Neatsvor Anmeldelser

: 20
85% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-27
min robotstøvsuger
Produktet lever opp til forventningene mine. Rengjøringen ble utført skikkelig. Jeg er kjempeforn...Les mer
Leanne

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-03-31
Kjøpt robotstøvsuger
Kundeservicen er så og si ikke-eksisterende hos dette firmaet. Etter å ha sendt e-post angående r...Les mer
R. Lind

Mest stemmer anmeldelse

  2024-05-09
Balayeuse
Jeg kjøpte støvsugeren i mai 2021 og var først fornøyd med kvaliteten. Dessverre sluttet den å fu...Les mer
Alta

Anmeldelser (20)

  (11)

 (5)

  (4)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robot vacuum purchase

  Jeg har alltid tenkt at hvis noe virker for godt til å være sant, så er det sannsynligvis det. Det trodde jeg også med denne robotstøvsugeren som koster 199 pund, men etter å ha sett på anmeldelser og videoer på YouTube, bestemte jeg meg for å prøve den likevel. Oppsettet i appen er enkelt, og integreringen med smartenheten din er også grei. Når det gjelder selve støvsugeren, så er den fantastisk. Vi satte den til å rengjøre nede i huset vårt mens vi var ute, og den plukket opp utrolig mye skitt. Egentlig har huset vårt aldri vært så rent før! Er den verdens smarteste støvsuger? Nei, den bommer av og til og gjentar samme områder, men når vi lar den støvsuge mens vi ikke er hjemme, så blir resultatet feilfritt. Og vi synes det er verdt å investere i en ny støvsuger som kan gjøre jobben raskere og bedre. Kanskje ender vi opp med å kjøpe en til til oppe, vi er så fornøyde med den!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min første Roboterstøvsuger

  Min første erfaring med et Roboterstøvsuger har vært helt fantastisk! Etter å ha lest mange positive anmeldelser og gjort grundig research, bestemte jeg meg for å prøve denne modellen. Jeg har en langhåret Collie og en katt, så hundehår og kattehår er en konstant kilde til frustrasjon for meg. Jeg ble virkelig imponert over hvor effektiv den er til å samle opp skitt og hår fra harde gulv, og den er så lett å manøvrere på dørmatter og tepper. Jeg synes det er så bra at den har et langvarig batteri, så den kan støvsuge store deler av huset mitt på en enkelt lading. Den kan til og med komme til steder som vanlige støvsugere har problemer med å nå. Noe annet som overrasket meg var hvor lite støy den lager når den jobber, og den er heller ikke plagsom. Katten min virker litt skeptisk til den, mens hunden min virker helt likegyldig. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robotstøvsuger med god mappemulighet og langvarige støvposer

  Denne robotstøvsugeren har virkelig vært en fantastisk tillegg til huset mitt. Jeg har brukt den i noen måneder nå, og så langt har alt fungert kjempebra. En av de beste tingene med den er at den har flere kartleggingsfunksjoner, slik at den kan finne veien rundt i de ulike rommene i huset mitt, selv om det er et hus med to etasjer. Den eneste ulempen er at den ikke kan "se" objekter foran seg for å unngå dem, men den kjenner på dem og manøvrerer rundt etterpå. Ellers er det en flott enhet med akseptabelt støynivå. Jo kraftigere sugeevne, jo høyere støynivå. Appen er veldig enkel å bruke og konfigurere, noe jeg virkelig setter pris på. Jeg har også lagt merke til at støvposene varer ganske lenge før de må byttes, avhengig av hvor skittent huset mitt er.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Smart robot støvsuger

  Jeg er virkelig imponert over de mange forskjellige funksjonene til denne smarte robotstøvsugeren. Det er imponerende å se hvordan den kan styres via smarttelefonen og bruke Wi-Fi for å navigere rundt i huset. Ikke bare det, men den har også en imponerende sugeevne som virkelig leverer effektiv rengjøring. Etter at den er ferdig med oppdraget, tømmes den automatisk i ladestasjonen med sugekraft. Batterilevetiden er lang, og den bruker laserscanning for å kartlegge huset og definere rommene. Jeg setter stor pris på muligheten til å planlegge rengjøring på ulike tider og i ulike rom med forskjellige rengjøringsalternativer. Det er til og med mulig å sette opp forbudsområder, noe jeg synes er veldig praktisk.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  min robotstøvsuger

