iRobot

Alle kundeanmeldelser

iRobot

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

iRobot

Rengjøring er en stor del av hverdagen, og det er noe som spiller en stor rolle i livene våre. Og noen ganger kan det jo faktisk være greit å få litt hjelp med rengjøringen. Det er jo bra at vi lever i 2021, med tanke på hvor langt teknologien i dag har kommet. Du har jo sikkert sett robotstøvsugere, og lurt på hvor du kan finne noe sånt selv. Da kan kanskje iRobot være av interesse, et flott merke angående robotstøvsugere. Og som sagt, vi kunne alle trengt å ha litt hjelp med rengjøringen hjemme, og hva er det bedre enn å få automatisert assistanse? Om det er noe du vurderer å kjøpe så kan en kundeanmeldelse fra oss være hjelpsom, hvor vi gir deg vår erfaring og tilbakemelding angående iRobot. Det høres vel ut som en plan?

Hva du bør vite om iRobot
Til tross for hva du kanskje tror, så har denne ikke noe å gjøre med filmen med Will Smith i hovedrollen. Dette er faktisk en ny konkurrent på støvsugermarkedet, som tillater deg å gjøre alt annet i livet ditt enn å støvsuge. Selve selskapet kommer fra Danmark, og med det er du i det minste sikret skandinavisk design og kvalitet, noe vi vil kalle for veldig bra. Det er jo noe i det å stole på hvor produktet kommer fra, og hva det kan love deg.

Et aspekt som er greit å vite om er det at frakten er gratis, så selv om selve robotstøvsugeren koster noen tusen kroner vil ikke selskapet kreve enda litt mer penger fra deg for å levere varen. Det liker vi, og er noe vi føler flere selskap bør følge. Spesielt når man snakker om produkter som er verdt flere tusen kroner! Det får du i det minste fra iRobot, så det er ikke noe som kommer til å hindre deg.

Hva du kan kjøpe
Det er klart, du kan kjøpe robotstøvugere! Men det er flere forskjellige typer av produkter som du kan kjøpe, og det kommer jo bare an på hva du føler er verdt å bruke på et slikt produkt. De selger forskjellige serier, noen av dem mer moderne enn andre, og så har de i tillegg en mengde forskjellige tilbehør som kan være nyttige å ha. Det beste er nok å lese hva som står på selve siden for å få den største forståelsen av hva du kan forvente fra iRobots støvsugere, og de selger jo også Roomba. Det er merket som kanskje er eller mest tilknyttet til denne typen vare. Det er mye bra der, og du kan også ta en titt på appen deres, som kan hjelpe deg med arbeidet, og gjøre det lettere for deg å planlegge.

Det er veldig mange fordeler i det å ha robotstøvsuger hjemme, så hvorfor ikke investere i en du også! Da får du tid til å gjøre mye annet i stedet, ting som du faktisk liker. Har du en iRobot hjemme? Fortell oss gjerne mer om det, i kontaktskjemaet nedenfor.