NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MyMuse

  Det er ingenting galt med å føle seg litt sexy, det er noe alle har behov for uansett hvordan man ser ut. Det er vel ikke akkurat en mangel på utvalg av butikker på nettet som selger ting som får deg til å føle deg sexy, om det er klær eller noe annet. Men det er vel lite som får mennesker til å føle seg mer sexy enn undertøy, og det er der MyMuse kommer inn i bildet. Det er ganske viktig for en slik industri at de passer på å ha produkter for alle typer av kunder og deres kroppsformer, i hvert fall etter vår mening, så det er noe vi kan ta som utgangspunkt i denne review! Det høres vel bra ut? Så da er det like greit å sette i gang og se hva MyMuse kan tilby deg, les videre!

  Informasjon om MyMuse

  MyMuse er en norsk nettbutikk startet av kvinner som vet hva de vil ha og som har en god kjennskap til hva andre kvinner også vil ha. Det er noe man ser ganske klart på utvalget deres, og med tanke på at MyMuse har eksistert siden 2013 så kan man trygt si at de har vært suksessfulle. Ikke bare det, men deres bedrift er ikke begrenset til kun Norge, da de selger varer til over hele Europa. Så uansett hvor du befinner deg kan du kjøpe deres produkter! For du kan returnere varene dine innen 30 dager, og det er gratis frakt på alt over 900 kroner, noe vi kan like. Det virker generelt som en god nettbutikk å gjøre en handel hos, og du kan kontakte dem via chat eller telefon hver eneste arbeidsdag. For mange er det jo viktig at det er en norsk butikk, og det kan jo bety at du får produktet levert litt fortere enn du ellers ville!

  Nyhetsbrev er for nettbutikker og blogger

  Hva du kan kjøpe

  Her kommer man jo til størrelse og det vi pratet om i begynnelsen, og den høyeste størrelsen som MyMuse virker å ha er XL for Nattøy og Lounge. Når det kommer til undertøy går det helt opp til 4XL noe man rett og slett ikke ser så ofte i slike butikker. Det er også viktig å huske at slikt tøy ofte er komfotabelt og ganske stretchy å ha på seg, så det bør ikke anses som en vanlig XL, om man kan si det sånn. De selger Nattøy og Lounge, Undertøy, Badetøy og tilbehør i tillegg til leketøy som en kvinne har i skuffen. Det er mye fint å kjøpe hos Mymuse generelt og det er noen skikkelige fine produkter de selger også. Du har også muligheten til å kjøpe kolleksjoner fra kjente influensere som Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen, noe som mange synes er kult!

  Har du kjøpt fra MyMuse?

  Om du er en av de mange som har gjort det vil vi gjerne vite mer om din erfaring og om du er fornøyd. Skriv om alt du ønsker og hjelp andre!


  Kolleksjon fra Caroline Berg Eriksen

  MyMuse
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om MyMuse

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er MyMuse et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av MyMuse. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MyMuse?

  MyMuse opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Erotiske Butikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen MyMuse nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!