NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Lux-Case

    Nå som hverdagslig teknologi har blitt så dyrt, men samtidig så vanlig å bruke er det ikke rart at folk er opptatte av å passe på sine ting. Det har jo blitt en industri i seg selv, det å kjøpe etui og annen beskyttelse til mobiltelefonene sin, nettbrett og annet utstyr en måtte ha. Så vil man gjerne at det skal se så fint og stilsikkert ut som mulig. Det har blitt etablert flere selskap som selger slike ting, og det kan jo hende at Lux-Case er butikken for deg. Man vil jo gjerne også se på produkter som holder litt og som er laget av material som tåler en støyt, samtidig som det ikke er altfor dyrt. Så hvorfor ikke lese hva Lux-Case har å tilby før du bestemmer deg? Les gjerne videre.

    Informasjon om Lux-Case

    Lux-Case er kanskje litt større enn du først trodde da de har butikker både i Sverige, Danmark. Nederland, Storbritannia og Finland. Lageret sitt har de i Sverige så frakttiden er ikke altfor ille for det du bestiller. En annen gedigen bonus er at all frakt er gratis når du bestiller via Lux-Case. Det betyr at du ikke behøver å bestille produkter for flere hundre kroner for å få gratis levering. Noe som er nyttig med tanke på at produktene som Lux-Case selger ikke er altfor dyre. De har bortimot det største utvalget av slike produkter du kan tenke deg, og om du bestiller før kl. 17.00 så sender de produktet ditt av gårde samme dag. Ellers blir det sendt neste arbeidsdag. Adressen i Norge er i Oslo, hvor du også sender eventuell returpakke, men håpet er jo at du ikke skal behøve det. Faktum er at de ar over 150 000 produkter i ulike kategorier, så du kommer nok til å finne noe du liker.

    Lux iPhone X Battery Case review

    Hva du kan kjøpe hos Lux-Case

    De har altså deksel, etui, tilbehør og annet utstyr. Det gjelder for telefoner, nettbrett, laptoper, klokker, kamera og gamingutstyr. Et godt eksempel er at de selger etui for Playstation 4 kontroller, men ikke selve kontrollen. Men det er noe å være på utkikk etter om du vil ha litt særpreg på dine gagdets. Om du heller er ute etter noe spesifikt for din telefons modell så kan du gjøre et søk som gjør at du får opp produkter bare for det du er ute etter. Det gjør det mye lettere for deg å finne det du vil ha. For å gi et godt bilde av hvor mange ulike produkter de har så selger de fortsatt deksel og tilbehør for iPhone 3. Ikke at det er så mange som vil ha behov for deg, men da kan du jo tenke deg hvordan utvalget ser ut for nyere modeller og telefoner. Sjansen er stor for at du finner noe du liker hos Lux-Case om du besøker den!

    Om du allerede har gjort det og har noe du vil fortelle om, så gjør gjerne det i kontaktskjemaet vårt. Hjelp andre med dine opplevelser.


    Etui for Samsung

    Lux-Case
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (11)

    3.6
    36% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    5.2
    Service
    rating
    2.8
    Prisnivå
    rating
    3.6
    Levering
    rating
    2.8

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Smooth handel

    Bestilte klokkereim med rask levering. Mottok varen etter 3 dager. Rask levering, varen var som forventet. Veldig fornøyd.

    Dør: Lars Ellevog28-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Retur

    Styr unna dette selskapet. Kundeservice er null eksisterende. Skal du returnere noe har du virkelig fått et problem. Du må betale retur selv og viss du må det så bør du møte på døra deres å levere. For de henter ikke pakker du sender tilbake. Selv om du får beskjed om å sende med sporing og å sende til en spesiell adresse så henter de ut pakker som kommer til den adressen. Så hvordan i alle dager skal jeg få returnere denne pakka da? Må jeg reise til adressen og levere den på døra selv? Er så sint. Har nå brukt mere penger på å sende dette dekselet frem og tilbake flere ganger en dekselet koster

    Dør: Elisabeth Stadheim Engesbak 06-07-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Styr unna!

