NorskeAnmeldelsetittel

  Anmeldelser Outnorth

  Outnorth er et av de selskapene hvor du forstår hva de selger ved å bare lese navnet på selskapet. Her får du utstyr til utendørsaktivitet, eller bare om du liker å kle deg i varme klær for høsten og vinteren. Bli med videre for å lese om Outnorth.

  Om Outnorth

  Outnorth er faktisk et ganske gammelt selskap, i hvert fall fra som den opprinnelige formen, som ble etablert i 1924! Den nåværende formen ble dog opprettet i 2005, og i 2009 så fikk det prisen for beste e-selskap i Sverige, den første sådanne prisen delt ut. Den fikk det av PriceRunner for kategorien sport og fritid, noe som bør fortelle ganske mye om hva du finner hos Outnorth. De selger for det meste skandinaviske merker, noe som kanskje ikke er så dumt, med tanke på erfaringen vi har her i nord med vær og vind. Det er også et bra inntrykk man får av Outnorth når man besøker siden, da den virker profesjonell og pålitelig, og når det kommer til nettbutikker så er det en stor del av hvorvidt en har suksess eller ikke.

  Hva du kan kjøpe hos Outnorth

  Da dette er en butikk som selger klær og produkter til tur og reise så kan man jo rimeligvis forvente hva du finner her. De har dog et veldig stort utvalg, spesielt når du tar med i beregningen alle merkevarene de selger også. Det gjør Outnorth til en fin butikk hvor du kan finne alt du trenger. De selger også ting som skjørt og kjoler til kvinner, men det er ment som tilbehør til en tur eller fritidsaktivitet. Det er ikke akkurat Victoria's Secret type produkter, men det behøver det heller ikke å være. De selger også produkter til barn, turutstyr, jaktutstyr og generelle tilbehør om du skal på en tur til skogen eller lignende og bare vil være utendørs. Om du er en person i konstant aktivitet finner du også klær og utstyr som passer det formålet, med for eksempel svømmeklær, løpesko og lignende. Det er det som er bra med sider som Outnorth, at de har alt du trenger på et sted.

  Erfaringer med Outnorth

  Det absolutt viktigste med slike sider er at de holder hva de lover, spesielt med tanke på at du skal bruke deres produkter utendørs, på en tur hvor du faktisk er avhengig av at produktet er like bra som de sier. Har du kjøpt fra Outnorth, eller fra noen av de andre varemerkene de selger? Om du har det vil vi veldig gjerne høre fra deg så du kan fortelle og opplyse oss om de var bra nok. Holdt klærne det de lovet? Forble du varm og tørr og var det generelt tilfredsstillende?

  Som sagt, det er utrolig viktig at man vet om alle disse tingene, før man kjøper. Ikke at man bør være mistenksomme mot Outnorth sånn sett. Det er en grunn til at de har et så godt rykte og at de selger så bra, men om det er noe som er verdt å vite, vil vi vite om det!


  Bergrans; et varemerke du kan kjøpe hos Outnorth

  Outnorth
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Elendig kundeservice!

  Sender varer med feil på og forventer varen i retur for så
  Og ta reklamasjon med produsent og kunden sitter uten produkt og venter på dette. I tilegg bruker de 2 uker på og svare på e-post korrespondanse.

  Dør: Thom03-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Outnorth

  Din rangering

  FAQ

  Er Outnorth et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Outnorth. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Outnorth?

  Outnorth opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Outnorth . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!!