  Produktet lever opp til forventningene mine. Rengjøringen ble utført skikkelig. Jeg er kjempefornøyd med robotstøvsugeren min og vil anbefale andre å kjøpe den.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  to-års-gammel robotstøvsuger

  Jeg har hatt den to år gamle robotstøvsugeren i nesten to år nå. Men for et par måneder siden begynte den å sige med å gjøre en skikkelig jobb med å rengjøre. Jeg tok kontakt med firmaet, og etter å ha undersøkt det litt fant de ut at roboten hadde en feil. Så jeg måtte sende den tilbake for reparasjon, noe som betydde at jeg ikke kunne bruke den på 1-2 måneder. Det var ganske kjedelig for meg. I dag fikk jeg endelig den reparerte roboten tilbake, og jeg er veldig glad for å si at alt ser ut til å fungere bra nå som jeg har begynt å bruke den igjen. Jeg er veldig fornøyd med robotstøvsugeren og håper virkelig at det ikke blir flere problemer i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  robotstovsuger

  Jeg er så imponert over hvor flink denne lille, relativt billige robotstøvsugeren er! Jeg bare trykker på startknappen før jeg går ut på tur med hunden min, og alt er rent og ryddig når jeg kommer tilbake. Jeg trodde hunden min kom til å bli skremt av den store støvsugeren, men det er ikke tilfellet - han liker den ikke så godt, men han tolererer den mens den surrer lykkelig rundt på gulvet som en liten hjelper, og gjør livet mitt ti ganger enklere. Det er så utrolig praktisk å ha en robot som tar seg av gulvvaskingen, spesielt når man har en travel hverdag. Jeg anbefaler virkelig denne robotstøvsugeren til alle som trenger litt ekstra hjelp med rengjøringen!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robotstøvsuger

  Etter at jeg kontaktet teknikeren deres via e-post for å koble den til telefonen min, så klarte jeg det. Den er mye mer stille sammenlignet med min forrige robot, unngår møbler og er effektiv for 3 sugeprøver. Å gjøre en daglig rengjøring er ideelt for å fjerne små merker eller flekker. Men hvis du vil støvsuge i hjørnene, må du gjøre det manuelt. Romkartleggingen er grundig dokumentert. Eneste ulempen er vannbeholderen, du må huske å fylle den opp når den når 50-70 kvadratmeter overflaten. Uansett, den varer i 2 timer med stille støvsuging.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min nye robotstøvsuger

  Etter å ha brukt min nye robotstøvsuger et par ganger, kan jeg virkelig anbefale den. Den gjør jobben som den skal, og lydnivået er ikke så høyt som jeg trodde det skulle være. Du kan også justere sugeeffekten, slik at den kan gå stille når du ikke vil ha masse bråk. Selv på maks styrke er den fortsatt mer stillegående enn min gamle Irobot. Den rengjør bra, selv om den ikke kan erstatte en manuell rengjøring, tar den bort det verste skitten, spesielt etter hunder i hagen. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt, anbefales virkelig!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robotvakuum

  Jeg har lett en god stund etter en robotstøvsuger som gir mye for pengene. Jeg synes den mest populære modellen på markedet var altfor dyr, så jeg gikk gjennom anmeldelser på forskjellige nettsider før jeg bestemte meg for denne. Prisen er god, og den yter bra. Da den ankom hjemme hos meg, ble jeg positivt overrasket over den fine emballasjen og det stilige designet. Jeg skulle ønske støvbeholderen var litt lettere å rengjøre. Alt i alt, synes jeg dette var et veldig bra kjøp.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Neatsvor 600 pro

