Acne Studios

Alle kundeanmeldelser

Acne Studios

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Acne Studios

I dag finnes det et hav av nettbutikker innen mote og klær, og det kan være svært vanskelig å finne ut hva som er de beste forhandlerne. Acne Studios er et eksempel på en slikt virksomhet, men hvordan finner du ut om selskapet er trygt og pålitelig? Ved å lese kundeanmeldelser på NorskeAnmeldelser kan du enkelt finne informasjonen du trenger for å avgjøre om dette kan være en butikk som passer for deg! 

Om Acne Studios
Acne Studios er et selskap innen mote og salg av klær både på nett og i fysiske butikker. Virksomheten ble grunnlagt i Stockholm i Sverige av Johnny Johansson, Mats Johansson, Jesper Kouthoofd og Tomas Skogning i 1996. Mye av inspirasjonen for merke kom fra grunnleggeren Johnny Johansson sin interesse for foto, arkitektur og moderne kultur. I tillegg til en internasjonal nettbutikk har merket i dag fysiske butikker i blant annet Berlin, New York, Hong Kong, Paris og Oslo.

Produkter og tjenester av Acne Studios
Acne Studios selger klær og moteartikler for både kvinner og menn. Sortimentet kan sorteres etter en rekke kategorier og nyheter. I tillegg til klær selger de også sko og tilbehør som vesker, jakker, smykker og belter. De har også en egen kategori for barn med et mindre utvalg innen noen av de samme kategoriene. Du kan også filtrere produktene etter størrelse og farge. Dersom du ønsker å komme i kontakt med selskapet er deres kundeservice tilgjengelig på både chat, telefon, SMS og e-post. Når du handler fra Acne Studio kan du forvente en leveringstid på 2-5 virkedager. Det er gratis frakt på alle leveringer og selskapet benytter seg av budbringeren Postnord. Dersom du bor i nærheten av en fysisk butikk kan du også velge å hente pakken din i butikken. Alle prisene på nettsiden er inkludert den norske merverdiavgiften, og da varene sendes innenlands vil det heller ikke påbeløpe noen ekstra kostnad for toll på bestillingen din. Du har automatisk 14 dagersbytterett på alle produktene du handler fra Acne Studios, med forbehold om at varene fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Acne Studios har også en ambisjon om å føre bærekraftige produkter som har blitt produsert på en etisk måte og som vil vare lenge. Selskapet er også medlem av FWF organisasjonen som jobber for å forbedre arbeidsforhold i klesindustrien. For flere bilder og mer inspirasjon knyttet til produktene til Acne Studios kan du også følge selskapets sosiale mediekanaler som Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og Weibo.

Komplimenter, klager og tips om Acne Studios
Har du handlet klær fra Acne Studios? Eller har du noen andre erfaringer med produktene eller tjenestene til dette selskapet? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding slik at vi kan fortsette å hjelpe leserne våre med å finne frem til de beste bedriftene på nett. Fortell litt om din erfaring med for eksempel leveringstiden, kvaliteten, produktene, kundeservicen eller annet som du tror kan være nyttig for andre å vite!