Fnatic

Alle kundeanmeldelser

Fnatic

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Fnatic

Gaming er en større del av hverdagen i dag enn det var for noen få år siden, og det er det egentlig ingenting i veien med. Tvert imot så er det den veien verden går, med all digitaliseringen som foregår. Så det er kanskje like greit å følge med på trenden, så mye man kan. Og gaming i seg er jo greit nok, men nå er det også en industri rundt, en sport, som heter eSport. Uten å gå altfor mye inn på hva det innebærer så er det i hvert fall sånn at det finnes mye å kjøpe til, om man vil det, både når det kommer til klær, tilbehør og utstyr. Og da er det ikke mange bedre butikker enn Fnatic. Hørt om den før? Om ikke så les gjerne vår kundeanmeldelse. Vår erfaring og tilbakemelding kan hjelpe deg med å bestemme deg for om du vil handle der eller ikke.

Hva du bør vite om Fnatic
Det er også en interessant detalj vi ikke har nevnt enda angående Fnatic, og det er det faktum at Fnatic er en klubb eller et lag. På samme måte som du skulle gått inn på nettbutikken til Manchester United og kjøpe merch fra dem, kan du også gjøre det med Fnatic. Det gjør det ekstra spesielt, særlig for de minste, for ungdommen som har større kjennskap til det Fnatic faktisk er. Og det gjør det jo litt ekstra gøy å handle der, så lenge barnet er en tilhenger.

Men det er jo generelt kule greier som selges der, og selve organisasjonen er fra London. Det er ikke så langt fra Norge, og det gjør at du får hjem produktene de selger litt raskere, enn om de hadde vært plassert i Øst-Asia. Det er ikke verdens viktigste greie, men det er ok at man får de etterlengtede produktene så raskt som mulig.

Hva du kan kjøpe
Det er jo her den store variasjonen slår til, fordi du har mulighet til å kjøpe alt du trenger til gaming, utenom selve PC-en eller konsollen. Men alt annet, enten det er tastatur og mus, hodetelefoner eller annet så finner du det der. I tillegg har de klestøy som du kan kjøpe. Husk dog at dette er et merkevare, så det betyr at du må være forberedt på at Fnatics logo er på klærne du kjøper. Det ser jo kult ut uansett, men det er greit å vite om i hvert fall.

Høres det bra ut for deg så bør du ta en titt, så kan det hende du blir fristet til å kjøpe mer der.

Har du handlet i denne butikken, eller kjenner noen andre som har, så fortell oss gjerne mer om det, da vi vil vite alt om Fnatic.