NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Metro Brazil

  De fleste nettbutikkene spesialiserer seg innenfor en eller annen varekategori. Det være seg interiør, helseprodukter, klær eller elektronikk. Noen ganger kommer en gründer opp med en super ide, og finner en nisje som ingen har tenkt på før, eller ingen har hatt motet til å starte en butikk innen den nisjen. Å starte en bedrift innen en nisje kan være risky business, da målgruppen er mindre enn den er for en mer vanlig varekategori. Med så mange nettbutikker er det noen ganger nødt til å dukke opp supre ideer til butikker som plutselig tilbyr en vare som slår an og gjør kjempesuksess. En slik nisje er brasilianske varer. Dersom vi kan snakke om stereotyper, kan vi nok slå fast at brasilianere er kjent for å være vakre folk som kanskje er mer opptatte av utseende enn gjennomsnittet. Har du prøvd noen brasilianske produkter? Eller har du lyst til å prøve noen? Da kan du lese kundeanmeldelser her hos oss. Les andre sine erfaringer og tilbakemeldinger, så du får se om produktene har slått an hos andre.

  Metro Brazil

  Metro Brazil er en netthandel som spesialiserer seg på ekte brasilianske produkter. Brasilianske merkevarer er i kraftig vekst og blir stadig mer og mer populære. Metro Brazil startet opp i 2017 og den gang solgte de brasilianske korsetter til markedet i Midtøsten. Etterspørselen var stor, og dermed var veien lagt for Metro Brazil til å utvide produkt-utvalget sitt med flere typer korsetter og undertøy, sminke og kosmetikk, hårprodukter og sportsklær. I 2020 hadde selskapet vokst så mye at de lanserte sin egen App for å yte bedre service til kundene sine.

  Hvilke produkter kan jeg kjøpe hos Metro Brazil?

  Metro Brazil tilbyr brasilianske produkter til både ham og henne. I herreavdelingen består utvalget av ulike former for undertøy og sportsklær. Bodyshape korsetter, boxere, termale t-skjorter og bermuda-shortser er noe av det du kan finne for menn.

  Kvinner har et enda større utvalg å boltre seg i. Korsettene kommer i mange varianter: bodysuits, high waist bodyshapers, lekre sett, bermuda control med rumpemodellerende innlegg er bare et lite knippe av det de har å tilby. Spesielle korsetter for graviditet og post-operasjoner er også blant utvalget, noe du kanskje ikke visste eksisterte engang? Av klær finnes det også sportstøy og lekkert undertøy for henne, men du kan også handle håprodukter som hårmasker og keratinkurer for å slette hår. Linser med farger og håndvesker er også en del av utvalget hos Metro Brazil.

  Vilkår og frakt

  Dersom du ønsker å kontakte kundeservice kan du gjøre det når som helst på døgnet via WhatsApp, live Chat eller e-post. Metro Brazil aksepterer alle debet og kredittkort som betaling.

  Etter at du har bestilt, vil du få en bekreftelse med sporingsnummer til forsendelsen slik at du kan spore hvor pakken befinner seg. Kostnader for frakt avhenger av hvor du bor, og vil fremkomme underveis i bestillingen etter at du har registrert adressen din. Metro Brazil har varehus flere steder i verden, så du vil få din pakke tilsendt fra det varehuset som er nærmest din adresse.

  Metro Brazil
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Metro Brazil

  Din rangering

  FAQ

  Er Metro Brazil et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Metro Brazil. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Metro Brazil?

  Metro Brazil opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Metro Brazil . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!