NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fat Brain Toys

  Leketøy er noe alle barn liker. De er fargerike og gøyale å ha i hendene. Det er dog sånn at ikke alle leker er nyttige for barn. Nyttige i den grad at barna lærer noe av leketøyene. For det finnes leketøy som er mer pedagogisk innrettede, og som gjør at barna utvikler motorikken, kreativiteten eller noe annet. Det er noe man som forelder bør ta en titt på, og Fat Brain Toys selger akkurat det. De har jo et interessant navn, og les gjerne vår kundeanmeldelse for å få den relevante erfaring og tilbakemelding du behøver om den også. Da kan det hende at det neste leketøyet du kjøper blir litt annerledes fra det du er vant med! Og det er jo for øvrig bare positivt, så les gjerne videre for å få all relevant informasjon!

  Hva du bør vite om Fat Brain Toys

  Som navnet tilsier så er dette en amerikansk butikk. Det er ikke mange mennesker fra mange andre land som har et slikt navn på butikken sin, men amerikanerne er ikke som alle andre! Og med Fat Brain Toys handler det altså om å utvikle hjernen, som navnet hinter til. Det er noe veldig interessant med det, fordi vi som foreldre har tendens til å kjøpe noe barna liker, som en actionfigur fra Marvel. Men dette er mye bedre og sunnere for barn, og de blir stimulert på en helt annen måte enn tidligere. Og det er vel noe de aller fleste av oss er interesserte i?

  Da butikken er i USA så sier det seg selv at det blir litt vanskelig med gratis frakt og lignende. Det koster jo en del å få slike produkter over dammen, men det er ikke så farlig. Spesielt ikke når du tar en titt på det gode utvalget de har, og den høye kvaliteten som finnes der generelt.

  Hva du kan kjøpe hos Fat Brain Toy

  s
  De har et veldig godt utvalg og sortiment i denne butikken, noe som er veldig nyttig og greit. De har også gjort det enklere for deg å kjøpe det du vil ha, da de har delt opp produktene etter alder. Så om du har en toåring så kan du gå inn på kategorien for barn som er to år også videre. Noe som er interessant er det at de også lager sine egne produkter, men selger også produkter laget av andre leketøysselskap. Så du får et godt utvalg i forhold til hva du velger, og hva du spesifikt ville kjøpe.

  Vil du at barnet skal utvikle seg samtidig som det har det gøy med leketøyene så er dette en veldig god løsning. For barnet kan lære mens det har det gøy, og det er jo på mange måter den optimale kombinasjonen. Så ta gjerne en titt på utvalget til Fat Brain Toys og kontakt dem om du har noen spørsmål.

  Om det er noen som har brukt denne butikken som leser dette så skriv gjerne til oss og fortell oss mer om det!

  Fat Brain Toys
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Fat Brain Toys

  Din rangering

  FAQ

  Er Fat Brain Toys et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Fat Brain Toys. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Fat Brain Toys?

  Fat Brain Toys opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Fat Brain Toys . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!