NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser G-Star

  Shopping

  online er blitt en stor del av mange menneskers hverdag. En av grunnene til at så mange velger å handle online er avstand til butikker. I tillegg har mange vært ganske isolerte hjemme over lengre tid. Når man tar markedet for klær i betraktning så får man atskillig mye større utvalg når man inkluderer nettbutikker. Et annet faktum er at når det blir flere leverandører som kommer på markedet, så presses prisene ned på grunn av konkurransen. En fordel for oss som er kunder. G-Star er en av de mange leverandørene som slåss om kundene. Når det er så mange nettbutikker å velge mellom, så passer det ypperlig å kunne komme hit for å lese hvilke erfaringer andre har hatt med både G-Star og andre butikker. Black Friday er et fenomen som vi opplever en gang hvert år, ta en titt her for å finne ut hvordan du best kan dra nytte av denne dagen.

  Om G-Star

  G-Star er et selskap som spesialiserer seg på jeans/denim eller dongeri om du vil. Kjært barn har mange navn. Selskapet ble dannet i 1989 og har alltid hatt slagordet "Just the product" som en viktig del av sin markedsføring. I dag finner du mange varianter av denim hos G-Star. Den opprinnelige og rå jeansen, uvasket stil, farget og blekt. Jeans har i mange år vært veldig populært, det er det fortsatt og kommer sannsynligvis til å forbli populært i mange, mange år. Kanskje går det aldri av moten.

  Produkter fra G-Star

  Når vi sier at G-Star spesialiserer seg på jeans, så ser du kanskje for deg et lite, begrenset utvalg. Men det er ikke tilfelle her. Jeans er allsidig og fins i mange ulike typer og stiler. Jeans har en helt egen historie og utvikling. Butikken selger også produkter som ikke kan klassifiseres som jeans, men som hører med i en garderobe hos mennesker som elsker jeans.

  På nettbutikken hos G-Star kan du velge mellom klær til kvinner, menn eller barn. Du kan finne bukser, jakker, svømmeshorts og til og med sko og accessoirer i herreavdelingen. I kvinneavdelingen fokuseres det mest på bukser i alle mulige varianter. Du kan finne det meste fra skinny jeans, boyfriend jeans, highwaist jeans og bukser med ben så vide at du får assosiasjoner til de glade hippie-årene. Kjoler, skjorter, shorts og skjørt er også tilgjengelige. Barneavdelingen har jeans, shorts, hoodies og kule t-skjorter til de minste i familien.

  Vilkår

  Enkelt og greit så plasserer du de varene du ønsker i handlekurven. Etter du er ferdig, tas du til betaling. Når du handler hos G-Star kan du betale med Visa, MasterCard, PayPal, Klarna eller American Express. Dersom du ønsker å vite hvor i prosessen bestillingen din er, kan du gjøre det på Din Side hos G-Star. Etter at pakken er sendt, får du en bekreftelse sammen en link hvor du kan spore forsendelsen. Når du har mottatt forsendelsen har du 60 dager på deg til å returnere varene, dersom noe ikke stemmer.

  Har du handlet hos G-Star?

  Vi ønsker å høre erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder som tidligere har bestilt varer fra G-Star. Skriv gjerne en kundeanmeldelse for å dele ris og ros om selskapet.

  G-Star
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om G-Star

  Din rangering

  FAQ

  Er G-Star et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om G-Star. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr G-Star?

  G-Star opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til G-Star . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!