NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser RedMagic

  Hva med en konkurrent til de nåværende telefonene vi har? En konkurrent for Samsung og Apple som de må ta seriøst, og som kan tvinge dem til å gå i en annen, modigere, retning i fremtiden? Kanskje det er for mye å forvente, men det er håp med RedMagic, en ny type telefon med gaming som hovedfokus. Telefoner har jo kommet for å bli, og selv om det virker som at man kanskje har nådd et visst endepunkt med telefonene vi har i dag, så kommer de sannsynligvis bare til å utvikle seg videre og bli til noe vi ikke kjenner igjen om noen år. Man må jo alltid teste grensene, og det er noe man kanskje kan anklage Apple og Samsung for å ikke gjøre de siste få årene, for å være for komfortable i sin egen suksess? Vel, da kan jo RedMagic være noe å være obs på, så la oss se litt nærmere på selskapet.

  Informasjon om RedMagic

  RedMagic er del av Nubia Technology, som er et kinesisk teknologiselskap og en utvikler av mobiltelefoner. RedMagic som sådan er et ganske nytt merke, og ble lansert i oktober 2017, så bare noen få år altså. Den tiden har de dog brukt godt og laget telefoner med helt ny teknologi. Fokuset hos RedMagic er ikke bare lagt på kunders opplevelse med den, og bruk av sosiale medier og andre slike ting. Det er mye mer vektlagt på gaming på telefon, noe som de satser på at skal bli stort i årene fremover. Det er en viss fornuft i det, men det er også en bakside ved at folk er vant til store skjermer, spesielt når de spiller, så det kan være en forandring ikke mange er villige til å igjennom.

  Nubia Red Magic 5G - Unboxing, Setup, and Review - (4K 60P)

  Mobiltelefon fra RedMagic

  De har nå laget telefoner i noen få år, men nylig annonserte de RedMagic 5G, som er en telefon som kommer med 5G! Og dette er en ekstrem telefon på alle mulige måter, utenom bare det å fokusere på gaming. Den er stappet full med alt av ny teknologi som finnes og har tre kameraer på baksiden. Det er ikke noe revolusjonerende lenger, men det faktum at en av disse kameraene har 64MP er revolusjonerende. Telefonen kommer attpåtil med en innebygd vifte, noe vi aldri har hørt om tidligere. Det er en rekke andre imponerende egenskaper ved telefonen, men noe som er kanskje aller best er prisen. Den dyreste versjonen, med mest minne og lagringsplass koster ikke en gang 7000 kroner, noe som sammenlignet med Apples nye iPhone 11 er en stor forskjell. Den har også blitt tilgjengelig for kjøp i Europa, så det er kanskje noe å vurdere, spesielt om du vil teste ut noe nytt? Hvorfor ikke gi det en sjanse i det minste?

  Brukt RedMagic?

  Om du har det så er du en av få i Norge som har gjort det, og som dermed har et unikt innsyn i produktet. Så skriv gjerne til oss og fortell om din opplevelse og om du likte telefonen eller ei.


  Presentasjon av RedMagic 5G

  RedMagic
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om RedMagic

  Din rangering

  FAQ

  Er RedMagic et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om RedMagic. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr RedMagic?

  RedMagic opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til RedMagic . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!