NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser LEGO

  LEGO kjenner du til. Og det kan faktisk være nok informasjon for de aller fleste. LEGO har blitt noe slags erketypisk, som alle en gang har lekt med, og alle vet hva er. Det er noe fascinerende med å sette ulike deler sammen, se hvordan alt kan bygges, for så å ødelegge alt med en gang. Og navnet har blitt like kjent som noe som for eksempel McDonalds eller Coca Cola. Noe som er imponerende i seg selv, spesielt for et selskap som startet i Danmark. De andre hadde i det minste fordelen av å bli grunnlagt i USA, med en mye større kundebase og større potensial. Men om du er en av de som ikke kjenner til så mye om LEGO, eller bare vil vite mer så kan du mer enn gjerne lese videre her.

  Informasjon om LEGO

  Dette selskapet har blitt noe mer enn bare et vanlig selskap, og når du forsøker å finne informasjon om det, så er det LEGO-gruppen de kaller seg. Det er fordi de opererer i veldig mange ulike marked, og det er ikke sånn at de bare lager leketøy for barn lenger. LEGO er mye eldre enn det du sannsynligvis tror, da det ble etablert helt tilbake i 1932, noe som betyr at de snart feirer hundre år. Det betyr at til og med våre besteforeldre eller oldeforeldre kan ha lekt med det, noe som sier alt om hvor lenge de har eksistert og hvor viktige de har vært i samfunnet vårt.

  Om du noen gang har lurt på hva LEGO står for så er det en forkortelse for det danske "leg godt" eller lek godt altså. For å gi deg en ide om hva man har å gjøre med her, så har LEGO bli kåret to ganger til århundrets leketøy, noe som er så prestisjefylt som det er mulig å være.

  Lego City Police Station Prison Break

  Leketøy med LEGO

  Fokuset er, og har alltid vært leketøy, og de har vokst seg såpass store nå at de til og med lager filmer, basert på superhelter i LEGO, som for eksempel Batman. De har et veldig stort utvalg, og om du har mindre barn, hvor du er bekymret for LEGO størrelsene så kan du kjøpe litt større varianter, da barn opp til 3 år ikke er anbefalt å leke med LEGO. Det er heller ikke til å komme utenom, når du begynner å bygge de store LEGO-settene så er det som om det indre barnet kommer ut, selv om du er en godt voksen person. Om du aldri har lekt med LEGO før så anbefaler vi deg å bestille raskt, så du blir en del av samfunnet du også.

  Fortell oss om dine LEGO-minner

  Da vi alle har våre ulike opplevelser og minner av å leke med LEGO så vil vi gjerne høre noen av deres historier. Og det uavhengig om de er positive eller negative altså, da du kan hjelpe andre å bestemme seg om de bør kjøpe et produkt fra LEGO eller ei. Så skriv til oss!


  Hvordan du kan leke med LEGO

  LEGO
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om LEGO

  Din rangering

  FAQ

  Er LEGO et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om LEGO. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr LEGO?

  LEGO opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til LEGO . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!