NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Stormberg

  Stormberg

  er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg varm i all slags vær og gjør det de lover. La oss ta et kort lite dypdykk.

  Om Stormberg

  Stormberg ble grunnlagt av Steinar J. Olsen og det er faktisk et eldre selskap enn du skulle tro. Det startet i 1998 og har hovedkontor i Kristiansand. Fra den spede begynnelsen har det blitt i dag et gigantisk selskap, i norsk målestokk, med en omsetning i 2017 på 370 millioner kroner. Nå selger de jo også til Sverige og Finland, med nettbutikker som tjener de landene. Noe Stormberg er stolte av er at i 2002 ble de, som første tekstil- og sportsmerkevare gjort som medlem i Initiativ for Etisk Handel. Det betyr at Stormberg er anerkjent som et selskap som jobber for ansvarlig og bærekraftig produsering av deres produkter. Være det seg innen klima, hvordan klærne lages, eller sikkerhet for de som lager klærne. I det minste får det deg som kunde til å føle deg litt bedre om du velger å handle hos de, når du vet hvordan de driver. I tillegg til det driver de med noe som kalles 1% til samfunnet, som innebærer at de lover å gi en prosent omsetningen til humanitære og samfunnsnyttige prosjekt.

  Typer av klær hos Stormberg

  De selger jo først og fremst klær knyttet til aktivitet utendørs, og det er til alle, i alle aldre. Til kvinner og menn og til barn helt nede i 1-årsalderen. Om du ønsker å ha et aktivt barn har du i det minste ingen unnskyldninger når det kommer til hva de kan ha på seg når de er ute. De har rett og slett alt du kan tenke deg for alle typer av aktiviteter. De selger ullundertøy og de selger dunjakker. De selger også stilfulle t-skjorter, om du eventuelt ønsker å ha Stormberg på deg i den vanlige hverdagen også. Det er kanskje ikke klær du kan ha på deg når du skal en tur ut på byen en kveld, men ellers, i det kalde landet vi elsker, så er Stormberg egentlig midt i blinken. Med tanke på markedet som Stormberg eksisterer i er det ikke rart at de har hatt så stor suksess. Fordi det er jo kaldt i Norge, og om man har et selskap som selger varme og gode klær, til en rimelig pris, så kommer det selskapet til å lykkes. Som Stormberg har gjort.

  Kundeservice hos Stormberg

  Stormberg har et veldig godt rykte, mye på grunn av de faktorene vi nevnte ovenfor, men også for at de behandler sine kunder godt. De har 100 dagers åpent kjøp, de leverer innen 3 dager og du får fri frakt over 799 kroner.

  Dine synspunkt

  Til tross for det vil vi ha deres synspunkt. Hva føler dere Stormberg gjør bra, og hva er ikke like positivt. Fortell oss om deres opplevelser så de kanskje kan forbedres om Stormberg leser de.


  Stormberg og Etisk Handel

  Stormberg
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Stormberg

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Stormberg et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Stormberg. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Stormberg?

  Stormberg opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Stormberg nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!