shop Disney

Alle kundeanmeldelser

shop Disney

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

shop Disney

Er du Disney entusiast? Det finnes millionvis av Disney-entusiaster i verden, og det er det god grunn til. De fleste av oss i den moderne verden kjenner godt til de klassiske Disney karakterene som Mikke Mus, Donald Duck, og Askepott! De nye generasjonene er også veldig glad i karakterer som Mikke Mus og Minnie Mus, men også nyere Disney karakterer som Ariel og man kan ikke glemme Frozen. Når det gjelder Disney handler det ikke bare om spesielle gaver som er kule. Det handler om opplevelsene, og minnene Disney filmer bringer oss. Minner som vi har foralltid. Hos shop Disney kan man finne alt av leker, samleobjekter og kosedyr i Disney tema. Interessert i å finne ut mer? Les gjerne videre under. 

Om shop Disney
The Walt Disney Company vanligvis kjent som Disney er et Amerikansk multinasjonalt underholdnings og media konglomerat ned hovedkvarter i Walt Disney Studios i Burbank, California. Selskapet var opprettet av Walt Disney og Roy O. Disney. For øyeblikket er Bob Chapek CEO. Selskapet var opprettet i 1923 i Los Angeles i California, USA. Selskapet eier også Pixar, Hulu, shopDisney, Walt Disney Pictures, Marvel Entertainment, Disney Cruise Line, Disney Parks Experiences and Products, 20th Century Studios, ESPN, ABC, Euro Disney S.C.A., Fox Networks Group, Lucasfilm, Adventures Disney, Baby Einstain, og mange fler! 

Produkter og Tjenester hos shop Disney
Hos shop Disney finner man alt av Disney relaterte varer til barn og unge, samt voksne Disney entusiaster. De har varer til alle. Produkter fra leker og kostymer, til hjemmet, mote, julegaver og andre gaver, karakterer og filmer, og så har de i tillegg adventsgaver. Julegaver som Disney relaterte juledekorasjoner og julekuler til treet. Selskapet har gaver til han, henne, til barn og baby. De har et stort utvalg av Disney, Pixar, Star Wars og Marvel produkter over alt, til hver alder og hver fan. De har sider med spesielle tilbud, personaliserbare varer, Disney show og Disney Paris billetter. Selskapet tilbyr også studentrabatt. Selskapet leverer til forskjellige land og har en oversikt på sin nettside. Shop Disney sine leveringskostnader varierer med hvilke land man bor i, og for øyeblikket leverer de ikke til Norge, inkludert noen få andre land. De tilbyr gratis levering på noen land, og man kan finne en liste med disse. Nettsiden deres er moderne og brukervennlig, men noe av informasjonssidene kunne vært bedre utviklet. De fleste varer kan returneres og informasjon om dette finnes også på deres nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til shop Disney
Lyst å skape minner som varer for livet? Da går du aldri feil med Disney. Spesielt om man har barn inne i bildet. Men ikke alle har erfaring med shop Disney. Om du har brukt tjenesten tidligere vil vi gjerne høre fra deg. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell. Hvordan var kundeservicen? Hva syns du om prisene? Hadde de et like godt utvalg som forventet? Om din erfaring var god eller dårlig, så er den like viktig for andre. Om du har et par ledige minutter må du gjerne gi oss en kundeanmeldelse her.