Richmond & Finch

Alle kundeanmeldelser

Richmond & Finch

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Richmond & Finch

Alle har en smarttelefon nå til dags, og alle vet hvor skjøre og sårbare de kan være. Selv om de er veldig fine å se på så kan det å miste de på bakken være fatalt, da glasset kan knuse veldig enkelt. I tillegg så har de store produsentene begynt å lage telefoner med glass på baksiden også, noe som gjør det hele til en enda mer risikabel prosess. Derfor er det bra med en nettbutikk som Richmond & Finch, som ikke bare lager flotte og trendy mobildeksel, men også deksel som beskytter telefonen din fra alle mulige fallvinkler. La oss se litt nærmere på de og hva de tilbyr, og hvorfor du bør kjøpe hos de. 

Om Richmond & Finch
Det som er greia med Richmond & Finch er at det er blant det sikreste designerbeskyttelsene du kan finne på markedet i dag. Det er et svensk merke, basert i Stockholm, og som har gjort en veldig smart ide til virkelighet. For en relativt lav pris kan du beskytte telefonen din fra å bli knust, og du unngår å måte gå rundt med en ødelagt skjerm, eller å betale tusenvis av kroner til Apple eller Samsung for en ny skjerm. De slipper ut nye kolleksjoner vær sesong, så du kan være både moteriktig og trygg med deres mobildeksel, noe som kanskje er den optimale kombinasjonen for veldig mange. Det er i sterk kontrast til visse andre produsenter av mobildeksel som lager dekselene bare for å se fine ut, men gir ingen videre beskyttelse. Det er klart, du kan kjøpe deksel fra Kina, men kvaliteten kan det være så som så med, og hvorvidt det er verdt det eller ei kan debatteres. 

Hvorfor Richmond & Finch er et godt valg
Det som gjør dette selskapet til et spesielt godt valg er ikke deres design, selv om det i seg selv er fint nok. Det er heller det faktum at de har lagt til en gummibeskyttelse rundt kantene på telefonen, der dekslet ikke når til, som beskytter kanten på skjermen din. Da telefoner ofte faller sidelengs så er det en spesielt utsatt posisjon på telefonen din, og et deksel fra Richmond & Finch hjelper deg med total beskyttelse. Samtidig så lager de som sagt også utrolig fint design, noe som er veldig viktig i tiden vi lever i, da "alt" skal på Instagram og Facebook. Så med Richmond & Finch får du det beste av alle verdener, noe som gjør de til et veldig godt valg.

Bør du bruke Richmond & Finch?
Om du har lest vår anmeldelse til nå så har du sikkert forstått at vi anbefaler Richmond & Finch, mest av alt på grunn av beskyttelsen deres deksel gir. Men vi ønsker å få innspill fra andre som har kjøpt deksel derfra, for å se om de er enige med oss i det og om de har truffet på eventuelle problemer.

Vi vil oppfordre alle til å skrive inn til oss og fortelle, da vi vil høre fra alle!


Beskyttelsen fra Richmond & Finch