul! Sønnen min elsker å kjøre rundt på den. Vi får oppgradere til den større varianten om et par år. Veldig fornøyd.

    Av: Birte27-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    1

    1"'`--

    Av: arachni_name04-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Anbefales

    Fornøyd med mine produkter😊 Kanskje ikke så rask levering, men fornøyd uansett.

    Av: Beate03-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Fornøyd

    Fornøyd med mitt kjøp hos dere. Handler gjerne igjen.

    Av: Mille01-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Hører ingenting fra dem

    Jeg fikk en luftballong som ikke var som den skulle, men fikk en ny en ikke så lenge etterpå. Pluss for det. Men bestilte også et teppe i mars/april som enda ikke har kommet frem. Ringte og hørte hvor teppet ble av, de sa at det skulle komme uka etter vi ringte. Dette var for 2 måneder siden. Det endte med at jeg avbestilte teppet og ville ha tilbake pengene, men har enda ikke fått noe svar eller pengene tilbake. Veldig useriøst!

    Av: Jeanett Sandnes26-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Supert

    Mye fint, var og hentet en pakke hos dem på Vestby. Veldig hyggelige folk. Datteren min elsket varen!

    Av: Isabel 25-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Anbefales

    Kjøpt mye fint her, ønsker å gi ros for fin innpakning, flotte produkter og personlig hilsen i esken. Veldig flott💕

    Av: Mina23-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Bra

    Bra produkt, gutten ble glad da blir jeg glad👍🏻 Vil komme til å handle igjen.

    Av: Erling22-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Svindel

    Har gått over 2 mnd siden varen ble bestilt og betalt. Informerer ikke om forsinkelser, refunderer ikke pengene som lovet.

    Av: Marianne21-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Love it

    Elsker alle produktene, blir veldig inspirert av dem og gleder meg til å innrede barnerommet med mange av deres produkter💕

    Av: Frida19-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Elendig nettbutikk

    Bestilt vare for et halvt år siden som fortsatt ikke har dukket opp. Fått flere lovnader om at den blir sendt omgående, uten at varen dukker opp. Nå har kundeservice sluttet å svare på henvendelsene, selv om jeg har kansellert ordren og bedt om å få refundert beløpet hører jeg ikke noe fra de. USERIØST!

    Av: ...18-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Villakids

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Villakids et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Villakids. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.4/10, hvor 68% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Villakids?

    Villakids opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Villakids nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!