Solarplexius

Alle kundeanmeldelser

Solarplexius

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru

Lampeguru

1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Gearbest

Gearbest

1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Solarplexius

Er du på jakt etter den perfekte solavskjermingen til bilen din? Er du lei av å bli sliten i øynene etter å kjøre i den sterke sommer- eller vintersolen? I dag finnes det en rekke alternativ innen dette segmentet, og også mange forhandlere. Solarplexius Norge er en forhandler av egne solavskjermingsløsninger, og her på NorskeAnmeldelser finner du all informasjonen du trenger for å avgjøre om dette kan være en butikk for deg. Vi deler kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra nettbutikken, slik at det er enkelt for deg å avgjøre om dette er et trygt og pålitelig selskap!

Om Solarplexius Norge
Solarplexius Norge er den norske versjonen av den opprinnelige svenske forhandleren. Selskapet driver med salg av solskjerming for biler, og selve produktet de selger er en patentert svensk oppfinnelse. I følge selskapet selv er deres ambisjon at alle kundene deres skal være 100% fornøyd med produktet sitt. Selskapet sier også at de har drevet med produksjon av solfilm for bil siden 1988.

Produkter og tjenester av Solarplexius Norge
Solarplexius Norges solavskjermingsløsninger finnes til mer enn 4500 bilmodeller i følge selskapet selv. Solavskjermingen er en film som du klistrer på alle vinduene i bilen din, og selskapet hevder at produktet har svært mange fordeler. Det de mener er de positive effektene av produktet deres er at: det tar bort 90% av det direkte sollyset, det blokkerer UV-stråler, det har en ferdigtilpasset form, det er laget av uknusbart materiale, det er TÜV-testet og sertifisert, det er enkelt å montere og at det reduserer varme og innsyn i bilen. Selskapet sier at den raske monteringen gjøre på bare 15 minutter. De hevder også å ha over 500.000 fornøyde kunder rundt om i Europa. Når du bestiller solbeskyttelse fra dette selskapet kan du forvente en leveringstid på 3-7 virkedager, og de har også gratis frakt på alle ordrer. Dersom du er usikker på om de fører den rette solbeskyttelsen til din bilmodell kan du kontakte deres kundeservice som er åpen fra 08.00-17.00 på hverdager. Da dette er en norsk nettbutikk er alle prisene på nettsiden inkludert den norske merverdiavgiften, og det vil heller ikke komme noe tillegg for toll på forsendingen. Solarplexius Norge følger den norske angrerettloven på 14 dager, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i sin orginalemballasje. Betalingen av en ordre kan gjøres via faktura, betalingskort eller PayPal. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Solarplexius Norge
Har du erfaring med Solarplexius Norge sin solavskjerming? Eller har du benyttet deg av noen av tjenestene deres? Vårt mål er at du og alle våre lesere skal kunne finne frem til de aller beste forhandlerne på nett. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har handlet fra denne nettbutikken. Si gjerne noe som selve kjøpsopplevelsen, din eventuelle kontakt med kundeservice, kvaliteten eller annen informasjon du tror kan vere nyttig for de som vurderer å handle fra dette selskapet.