NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser inCover.no

  Telefonene våre har blitt utrolig viktige for oss. Hvorvidt det er bare positivt eller ei kommer an på hvordan man ser på det. Men de har blitt en dominerende faktor uansett. Nye modeller fra de største selskapene kommer ut årlig, og det er på en måte et evig kappløp, både blant selskapene, men også oss som kunder som vil ha det nye hele tiden. Og selve telefonene er ofte ikke nok de heller. Det finnes jo så mye ulikt tilbehør å kjøpe for å gjøre den litt finere, og det er så mange butikker som selger deksler, beskyttelse og mye annet. En av dem er inCover.no og om det er sånn at du vil passe på mobilen din og gjøre den litt flottere bør du lese vår review. Kanskje du blir inspirert til å kjøpe noe hos dem?

  Informasjon om inCover.no

  inCover er en butikk som har eksistert siden 2009, og det er vel rundt denne tiden at smarttelefoner virkelig begynte å dominere hverdagen som vi ser i dag. Så de har vært ganske tidlig ute, og det er jo ikke en dum ide. Det er ikke overraskende at folk ønsker å pynte på telefonene sine så mye som mulig. Men ikke bare det, noen ganger trenger man jo tilbehør, som kanskje en lader. Og i stedet for å kjøpe en originallader som er dyr kan man heller kjøpe en like god modell, som ikke er original.

  Noe annet som er bra med inCover er at du får gratis frakt på alle ordre. Uansett hvor billig det er så blir den sendt av gårde gratis, noe man ikke ser så ofte med slike butikker. Det gjør det jo mye lettere å bestille et deksel til et par hundre kroner når du ikke behøver å betale 100 kroner i frakt i tillegg!

  KAJA TESTER NETTBUTIKKER; BOOHOO - FAIL? I KAJA-MARIE

  Hva du kan kjøpe hos inCover.no

  Et annet positivt aspekt med inCover er at de ikke har begrenset seg til bare Samsung og Apple. De selger tilbehør til veldig mange andre merker også, som Xiaomi, Huawei, Sony, Microsoft og mange andre. En annen ting vi liker er det at de har kategorisert hele utvalget avhengig på hvilken telefon du kjøper til. Så du vil ikke se en haug med reklame, hvor du er usikker på hva som hører til hva. Du kan istedet finne din telefon, hvor du deretter får all informasjonen om utvalget tilgjengelig for akkurat den telefonen. Det er utrolig mye lettere på den måten, og det er rett og slett mye variert i sortimentet. Ikke tro at de har flere produkter for iPhone enn for mindre kjente telefoner heller, så de fleste kunder med både nye og gamle telefoner kan finne det de trenger. Det kan være lurt å ta en tur innom inCover for å se hva de selger!

  Det er viktig for oss at vi vet hva kundene til inCover.no mener om butikken, så om du har kjøpt hos dem skriv til oss via kontaktskjemaet og fortell!


  Lansering av den nye iPhone 12

  inCover.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om inCover.no

  Din rangering

  FAQ

  Er inCover.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om inCover.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr inCover.no?

  inCover.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mobiltelefonie og Telefonie, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til inCover.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!