Merkmini

Alle kundeanmeldelser

Merkmini

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com
Reima.com
1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys
Eurotoys
1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Merkmini

Det er ingenting som er verre enn å sløse penger. Klær trenger vi alle, og det gjelder også barn. Barn vokser raskt og trenger da nye klær regelmessig. Det er da veldig surt om klær forsvinner i barnehagen eller på skolen. Barn i barnehage bytter klær ofte av forskjellige grunner, og skal barna være ute når det er kaldt og vått, da må de ha yttertøy, som er spesielt dyre å erstatte. Navnelapper er den beste måten man kan sikre at klærne kommer hjem med barnet ditt, og gjør det mye enklere for barnehagearbeidere, og lærere, å vite hvem som eier hva. Merkmini er leverandør av merkelapper til barn, og andre eiendeler, som du ikke vil miste. Finn ut mer om selskapet ved å lese videre under. 

Om Merkmini
Merkmini er Norge sin fremste leverandør av navnelapper som kan plasseres på klær og andre eiendeler, for å hindre at klær forsvinner, spesielt for barn i barnehage, førskole og skole. Merkmini har som mål å gjøre hverdagen enklere med navnelapper som er enkle å feste, samtidig som de er varige og strykefrie. 

Produkter og Tjenester hos Merkmini
Merkmini er produsent og leverandør av navnelapper av forskjellige design, og utvalgte stiler, samt tilbyr de muligheten for å tilpasse, eller lage, merkelapper med eget design. Merkmini spesialiserer seg på merkelapper til klær, i tillegg til merkelapper til andre produkter, som for eksempel matbokser. Merkelappene tåler oppvaskmaskin opp til 60 grader, vaskemaskin på 60 grader, samt tåler de microbølgeovn, og minusgrader. Lappene festes veldig enkelt på hva det måtte være. Man klistrer merkelappene på en ren og tørr overflate, og lar dem sitte i minst 24 timer før man rengjør dem. Navnelappene kommer i et utvalg av design i kategorier som dyr og fulger, prinsesser og enhjørninger, motor, og sport. De har en fornuftig pris på navnelappene, og ligger på rundt 159kr for ett sett med 120 merkelapper. Merkmini tilbyr også rabatter om man kjøper flere pakker. 

Merkmini tilbyr gratis frakt på alle bestillinger, og det finnes ingen minimum bestillingsverdi. Merkelappene er normalt 30mm x 13mm i størrelse. Selskapet leverer gratis, rett hjem, til hele Norge. Levering tar rundt 3 til 5 virkedager. Merkmini har 100% fornøyd garanti, som betyr at om det oppstår problemer med merkelappene vil du kunne klage og få pengene tilbake. Dette gjelder ikke om det oppstår skrivefeil eller stavefeil. Desverre kan man ikke angre sitt kjøp, slik som med vanlige varer, ettersom merkelapper defineres som en vare bestilt spesielt for enkeltkunder. Selskapet aksepterer Visa og Mastercard, inkludert faktura, som betalingsmetode.

Komplimenter, Klager og Tips til Merkmini 
Har du barn, og/eller er lei av at klær og andre eiendeler forsvinner? Det er ingenting som er verre når man kjøper nye klær. Merkmini tilbyr navnelapper for en fornuftig pris. Har du bestilt navnelapper fra Merkmini vil vi gjerne høre hvordan det gikk. En liten tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om din erfaring og oppfattning av selskapet. Fortell andre om utvalget, priser, kvalitet, kundeservice, eller andre ting du mener andre kunne ta nytte av.