NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Namly

  Har du kjent på frustrasjonen av å ikke få med rette klær hjem fra barnehagen? Noen ganger føles det som om hele vintergarderoben til junior er fordelt ut over hele byen. Vinterjakken hos naboen, vinterbuksa i en annen bydel og lua ligger igjen i på skolen. Når mange barn samles enten i barnehagen, på skolen, på trening eller i bursdagsselskap så går det noen ganger litt fort i svingene. Da mister man oversikten og klær havner på avveie. Det man mangler da er rett og slett en organisering i kaoset. En måte å gjøre det enklere å holde orden på, er å benytte navnelapper som for eksempel Namly produserer. Namly er bare en av mange som tilbyr slike produkter. Det er mange som føler de ikke har evnen til å skape orden, og gjerne tyr til løsninger og tjenester for hjelp fra internett. Før du kaster deg over den første og beste løsningen, anbefaler vi at du leser om andres erfaringer og tilbakemeldinger. Gjør du dette, er sjansen større for at du blir fornøyd med valget ditt.

  Hva og hvem er Namly?

  Mange småbarnsforeldre har opp gjennom årene sett seg lei på å måtte gå til nye og unødvendige innkjøp til barna, rett og slett fordi de mister klær. Det er mer enn klær som kan forsvinne i en barnefamilie: termoser, bager, leker og annet utstyr virker som de lever egne liv og drar på besøk til venner for aldri å returnere hjem igjen.

  Namly ble dannet av nettopp slik småbarnsforeldre. Ikke bare ville navnelapper og etiketter være behjelpelig for å holde orden og styr på klær og utstyr, men de kan også være et kreativt og morsomt innslag i hverdagen. Til glede både for barna og foreldrene. Namlys produkter er av den grunn skapt for mennesker som liker å sette et personlig preg på ting rundt seg.

  Hva slags produkter kan du få kjøpt hos Namly?

  Namly produserer navnelapper og etiketter som du har muligheten til å gjøre unike og personlige for deg og din familie. Hvor kjedelig blir det ikke dersom alle på hele skolen har nøyaktig like navnelapper? Da blir det også fort gjort å ta feil igjen dersom man har hastverk.

  Alle produktene er selvklebende og tåler vask og tørketrommel. I pakkene med etiketter følger det med en penn du kan bruke til å skape unike navnelapper eller du kan lage egne takkekort eller lage navnekort rundt bordet i bursdagsselskaper. Til og med voksne selskap kan få et morsomt innslag, lag for eksempel temaer på cocktailparties og bruk etikettene til dekorative innslag. Kun fantasien setter grenser.

  Vilkår

  Etter at du har fullført bestilling starter produksjonen automatisk. Du kan derfor ikke endre en bestilling etter den er mottatt. Betaling foregår med kort eller faktura. Angreretten gjelder ikke for produkter som er spesiallaget for kunden. Ved reklamasjon må du gi beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt varen. Ta kontakt så fort som mulig på info@namly.no eller telefon 040-444250.

  Ris og ros, komplimenter og klager

  Dersom du har prøvd noen av produktene til Namly, ville vi og mange andre blitt svært takknemlige om du kan skrive en kundeanmeldelse her på siden.

  Namly
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Namly

  Din rangering

  FAQ

  Er Namly et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Namly. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Namly?

  Namly opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Namly . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!