LEGO Anmeldelser

: 17
35% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-20
Kjøpte Lego Star Wars Battlefr
Jeg kjøpte en LEGO Star Wars Battlefront-buntle, og jeg er så fornøyd! Denne pakken har virkelig ...Les mer
kailyn

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-23
Kjøpt LEGO sett
Her er den forbedrede teksten: En merkevare helt uten kreativitet. De har ingen anelse om hvorda...Les mer
Buckridge

Mest stemmer anmeldelse

  2024-04-10
Byggesett
Jeg er skuffet over opplevelsen min med leveringene fra dette selskapet. De bruker en fraktselska...Les mer
Reagan Kuphal

Anmeldelser (17)

  (6)

 (0)

  (5)

  (6)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min store LEGO samling

  Jeg elsker å samle LEGO og for ikke så lenge siden fikk jeg tak i en kjempestor gjeng med klosser. Jeg må si, utvalget og kvaliteten på brikkene imponerte virkelig meg. Det var lett å finne akkurat det jeg lette etter, og jeg ble så fornøyd med hvordan samlingen min ble. Jeg gleder meg til å legge til enda flere sett i samlingen min, og jeg vet allerede at jeg kommer til å gå tilbake til LEGO for å skaffe meg flere fantastiske produkter.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  God kvalitet, rask levering

  Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt! Produktene ser akkurat ut som på bildene på nettstedet, og kvaliteten på delene og byggeveiledningene er virkelig bra. Det er også veldig greit at man kan kjøpe enkeltstående deler, det gjør det mye enklere å fullføre prosjekter. Leveransen gikk raskt og smertefritt, med god oppfølging underveis. Alt i alt en positiv opplevelse, og jeg kommer definitivt til å handle her igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Manglet 4 deler til min nye byggesett

  Jeg bestilte nylig et nytt byggesett, men da jeg åpnet esken, manglet det 4 deler til settet mitt. Jeg tok kontakt med kundeservice via nettsiden deres, og de svarte raskt og sa at delene ville bli sendt til meg. Etter bare noen få dager fikk jeg bekreftelse på at delene er på vei til meg i Roskilde. Jeg er veldig fornøyd med den kjappe og effektive løsningen av problemet mitt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av reservedeler

  Jeg bestilte noen deler for sønnens Mercedes F1 W14 E LEGO-sett som hadde blitt ødelagt. Bestillingen ble raskt behandlet, og i dag mottok jeg pakkken med delene. Jeg er sikker på at sønnen min vil bli kjempeglad når han kommer hjem fra skolen i dag. Og alt dette uten noen kostnad! LEGO tar lek på alvor og gir en fantastisk kundeopplevelse.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpt LEGO sett

  Her er den forbedrede teksten:

  En merkevare helt uten kreativitet. De har ingen anelse om hvordan de skal være nyskapende, men de prøver å ta igjen de som investerer i å skape det LEGO ikke klarer, og det virker som ren sjalusi! I 2024 har LEGO aldri gjort noe bemerkelsesverdig om verdenskrigene eller historien. De fokuserer mer på "wokeisme" og underviser barna i fargene på regnbueflagget, istedenfor historie. Det er jo latterlig, mangel på fantasi, dyrt for det de tilbyr, og hele greia føles tom. LEGO har mistet grepet. De bruker mer penger på å saksøke 3D-printere som bruker ABS-sertifisert plast enn å være innovative selv. Og hva med Lego Worlds-spillene, hvordan kan selskapets hjerne (Lego) tillate et skapelsesspill uten mulighet til å tilpasse NPC-ene på kartene? LEGO er som hønsehjerne, helt latterlig. LEGO unngår å lage spill om krig og påstår at de ikke vil tilby historiske spill til barna, selv om merkevaren støtter krigen i Ukraina.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte Lego Star Wars Battlefront-buntle

  Jeg kjøpte en LEGO Star Wars Battlefront-buntle, og jeg er så fornøyd! Denne pakken har virkelig gitt rommet mitt et skikkelig løft, og jeg elsker den. Takk for et flott produkt!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min siste bestilling

  Jeg digger virkelig både butikk- og nettservicen! For litt siden bestilte jeg det nyeste byggesettet til sønnen min, og det var en kjempesuksess! Produktet var skikkelig bra kvalitet, og sønnen min ble kjempeglad for det.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Byggesett

  Jeg er skuffet over opplevelsen min med leveringene fra dette selskapet. De bruker en fraktselskap som tydeligvis ikke følger sine egne prosedyrer, og jeg har opplevd flere ganger at pakkene mine forsvinner. Kundeservicen har heller ikke vært til hjelp, og jeg har ikke fått noen erstatning for det økonomiske tapet mitt. Alt i alt har denne opplevelsen gjort at jeg har mistet tilliten til at dette selskapet er pålitelig og seriøst.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min bestilling av LEGO-sett

