Voidu

Alle kundeanmeldelser

Voidu

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

O
Oscar
Er du en erfaren gamer så bør målet være å få de beste spillene så billig som mulig. Det er ikke akkurat noe de aller fleste butikker prioriterer, og legger i stedet altfor høye priser på spillene....Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  En av de beste for spill

  Er du en erfaren gamer så bør målet være å få de beste spillene så billig som mulig. Det er ikke akkurat noe de aller fleste butikker prioriterer, og legger i stedet altfor høye priser på spillene. Det skjer ikke hos Voidu, uansett om du vil kjøpe spill, kontroll eller annet tilbehør. Hvordan vet jeg det?! Vel, fordi jeg har kjøpt disse tingene selv, og er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Derfor vil jeg anbefale alle å kjøpe der, uansett om det er til deg selv, eller som en gave, så virker det som Voidu har det de aller fleste av oss trenger!


Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Fanatical

Fanatical

1 Anmeldelser

Et valg er alltid godt å ha, spesielt når det kommer til noe så populært som videospill. Det gjør at selskapene konk...

Logo Allyouplay

Allyouplay

1 Anmeldelser

Allyouplay er et sted du kan gå for å få alle dine spillbehov oppfylt. Og da prater vi om videospill altså, ikke casinospil...

Logo Shopping4net

Shopping4net

5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Voidu

Det er mye en kan satse på som kanskje blir en suksess eller ei. En ting som er sikkert er at spill selger som aldri før, og det er ingen tegn på at det kommer til stoppe heller snart. Så da ser man stadig flere nettbutikker som selger spill, som Voidu. Men da det finnes så mange alternativ på nettet som tilbyr lignende tjenester så er det betimelig å spørre hva Voidu tilbyr og hvorfor du bør kjøpe fra de. Så la oss se nærmere på Voidu og hva de tilbyr.

Om Voidu
Det første en trenger er en god PC, uten det så er det ikke mye poeng i å kjøpe mange av de nye spillene som har kommet ut i det siste, og de som kommer snart. Voidu er et ganske ungt selskap, da de ble etablert i 2017. Men det har egentlig ikke så mye å si, så lenge folkene bak vet hva de driver med, og vet hva kundene er ute etter. Voidu er basert i Amsterdam og de sier at alle spillene de har kommer rett fra distributørene eller selskapene selv, så du kan stole på at de ikke gir deg falske nøkler for spillene. Om du ikke er for naiv så forstår man raskt at visse selskap har gjort dette tidligere, og at folk føler mistenksomhet mot helt nye sider, som Voidu. Ikke at det er et problem man finner hos Voidu, om man ser på hva andre har sagt om de, men det er i det minste greit å være klar over at dette, spesielt om man er en nybegynner.

Hva du kan få hos Voidu
Spill, er det enkle svaret på det. Du får massevis av spill, men det som er interessant er at prisene ikke er så høye som man kan finne på mange andre steder. Spesielt ikke der du kjøper fysisk, fordi leveransekostnadene og kostnader for lagerplass ikke er en faktor. Noe som senker prisene. Hele fokuset hos Voidu ligger dog på PC-spill så du kommer ikke til å finne PS4 eller Xbox der. Og om du tror de ikke har de aller nyeste spillene så tar du faktisk feil der, da de allerede reklamerer for Red Dead Redemption 2, som ikke kommer ut før om noen dager, og er spillet "alle" venter på til PC. Det er ikke alle sider som tilbyr så nye spill, så det er en gedigen fordel til Voidu, over de. Uansett, om de har spillet du er ute etter, så er jo saken grei?

Erfaringer med Voidu
Og har du noengang kjøpt hos Voidu vil vi høre om dine erfaringer. Om prisene var like lave som lovet, og hvorvidt nøklene til spillene var gyldige, og eventuelt hvor lenge. Det er en rekke faktorer man må ta i bektraktning om slike sider, så det å få så mye informasjon som mulig er avgjørende for andre som kanskje vurderer å kjøpe fra de.

Igjen, de har et godt rykte og svært god score på Trustpilot, men om du har erfart noe annet, vil vi at du skriver til oss!


PES 19 hos Voidu