G2A.com

Alle kundeanmeldelser

G2A.com

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

G2A.com

Gaming er noe som har kommet for å bli, og det har etterhvert blitt en industri i milliardklassen. Faktisk så er det et videospill, GTA V, som er det mest lønnsomme underholdningsproduktet noensinne, det inkluderer både film, musikk og TV! Om ikke det forteller deg alt du behøver å vite om gaming og hvorfor du bør ta det seriøst, så er det ingenting som kommer til å gjøre det. Derfor er det også veldig mange nye aktører i bransjen, som alle ser en mulighet til å en del av kaka, G2A er en av dem. Men for å få litt bedre oversikt over G2A, så er det greit å gå inn i litt større detalj om hva slags butikk det er, og hva du som kunde kan forvente av de. Og er det noen forskjell fra de, sammenlignet med andre butikker som den? La oss se.

Informasjon om G2A.com
Dette er en butikk som startet i 2010, noe som betyr at de har ganske mye erfaring i bransjen, og vet hva gamere rundt om i verden forventer. Det man først og fremst vil ha er spillene tilgjengelig den dagen de blir sluppet, og gjør man ikke det, da går det veldig fort nedover. Men de har forandret seg gjennom årene, da de i begynnelsen bare solgte spill. Nå har de gått over til å selge nøklene til spillene, slik at du kan bruke en tjeneste som laster ned spillene til din maskin. Om du ikke vet, så er det en stor forskjell, da du får tilgang til spillene med en gang betalingen går igjennom. Om du skulle få spillet levert til deg så kan det ta flere dager, så det er en logisk grunn til at kunder har begynt å foretrekke digitalt. Det er jo derfor man ser flere og flere fysiske butikker stenge, for de kan ikke konkurrere.

Hva du kan kjøpe hos G2A.com
Hovedfokuset ligger på selve spillene, og du kan kjøpe spill til alle plattformer. Det inkluderer PC, Xbox, Playstation, Nintendo og andre. Du kan også kjøpe abonnement for tjenester som Netflix og Spotify om du ønsker det. Så det er et ganske komplett underholdningstilbud du får på et og samme sted, i tillegg til at man kan kjøpe tilbehør til gaming. Som tastatur og mus, headsett og kontroller til konsollen du spiller på. Om du liker å samle på ting, som merchandise fra spill eller filmer, så selger G2A også det. Da bør det vel kanskje være betimelig med en tur til butikken for å se hva du kan kjøpe der?

Har du kjøpt fra G2A?
Vi vil dog gjerne vite om man faktisk bør kjøpe fra G2A, om nøklene man får er gyldige og om det generelt er en god prosess å handle hos de. Det er viktig av et flertalls grunner, og det at deres egne kunder forteller om deres erfaringer er gull verdt i så måte. Så skriv gjerne inn til oss, la andre lese om hva du har opplevd, og hjelp andre!


Anmeldelse av G2A