ONE TEASPOON

Alle kundeanmeldelser

ONE TEASPOON

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

ONE TEASPOON

Ser du etter edgy og trendi klær? Med så mange stiler og klesforhandlere å velge mellom kan det være slitsomt å finne det vi leter etter. Man blir lett overveldet av alle valgene og mulighetene. Det kan kjennes helt umulig å finne frem til det man leter etter. Spesielt med mote, så finnes det millionvis av klesprodusenter og forhandlere, og det er vanligvis de største selskapene som kommer frem. Da hjelper det å ha en oversikt over diverse stiler og moter, og hvem som produserer hva. I steden for at man skal lete gjennom store selskaper, kanskje vi kan lete basert på hva vår personlige stil er. Edgy klær er en spesiell stil, og har vokst i popularitet de siste årene. OneTeaspoon er en nettbasert moteforhandler som selger klær som er edgy og har en type grunge-stil. Om du vil finne ut mer er det bare å lese videre. 

Om OneTeaspoon
OneTeaspoon er eid av Jamie Blakeley og og hennes mann Ronnie som er en surfekommentator i Australia. Selskapet startet i Australia og har over 20 års erfaring innen motebransjen med å skyve grenser av uformell luksus. De påstår å være elsket av kjendiser, musikkere, modeller og influensere. OneTeaspoon har ikoniske skjorts til luksuriøse klar-til-bruk plagg som er både edgy og brukbare, stiler som overgår trender på en ukonvensjonell måte. 

Produkter og Tjenester hos OoneTeaspoon
Selskapet har rebelliøse, sex infundert old school rock n roll glamor klesforhandler. Hos dem finner man denim skjorts kalt bandits, bonitas, dukes, rollers, shabby bandits og the one, Jeans som freebirds, preachers, saints, shabbies, shabby kingpins og truckers, denim skjørt i kort, medium og lang lengde, og denim jakker. I tillegg finner man topper, t-skjorter, tank topper, vintage t-skjorter, hettegensere og svetter, strikketøy, jumpsuits og kjeledresser, kjøler, skjorter, jakker, bukser, undertøy og mer. Tilbehør inkluderer vesker, belter, skotøy, hatter, smykker, solbriller og intimvarer. Klærne deres er dyre, og man kan forstå at de helst er populære med kjendiser og andre som har tykke lommebøker. Levering er tilgjengelig i de fleste land. Leveringskostnader varierer mellom 9.95 til 29.95USD for leveringstid mellom 1 til 6 dager, og lignende for Canada. For resten av verden koster levering 29.95USD og tar mellom 3-7 virkedager. Man finner en oversikt over alle land de leverer til som er listet på nettsiden deres under frakt. Varer kan returneres innen 30 dager. Nettsiden er enkel i bruk og har en god oversikt over viktig informasjon. De aksepterer Visa, Mastercard og PayPal til betaling. 

Komplimenter, Klager og Tips til OneTeaspoon
Vil du se ut som en ekte rock n roll stjerne? Kanskje du er interessert i å vite mer om OneTeaspoon. Om du har erfaring med selskapet vil vi virkelig høre din tilbakemelding. Hvordan var kvaliteten på klærne? Er de verdt pengene? Hvordan er kundeservicen deres? Har de stort utvalg av stiler, og hva med størrelser? Skriv oss en liten kundeanmeldelse her. Slik kan du gi råd til andre om å styre mot eller styre unna ette selskapet. Dine meninger er verdifulle og kan gjøre en stor forskjell for andre.