NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MyTrendyPhone

  Anmeldelser MyTrendyPhone

  Når var den siste gangen da du møttet noen som ikke har en mobiltelefon? Å ha den nyeste modellen av en smarttelefon er nesten obligatorisk i vår digital tid av informasjon og teknologier. Mange av oss pleier å skifte mobiltelefoner hvert to eller tre år. Men hvor er det gunstigere å kjøpe en ny mobiltelefon? Et av selskapene som du bør rette oppmerksomheten din er MyTrendyPhone. Men hvilke merker finner du i nettbutikken deres? Hvilken kundeservice venter på deg i denne butikken? Kanske vil du bestille reparasjon for gadjets dine? Hvilken kvalitet av repapasjon kan du vente? Hvor open de er for kunder som har noen form for spørsmål, klage eller problem? Den beste kilden av informasjon om det er kunder som har kjøpt en mobiltelefon, nettbrett, video og fotoutstyr hos My Trendy Phones. Les deres vurderinger for å bestemme deg om MyTrendyPhones kan bli din favorite butikk.

  Om MyTrendy

  Phone MyTrendyPhone er et selskap som selger ikke bare mobiltelefoner, men også mobiltilbehør, nettbrett og Ipad tilbehør, bærbar PC og datautstyr, MP3 og Ipod tilbehør, video og fotoutstyr, og etc. Deres sortiment inneholder varer av slike merker som Apple, Samsung, Nokia, Siemens, Motorola og mange andre. De tilbyr for eksempel den nyeste Samsung Galaxy S10. Men du kan også velge andre modeller av Samsung. dersom foretrekker du Apple, kan de tilby deg forskjellige modeller av iPhone. De fleste av disse mobiltelefonene er tilgjengelige med og uten et månedlig abonnement. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har MyTrendyPhone en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. Selskapet selger for øyeblikket sine produkter og tjenester i slike land som: Norge, Danmark, Sverige, Finland, Nederland, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og Portugal. Ifølge selskapets påstand, vil de se sine kunder fornøyde og tilfredse. MyTrendyPhone hevder at de kan garantere de laveste prisene på markedet. Hvis du finner det samme produktet billigere et annet sted innen 30 dager etter kjøpet, refunderer selskapet forskjellen.

  Se gjerne denne og andre videoene av MyTrendyPhone med reparasjonstips.

  Tjenester av MyTrendyPhone

  Alle varer og tjenester fra MyTrendyPhone kan bestilles på deres hjemmeside. Du kan lete etter produsent eller velge blant alle tilgjengelige produkter. På deres nettside finner du en søkemotor som kan hjelpe deg å begrense søket. De tilbyr rask 2-3 dagers levering, telefon support 6 dager i uka fra 10-15 og live chat hverdager 08-22 (lør, søn 10-18) og 30 dagers prisgaranti. På selskapets nettside finner du reparasjonsguider, informasjom om returvarer og orderstatus. Du kan også bli en medlem av deres Club og få vesentkig rabatt. Man kan ta kontakt med kundeservice ved å oppfylle et skjema eller ringe dem. Du kan oså få en støtte via e-post eller lese ofte stilte spærsmål. Hvis du vil, kan du føge selskapet på Facebook, Tvitter, Google+, You Tube elle Instagram.

  Klager, vurderinger og tips for MyTrendyPhone

  Har du noen gang bestilt noen av mobiltelefonene, gadjets eller tjenester fra MyTrendyPhone? Da er det vi som er nysgjerrige på å høre mer om din erfaring med denne bedriften. Hvor lang tid tok det for MyTrendyPhones leveringstjeneste å sende din bestilling? Og hva slags kundeservice sikrer denne butikken til kunder som trenger hjelp? Og hva slags kundeservice sikrer denne butikken til kunder som trenger hjelp? Vennligst skriv din egen anmeldelse og fortell oss hva du virkelig synes om dette selskapet.

  MyTrendyPhone
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om MyTrendyPhone

  Din anmeldelse