TARGET

Alle kundeanmeldelser

TARGET

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

TARGET

Er du ute etter en god nettbutikk for elektroniske produkter som kjøkkenmaskiner eller som fører artikler innen TV og lyd? Da kan Target.no kanskje vere et godt alternativ, men for å forsikre deg om at dette er en butikk som passer for dine behov er det viktig at du gjør de rette undersøkelsene på forhånd. Ved å lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra denne butikken på NorskeAnmeldelser, er det enkelt for deg å avgjøre om dette er en god og pålitelig forhandler.

Om Target.no
Target er en hundre prosent norsk nettbutikk, som i starten drev med distribuering av varer til andre butikker. Target ble opprettet 1983, og i 2016 åpnet de sin egen nettbutikk for salg. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne tilby unike og smarte produkter, og at kundene deres til enhver tid skal stå i fokus. Selskapets hovedkontor og verksted ligger i Fredrikstad. Selv om selskapet har sin egen nettbutikk distribuerer de fortsatt varer til andre forhandlere som variere fra små private firma til store aktører som Elkjøp og Euronics.

Produkter og tjenester av Target.no
Target.no sitt sortiment fokuserer på elektroniske hjemmeartikler som blant annet TV'er, griller. radioer, elektriske lenestoler, kjøkkenmaskiner mm. Sortimentet kan sorteres etter kategori og nyheter, og det finnes også en søkefunksjon du kan bruke dersom du er ute etter et spesifikt produkt. På inspirasjonssiden finner du artikler som inneholder råd og tips innen kategoriene de opererer i. Når du handler fra Target.no vil ordren din tillegges en frakt på 99kr. Selskapet har også sitt eget serviceverksted som gjør at de kan reparere produktet ditt selv dersom det skulle oppstå noen feil med det. Garantiene for de ulike produktene er som følger: 6 måneder for batterier og slitedeler, 1 år for småelektriske og portable produkter, og 2 år for stasjonære produkter. De har også en rekke bruksanvisninger for produktene sine tilgjengelige på nettsiden dersom kundene deres skulle komme til å miste sin egen. For å holde deg oppdatert på nyheter og eventuelle tilbud og kampanjer kan du melde deg på Target sitt nyhetsbrev, og det kan også vere lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din. For å handle på denne nettsiden må du være fylt 18 år, og selskapet leverer kun til norske adresser. Dersom du utfører en bestilling, men ikke henter pakken når den ankommer vil det komme et tillegg på 300 kr for å dekke deres frakt og administrasjon.

Komplimenter, klager og tips om Target.no
Vårt mål er å gjøre det lettest mulig for alle våre lesere å finne frem til gode, pålitelige og trygge nettbutikker. Dette gjør vi ved å dele informasjon og anmeldelser fra kunder som allerede har handlet fra et selskap. Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har handlet hos Target.no. Din erfaring kan vere svært verdifull for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken. Si gjerne litt om hva du syntes om produktet, leveringstiden, kundeservicen eller andre relevante opplysninger.