iRobot Anmeldelser

: 2
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-03-13
Støvsugerrobot
Jeg bestilte en støvsugerrobot fra denne nettbutikken, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ble sk...Les mer
Miles Bartoletti

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-28
Kjøp av robotstøvsuger
Etter å ha hatt dårlige erfaringer med roboten, ringte jeg kundeservice for å få hjelp med proble...Les mer
J. Robel

Anmeldelser (2)

  (0)

 (0)

  (1)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Støvsugerrobot

  Jeg bestilte en støvsugerrobot fra denne nettbutikken, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ble skikkelig skuffet. Robotten virket ikke i det hele tatt fra starten av, og da jeg klaget ble jeg bedt om å reparere den selv ved å skru den opp og fjerne batteriet i 15 minutter. Selv etter denne prosedyren fungerte den fortsatt ikke. Etter å ha klaget den 5. desember, gikk det over en måned før fraktselskapet endelig kontaktet meg for å avtale henting. De dukket bare opp uten varsel, og jeg endte opp med å måtte betale for frakten. Nå, over en måned og fem dager senere, har jeg fortsatt ikke mottatt pengene mine tilbake. Dette er desidert det treigeste systemet jeg noensinne har vært borti, og jeg ble virkelig skuffet over mangelen på god service og omtanke for kundene.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av robotstøvsuger

  Etter å ha hatt dårlige erfaringer med roboten, ringte jeg kundeservice for å få hjelp med problemet. Dessverre har det tatt lang tid og vært lite effektivt å løse problemet. Etter å ha prøvd deres instruksjoner uten resultat, ble jeg bedt om å sende roboten inn for reparasjon. Nå har den stått urørt i over en måned på grunn av mangel på ansatte og mye arbeid. Sammenlignet med en annen robot jeg hadde fra før, har iRobot virkelig skuffet meg.


Andre så også på