NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser SmashInn

  Tennis

  har alltid vært en populær sport, kanskje ikke like mye i Norge som i visse andre deler av verden, men populariteten er ikke til å betvile. Da er det heller ikke rart at butikker som selger tennisutstyr har suksess, som Smashinn er et godt eksempel på. Men for å få et bedre inntrykk av hva Smashinn er, og hva du kan forvente deg på denne siden så kan vi godt ta et lite dypdykk inn for å se på det nærmere.

  Om Smashinn

  Smashinn er en del av et større nettverk av sportsbutikker som dekker alle mulige idretter. Noen av de har vi sett på allerede, og du kan lese om de om du ønsker. Smashinn er eid av Tradeinn, som er altså et selskap som spesialiserer seg på å selge sportsutstyr. De har faktisk hele 15 sportsbutikker som dekker ulike idrettskategorier, og med over 1500 varemerker som de selger, så fortsår en raskt at dette er en stor butikk man har å gjøre med. Den har eksistert i flere år og leverer til 200 land verden over. Så nesten uansett hvor du er, så kan du bruke appen på mobilen din for å kjøpe noe fra Tradeinn, og Smashinn da naturligvis. Det er utrolig smidig sånn sett, og de selger virkelig alt du kan trenge om du er en type som er i aktivitet.

  Hva du får hos Smashinn

  Om du vil bli som Roger Federer så må du trene som Roger Federer. Det kan dog vise seg å være ganske vanskelig, men du kan i det minste ha utstyret på plass, og en butikk som Smashinn, som selger alt for tennis og padel hjelper deg med det. Det holder egentlig bare med å gå inn på kategorifliken for å få oversikt, og der har du alt fra baller, rekkerter, barneklær, hoppeslått og til og med elektronikk. Du får altså ingen unnskyldning for å ikke satse fra Smashinn i det minste. Ofte så holder det jo med en ball, en motspiller og et nett, men om du vil ta det profesjonelle steget så må man nødvendigvis ha visse andre ting på plass også. Noe som Smashinn definitivt hjelper deg med.

  Har du kjøpt hos Smashinn?

  Da gjenstår det egentlig å få innspill fra dere som har kjøpt hos Smashinn. For selv om utvalget er bra, og alt virker profesjonelt så kan det være visse ting som ikke er i orden. Samsvarer kvaliteten med prisen de krever, og om du har truffet på problemer, har du fått hjelp raskt og effektivt? Kundetjeneste er veldig viktig, og det spiller en stor rolle på helhetsinntrykket vi ønsker å danne av Smashinn. Likeså vil vi høre om de positive aspektene som du fant hos Smashinn. Så vi vil ikke bare høre fra dere som har ris å gi.

  Vi ønsker altså å få frem alt som er å si om Smashinn, så vi oppfordrer dere til å fortelle oss hva dere synes, og om dere ville brukt de igjen. Vi venter!


  Roger Federer i aksjon

  SmashInn
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om SmashInn

  Din rangering

  FAQ

  Er SmashInn et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om SmashInn. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr SmashInn?

  SmashInn opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til SmashInn . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!