NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Skitt Jakt

  Skitt Jakt ja! Det er bra det ikke er mange engelsktalende mennesker som bruker denne siden, for forvirringen de ville erfart ville i flere tilfeller vært for stor. Men for alle oss andre, vi som kan norsk, så er Skitt Jakt en interessant side, spesielt om du er en jakter, naturlig nok. Om det er utstyr til jakt du er på utkikk etter er muligens Skitt Jakt et godt utgangspunkt. La oss gå de litt nærmere i sømmene!

  Om Skitt Jakt

  Skitt Jakt er eid av et selskap som heter Skitt Fiske AS, og man kan liksom se hva det gjennomgående temaet til selskapet er. Det ble etablert i 2005, og det er faktisk lokalisert i Sandefjord. Så om du lever nære der, så er dette en butikk ideell for deg, spesielt siden de har en butikk på 2000 kvm i Sandefjord. Fra starten i 2005 til i dag så har de blitt Nordens største e-handelsselskap, i sitt område altså, og med tanke på at det finnes nesten 40 000 varelinjer innen fisking, jakt og andre ting så er ikke det så veldig rart. De har over 170 leverandører i sitt sortiment, så om du har et varemerke som er din spesifikke favoritt, er sjansene store for at du finner det der. Det høres jo definitivt veldig bra ut, om man har jakte eller fiske som hobby, at man kan finne det man vil ha på et sted.

  Ting du finner på Skitt Jakt

  Om det er ting for jakt du vil ha, så kommer Skitt Jakt til å dekke dine behov. Alt fra sko og støvler til børser og elektronikk. De selger virkelig alt mulig, og da du ikke kan finne våpen overalt så er det greit å vite hvor de finnes. Med tanke på at siden heter Skitt Jakt er kanskje ikke det så overraskende. Du finner dog også massevis av utstyr, for om du har vært på jakt noengang så vet du at du må være tålmodig, og at du kanskje må belage deg på å vente. For å gjøre det er det greit å være komfortabel, og et bra telt er en god start. Det er også greit at om du er en nybegynner, eller bare har lyst til å prøve noe nytt, så er det så mye tilgjengelig her at du ikke kommer til å mangle noe på jakten din.

  Hvordan servicen fungerer
  Om du skal kjøpe våpen, våpenutstyr eller ammunisjon så trenger du bevis fra politiet at du har lov til å kjøpe det. Om det er ammunisjon du vil ha så må du sende en kopi av våpenkort og gyldig ID med bilde. Slik informasjon gir Skitt Jakt deg så klart, for du får ikke varen før du beviser hvem du er og hva du har lov til. Ellers er siden veldig profesjonell og oversiktlig, slik at det bør ikke være noe problem å navigere den, og finne det du er ute etter.

  Har du kjøpt hos Skitt Jakt?

  Om svaret på spørsmålet ovenfor er ja, skriv inn til oss og fortell om dine erfaringer, både positive og negative.


  Norma Trainer ammunisjon hos Skitt Jakt

  Skitt Jakt
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Skitt Jakt

  Din rangering

  FAQ

  Er Skitt Jakt et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Skitt Jakt. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Skitt Jakt?

  Skitt Jakt opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Skitt Jakt . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!