    Dette er et firma som utgir seg for å være norsk med norske priser.
    Firmaet drivees fra Sverige så toll og avgifter kommer i tilegg på pris oppgitt i nok.
    Billigere å handle i butikk i Norge.
    Kundeservice mangler totalt.
    Dette må være helt ulovlig.
    Noe for Forbrukertilsynet å ta tak i?

    Dør: Hans Harstad26-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Useriøst firma. Priser uten moms og toll

    De lurer kunden til å tro at det er norsk side, noe det ikke er.
    Blir pakken stoppet i tollen må du betale 300 - ekstra i moms og gebyrer.
    Hurtig levering er bare tull, blir stoppet i posten og blir liggende i tolla! Svindel og bedrag.

    Bare lureri styr unna.

    Dør: Geir 07-01-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    Styr unna!

    Ikke greit å ikke opplyse om at varene kommer fra utlandet og at det derfor vil komme en ekstra avgift på både toll og MVA. Dette Må opplyses om når man kommer til "betaling" på nettsidene.

    Jeg ser at de får elendig kritikk på alle anmeldelse-nettsider.
    Synd jeg ikke sjekket bedre ut før jeg bestilte dra dem, men jeg har blitt vant med at nettsider med salg er blitt så bra, og at kundene står i fokus.
    men ikke her.. tydeligvis..

    Dør: ann-catrin monge08-12-2020
    Aud Lillian10-12-2020

    Styr unna dette firma useriøst og oppgir ikke at det kommer både moms og toll så det blr dobelt så dyrt for varen styr unna!!!!!!

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Styr unna!

    Lux-case fremstår på alle måter som en norsk nettbutikk, men alle priser er oppgitt uten moms og varene sendes fra Sverige.

    Dersom forsendelsen blir stoppet i tollen (noe som skjedde med min), så ender du opp med å betale mye mer enn forventet for varene du har bestilt.

    Dør: Lars25-11-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Styr laaangt unna!!

    Har ingenting positivt å komme med, står ikke noe om at de sender fra sverige, kontor står oslo!! Og jeg betalte ekstra for at pakken skulle være her til min kjære sin bursdag, så max 4 dager. 2 uker etterpå så dukka den opp! De kommer ikke med noen løsning eller noe fornuftig for å hjelpe!! Aldri mer!!!

    Dør: cecilie halstensen20-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Hold dere unna!

    Betalte ekstra for rask levering. Ikke hørt ett kvekk fra de og det har gått 9 dager. Ikke får man spore pakken og det er heller ikke norsk nettsted som de utgir seg for å være. Jeg var så dum å ikke leste andre sine erfaringer. Tro meg, de er ikke seriøse. Er redd jeg ikke får pakken min . Betalte via klarna og på klarna står set ingenting. Heldigvis har jeg kvitteringen på at jeg har betalt cia klarna på email.

    Dør: Ana Maria 08-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Styr unna

    Fremstår som norsk nettbutikk og det kommer ikke frem noe sted at det kommer utgifter til fortolling i tillegg til pris oppgitt i nettbutikk....lureri....anbefales ikke!!

    Dør: Henny07-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Sen levering

    Betalte ekstra for rask levering, 2 -4 dager. Etter 5 dager får jeg beskjed fra posten om at de må ha kopi av fakturaen for å fortolle sendingen, Så ingen rask levering, ingen gratis levering og heller ingen norsk nettbutikk. Hadde det vært en seriøs, norsk nettbutikk så hadde de dekket fortollingen slik at kunder som betaler ekstra for rask levering får varene innen fristen som de selv har satt. prisene de oppgir er feil da de ikke opplyser at varene må fortolles og det da vil komme på mva i tillegg.

    Dør: Mette 11-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Umulig å få kontakt

    Har betalt ekstra for rask levering, som nå har tatt dobbelt så lang tid enn det det skulle ta. Umulig å få kontakt over telefon for å få informasjon om pakken og levering. Ingen sporing av pakken.

    Dør: Thea25-08-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    5.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Lux-Case

    Din rangering

    FAQ

    Er Lux-Case et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lux-Case. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 36% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lux-Case?

    Lux-Case opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Handelsvarer.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lux-Case . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!