  Produktet fungerer greit, men problemet oppstår når appen ikke er tilkoblet, da blir det vanskelig å sette enheten tilbake til tilbakestilling. Kundestøtten er virkelig ikke til mye hjelp, de insisterer på å se en video der enheten ikke fungerer ... Det jeg trenger er klare instruksjoner eller støtte for å få enheten (600 pro) tilbake til tilbakestillingmodus, siden det som står i bruksanvisningen ikke fungerer. Kan noen her hjelpe meg? Kundestøtten har ikke vært til noe hjelp så langt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Balayeuse

  Jeg kjøpte støvsugeren i mai 2021 og var først fornøyd med kvaliteten. Dessverre sluttet den å fungere plutselig etter 3 år. Heldigvis var kundeservicen veldig hyggelig og effektiv. De ga meg raskt en tilfredsstillende løsning. Alt i alt en positiv opplevelse.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robotstøvsuger

  Støvsugeren gjør virkelig en god jobb med å holde det rent, spesielt på mine mørke matte grå gulv. Jeg er imponert over kartleggingen og muligheten til å tilpasse rengjøringen av rommene. Vanntanken holder fint til i mitt 98 m² hus, den trenger ikke alltid tømmes etter bare én runde. Jeg ville definitivt anbefale den til andre!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpt robotstøvsuger

  Kundeservicen er så og si ikke-eksisterende hos dette firmaet. Etter å ha sendt e-post angående reparasjon av min robotstøvsuger, må jeg vente i tre uker for å få den defekte delen og skifte den selv. Dette er helt absurd! Jeg vil anbefale å se etter et annet merke.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min nylige robotstøvsuger kjøp

  Jeg er så glad for å ha kjøpt en ny robotstøvsuger nylig! Den går rundt og dekker hele området før den stopper når den er ferdig! Og vet du hva? Vi kunne til og med endre språket til portugisisk! Selv om vi støtte på noen Wi-Fi problemer i begynnelsen, var kundeservicen veldig rask med å hjelpe oss ut.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robot X500

  Jeg kjøpte X500-roboten i 2020 og ble skuffet over presteringen. Den kan styres med fjernkontroll eller WeBack-appen, men appen fungerer ikke som den skal. Wifi-tilkoblingen er dårlig, kartene vises ikke, og det er vanskelig å styre roboten. Selv om den virker ladet (grønt lys), varer den bare i 5 minutter. Kundeservicen snakker bare engelsk og var ikke til stor hjelp. Anbefaler ikke dette produktet på grunn av dårlig app-funksjonalitet. Sjekk anmeldelsene på nedlastingssiden for WeBack-appen før du kjøper roboten.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av robotstøvsuger i desember 2022

  Kjøpte denne roboten min i desember 2022, men den sluttet å virke etter kort tid. Etter å ha sendt flere meldinger til kundeservice, fikk jeg til slutt en erstatning for børstemotoren. Problemet er at de ikke sendte med noen instruksjoner for hvordan jeg skal bytte den. De lovte å sende en opplæringsvideo, men den har jeg fortsatt ikke mottatt. Jeg mener, jeg har betalt for roboten og den har en garanti på 2 år, så hvorfor må jeg ta ansvar for å reparere den selv? Kan dere hjelpe meg med å bytte motoren? Takk så mye.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Robotstøvsuger

  Den herlige roboten vår rengjør lettvint gulvet i et hus på 120 kvadratmeter på bare en enkel lading. Vi har mest tregulv her, men den fungerer superbra selv med hår fra kattene og hundene våre. Appen er skikkelig praktisk når du har Wi-Fi dekning over hele huset. Den kan til og med lage kart over rommet og velge passasjen og tidsplanen du vil ha. Jeg har hatt den i fire måneder nå og det er helt fantastisk å slippe støvsugingen! Vi er kjempefornøyde med denne.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Roomba

  Det lager faktisk mindre støy enn støvsugeren min, og det er utrolig nyttig.


Andre så også på