  Jeg bestilte en LEGO-modell, men den kom ikke hjem til meg. De brukte DPD som frakt, og det er den verste fraktselskapet her i Norge. Nå må jeg dra for å hente pakken selv. Jeg vil virkelig anbefale å prøve en annen nettbutikk hvis du vil bestille LEGO i framtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dyrt og skuffende

  Jeg er virkelig irritert over å ha brukt så mye penger på så få deler. Prisene har bare fortsatt å øke år etter år, og jeg får mye bedre tilbud hos andre produsenter.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling og levering av LEGO settet mitt

  Jeg bestilte et LEGO sett den 1. mai og fikk med en gave ved kjøpet. Dessverre ble pakken sendt til en adresse jeg ikke har brukt på seks år, og jeg ble ikke varslet om dette. Da jeg ringte kundeservice, fikk jeg beskjed om at det ikke lenger er kundeserviceagenter i Australia, og at LEGO Australia nå bare er en fraktagent. Dette har ført til dårligere kundeservice, spesielt siden de begynte å bruke Australia Post i stedet for TOLL fra fraktagenten K & N.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjop av Lego redningssett

  Den 30. april 2024 bestilte jeg et Lego redningssett til barnebarnets bursdag. Leveringen skulle ta fire dager, noe som ga god tid før bursdagen hans. Jeg betalte med kredittkortet mitt, men pakkene kom ikke frem slik de skulle, til tross for at nettsiden sa at de var levert. Derfor den 10. april ringte jeg Lego for å fortelle dem at vi hadde en veldig skuffet gutt. Etter 20 minutters venting snakket jeg endelig med en av deres ansatte, David. Han påsto at varene hadde forlatt deres lager, men de kunne ikke spore dem på grunn av problemer med transportsystemet. Jeg ba om å avbestille bestillingen, men han sa at det ikke var mulig fordi varene allerede hadde forlatt fabrikken, selv om de ikke visste hvor de var. De insisterte på at varene ikke hadde blitt levert, til tross for at e-posten sa noe annet. Ingen hjelp overhodet, og de nektet å ta ansvar for manglende levering. Til slutt bestilte jeg de samme varene på Amazon £11 billigere enn direkte fra Lego, og jeg krevde tilbake pengene fra kredittkortet mitt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av LEGO sett

  Jeg bestilte et LEGO sett for noen dager siden, og jeg er skuffet over hvor tregt det blir levert. Det har gått flere dager, men varen har fortsatt ikke blitt sendt fra lageret. Jeg har også lest andre negative anmeldelser om tjenesten deres, og jeg synes det er uakseptabelt for et anerkjent selskap å behandle kundene på denne måten. Hvis de ikke kan oppfylle bestillingene på en mer effektiv måte, burde de vurdere å la andre med bedre service håndtere det.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ritterburg Bestellung

  Dette Ritterburg kjøpet var en skikkelig fiasko - en opplevelse jeg helst vil unngå å gjenta. For litt over 2,5 uker siden bestilte jeg en Ritterburg som skulle sendes fra Tsjekkia. Dessverre fikk jeg i dag beskjed om at pakken hadde blitt returnert uten at jeg fikk noen e-post eller forsøk på levering. Jeg ble skuffet over den dårlige kommunikasjonen og at informasjonen om sendingen bare sto i små bokstaver. Dette burde vært klart nevnt ved bestillingen. Dessuten fant jeg senere ut at det var en Ritterburg tilgjengelig i butikken, men dette ble heller ikke opplyst.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  LEGO sett

  Nei, altså jeg trodde virkelig jeg hadde gjort alt riktig da jeg bestilte et LEGO-sett online, men nei! De sendte pakken min uten sporing, selv om de hadde lovet meg i tidligere e-poster at den skulle bli sporet. Jeg visste jo at noen ganger sender de bestillinger med standard levering uten sporing, men jeg var helt sikker på at min ordre ikke ville havne i den kategorien. Men det gjorde den. Hvorfor må man i 2024 fortsatt bruke sånne utdaterte metoder for å sende pakker, selv om den ikke er så dyr, men snakker om 130 euro her. De kunne jo ha satt en slags "grense" der leveringen automatisk fikk sporingsnummer (selv om jeg skjønner at om noen bestiller en liten del til 2 euro så ville det bli for dyrt, men de kunne ha funnet på noe annet, som å ha en minimumsgrense for kjøp). Det aller mest irriterende er at man ikke kan velge selv, de bestemmer alt for deg, du kan ikke engang endre fraktmetoden selv om du er villig til å betale for en kurér. Jeg hadde virkelig ikke forventet sånn sta oppførsel fra et selskap som LEGO, så derfor vil jeg anbefale deg å ikke handle via deres nettsted.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling av LEGO sett

  Jeg bestilte en LEGO-pakke til nevøen min, og den tok lengre tid enn lovet. Jeg skulle ha fått den innen 3-5 virkedager, men nå har det gått seks dager og ingen pakke. Jeg er skuffet over dette, spesielt fordi det var en gave til nevøen min som er trist og skuffet nå. Jeg er veldig misfornøyd med denne opplevelsen, og kommer ikke til å handle fra dere igjen.


Andre så også på