NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Outnorth

  Outnorth er et av de selskapene hvor du forstår hva de selger ved å bare lese navnet på selskapet. Her får du utstyr til utendørsaktivitet, eller bare om du liker å kle deg i varme klær for høsten og vinteren. Bli med videre for å lese om Outnorth.

  Om Outnorth

  Outnorth er faktisk et ganske gammelt selskap, i hvert fall fra som den opprinnelige formen, som ble etablert i 1924! Den nåværende formen ble dog opprettet i 2005, og i 2009 så fikk det prisen for beste e-selskap i Sverige, den første sådanne prisen delt ut. Den fikk det av PriceRunner for kategorien sport og fritid, noe som bør fortelle ganske mye om hva du finner hos Outnorth. De selger for det meste skandinaviske merker, noe som kanskje ikke er så dumt, med tanke på erfaringen vi har her i nord med vær og vind. Det er også et bra inntrykk man får av Outnorth når man besøker siden, da den virker profesjonell og pålitelig, og når det kommer til nettbutikker så er det en stor del av hvorvidt en har suksess eller ikke.

  Hva du kan kjøpe hos Outnorth

  Da dette er en butikk som selger klær og produkter til tur og reise så kan man jo rimeligvis forvente hva du finner her. De har dog et veldig stort utvalg, spesielt når du tar med i beregningen alle merkevarene de selger også. Det gjør Outnorth til en fin butikk hvor du kan finne alt du trenger. De selger også ting som skjørt og kjoler til kvinner, men det er ment som tilbehør til en tur eller fritidsaktivitet. Det er ikke akkurat Victoria's Secret type produkter, men det behøver det heller ikke å være. De selger også produkter til barn, turutstyr, jaktutstyr og generelle tilbehør om du skal på en tur til skogen eller lignende og bare vil være utendørs. Om du er en person i konstant aktivitet finner du også klær og utstyr som passer det formålet, med for eksempel svømmeklær, løpesko og lignende. Det er det som er bra med sider som Outnorth, at de har alt du trenger på et sted.

  Erfaringer med Outnorth

  Det absolutt viktigste med slike sider er at de holder hva de lover, spesielt med tanke på at du skal bruke deres produkter utendørs, på en tur hvor du faktisk er avhengig av at produktet er like bra som de sier. Har du kjøpt fra Outnorth, eller fra noen av de andre varemerkene de selger? Om du har det vil vi veldig gjerne høre fra deg så du kan fortelle og opplyse oss om de var bra nok. Holdt klærne det de lovet? Forble du varm og tørr og var det generelt tilfredsstillende?

  Som sagt, det er utrolig viktig at man vet om alle disse tingene, før man kjøper. Ikke at man bør være mistenksomme mot Outnorth sånn sett. Det er en grunn til at de har et så godt rykte og at de selger så bra, men om det er noe som er verdt å vite, vil vi vite om det!


  Bergrans; et varemerke du kan kjøpe hos Outnorth

  Outnorth
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  4.8
  25% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  5.6
  Levering
  rating
  5

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Recovery sandaler

  Har bare posetiv opplevelse når det gjelder bestilling av Hoka recovery sandal.Det tok 2-3 dager fra jeg bestilte varen,til jeg fikk beskjed om at varen var ankommet post i butikk. Fikk eksakt den størrelsen jeg hadde bestilt.Kjempefornøyd.

  Dør: Sturla Throndsen21-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Elendig kundeservice og bare rot

  STYR UNNA!!
  Søplete firma med bare rot.
  De har denne våren, byttet både lager og lagersystem samtidig...
  Fullstendig kaos! Bare rot, og så dårlig planlagt at de holder på i ukesvis med det!!
  Feil lagerbeholdning, manglende vareutsendelser, dustesvar tilbake fra kundeservice.
  Prøvde i tillegg å avbestille den ene av to ordrelinjer. Da slettet de hele ordren...
  Den var med velkomstrabatt. Så da mistet jeg den, og måtte begynne på nytt.
  Nå står hele turen min i fare, fordi jeg stolte på Outnorth...
  STYR UNNA!

  Dør: BAD11-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  HANDL ET ANDET STED!

  Jeg bestilte ski til min dreng, plus støvler. Der stod ingen information at man måtte bestille bestemte slags støvler til de bindinger skiene havde. Til gengæld foreslog hjemmesiden et par støvler, som jeg antog passede til skiene. Det gjorde de ikke. Det blev stor skuffelse hjemme da pakken kom og vi ikke kunne bruge de til noget. Jeg returnerede varerne med det samme - efter at jeg havde grundigt undersøgt om hvor jeg kunne købe støvler der passede til bindingerne - uden at lykkes. Udsolgt, fra udlandet, lang ventetid. Nogen uger senere fik jeg en telefon fra kundeservice her i Norge, fra Martin, om at returafdelingen mente at skiene blev brugt før de blev returneret. Jeg forklarede længe at vi prøvede dem - intet andet, helt som angreretten tillader det når man handler på net. Naiv som jeg var i øjeblikket sagde jeg at der stod ikke oplyst på siden hvilke støvler passede til bindingerne. Før jeg rak at dokumentere havde Martin forandret informationen på hjemmesiden, så nu står der selvsagt hvilke støvler skal bruges. Og skiene blev returneret til mig, uden så meget som en besked om at det er det som skulle ske. Jeg vil bare have lov til at sige at jeg føler mig ordentlig snydt. Og det drejer sig om 800 kr., for det kunne man drive med god kunderservice. Jeg har snakket med forbrugerrådet her i Norge, og der er ingen tvivl at dette er ikke ok. Handl et andet sted!!

  Dør: Joanna Magierecka29-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Elendig kundeservice!

  Sender varer med feil på og forventer varen i retur for så
  Og ta reklamasjon med produsent og kunden sitter uten produkt og venter på dette. I tilegg bruker de 2 uker på og svare på e-post korrespondanse.

  Dør: Thom03-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Outnorth

  Din rangering

  FAQ

  Er Outnorth et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Outnorth. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.8/10, hvorav 25% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Outnorth?

  Outnorth opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Outnorth . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!