NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mimmis

  Alle som venter barn har en sitrende spenning i kroppen som gjør at man hele tiden lurer på hva man skal gjøre, hvordan man skal forberede seg på best mulig måte og hva barnet trenger. De som allerede har hatt barn før vet jo det, og har erfaring med hva som trengs. Og det er ikke rent lite skal vi være ærlige, alt fra klær, utstyr til mat og drikke, til utstyr for bilen og sykkel eventuelt. Det er mye forskjellig å se gjennom, og da er det jo også greit at det finnes butikker som Mimmis som kan hjelpe deg med alt sånt. Det er lett å være etterpåklok så hvorfor ikke ta i mot alle råd som gis? Man vil jo tross alt ha det beste for sitt barn, uansett hvordan man ser på det. Om Mimmis er det beste? Vel, les gjerne videre for mer om det!

  Viktig info om Mimmis

  Dette er en norsk butikk, med en fysisk butikk i Sandefjord. Så om du er på Østlandet kan dette være en lett tilgjengelig butikk å besøke når du trenger noe. For mange er det jo viktig at butikker er norske, så det er i det minste noe positivt for Mimmis del. Det er jo greit nok i og for seg, men det er ikke en hovedgrunn til at du skal kjøpe der. Grunnen til at du kjøper fra Mimmis er at de har fri frakt på kjøp over 999 kroner. De har også 366 dagers returrett på alle deres produkter, altså over 1 år! De har også andre aspekter dekket, som prisgaranti, 100 prosent fornøyd, rask levering og fri retur ved bytte. Det er mange fordeler lagt inn i en og samme butikk, noe som gjør det veldig fristende og greit å gjøre en handel hos dem. Om ikke annet så er det ikke noe som kommer til å gjøre deg mindre lysten!

  Økodesign og energimerking - Om merking av energirelaterte produkter som selges i nettbutikker.

  Mimmis sortiment

  Som forventet er det et veldig godt utvalg hos Mimmis, hvor vogner, bilbarnestol, utstyr, klær og mye annet er til salgs. I og for seg er det den komplette butikken for ditt barn, spesielt om du er opptatt av at det du kjøper skal også se bra ut. Med produkter fra selskap som Axkid og Candide er kvaliteten sikret, men de er langt ifra de eneste merkene Mimmis selger. Det er faktisk over hundre forskjellige merker å finne, hvor alle spesialiserer i sine ulike områder. Er du ute etter leketøy er Mimmis stedet for deg og prisene satt opp mot det du får er mer enn rimelige, føler vi i hvert fall. Det er rett og slett mye bra innhold hos Mimmis og det er lett å se hvorfor de har hatt så mye suksess gjennom årene. Så er det jo også sånn at en butikk for barn kommer alltid til å ha en kundebase, så lenge de har gode nok produkter. Noe som er tilfellet med Mimmis.

  Har du noen meninger eller erfaringer om Mimmis vil vi gjerne lese dem!


  Axkid hos Mimmis

  Mimmis
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Mimmis

  Din rangering

  FAQ

  Er Mimmis et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mimmis. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mimmis?

  Mimmis opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mimmis . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!