NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lux-Case

  Nå som hverdagslig teknologi har blitt så dyrt, men samtidig så vanlig å bruke er det ikke rart at folk er opptatte av å passe på sine ting. Det har jo blitt en industri i seg selv, det å kjøpe etui og annen beskyttelse til mobiltelefonene sin, nettbrett og annet utstyr en måtte ha. Så vil man gjerne at det skal se så fint og stilsikkert ut som mulig. Det har blitt etablert flere selskap som selger slike ting, og det kan jo hende at Lux-Case er butikken for deg. Man vil jo gjerne også se på produkter som holder litt og som er laget av material som tåler en støyt, samtidig som det ikke er altfor dyrt. Så hvorfor ikke lese hva Lux-Case har å tilby før du bestemmer deg? Les gjerne videre.

  Informasjon om Lux-Case

  Lux-Case er kanskje litt større enn du først trodde da de har butikker både i Sverige, Danmark. Nederland, Storbritannia og Finland. Lageret sitt har de i Sverige så frakttiden er ikke altfor ille for det du bestiller. En annen gedigen bonus er at all frakt er gratis når du bestiller via Lux-Case. Det betyr at du ikke behøver å bestille produkter for flere hundre kroner for å få gratis levering. Noe som er nyttig med tanke på at produktene som Lux-Case selger ikke er altfor dyre. De har bortimot det største utvalget av slike produkter du kan tenke deg, og om du bestiller før kl. 17.00 så sender de produktet ditt av gårde samme dag. Ellers blir det sendt neste arbeidsdag. Adressen i Norge er i Oslo, hvor du også sender eventuell returpakke, men håpet er jo at du ikke skal behøve det. Faktum er at de ar over 150 000 produkter i ulike kategorier, så du kommer nok til å finne noe du liker.

  Lux iPhone X Battery Case review

  Hva du kan kjøpe hos Lux-Case

  De har altså deksel, etui, tilbehør og annet utstyr. Det gjelder for telefoner, nettbrett, laptoper, klokker, kamera og gamingutstyr. Et godt eksempel er at de selger etui for Playstation 4 kontroller, men ikke selve kontrollen. Men det er noe å være på utkikk etter om du vil ha litt særpreg på dine gagdets. Om du heller er ute etter noe spesifikt for din telefons modell så kan du gjøre et søk som gjør at du får opp produkter bare for det du er ute etter. Det gjør det mye lettere for deg å finne det du vil ha. For å gi et godt bilde av hvor mange ulike produkter de har så selger de fortsatt deksel og tilbehør for iPhone 3. Ikke at det er så mange som vil ha behov for deg, men da kan du jo tenke deg hvordan utvalget ser ut for nyere modeller og telefoner. Sjansen er stor for at du finner noe du liker hos Lux-Case om du besøker den!

  Om du allerede har gjort det og har noe du vil fortelle om, så gjør gjerne det i kontaktskjemaet vårt. Hjelp andre med dine opplevelser.


  Etui for Samsung

  Lux-Case
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (5)

  3.2
  40% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  4.4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Styr laaangt unna!!

  Har ingenting positivt å komme med, står ikke noe om at de sender fra sverige, kontor står oslo!! Og jeg betalte ekstra for at pakken skulle være her til min kjære sin bursdag, så max 4 dager. 2 uker etterpå så dukka den opp! De kommer ikke med noen løsning eller noe fornuftig for å hjelpe!! Aldri mer!!!

  Av: cecilie halstensen20-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Hold dere unna!

  Betalte ekstra for rask levering. Ikke hørt ett kvekk fra de og det har gått 9 dager. Ikke får man spore pakken og det er heller ikke norsk nettsted som de utgir seg for å være. Jeg var så dum å ikke leste andre sine erfaringer. Tro meg, de er ikke seriøse. Er redd jeg ikke får pakken min . Betalte via klarna og på klarna står set ingenting. Heldigvis har jeg kvitteringen på at jeg har betalt cia klarna på email.

  Av: Ana Maria 08-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Styr unna

  Fremstår som norsk nettbutikk og det kommer ikke frem noe sted at det kommer utgifter til fortolling i tillegg til pris oppgitt i nettbutikk....lureri....anbefales ikke!!

  Av: Henny07-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Sen levering

  Betalte ekstra for rask levering, 2 -4 dager. Etter 5 dager får jeg beskjed fra posten om at de må ha kopi av fakturaen for å fortolle sendingen, Så ingen rask levering, ingen gratis levering og heller ingen norsk nettbutikk. Hadde det vært en seriøs, norsk nettbutikk så hadde de dekket fortollingen slik at kunder som betaler ekstra for rask levering får varene innen fristen som de selv har satt. prisene de oppgir er feil da de ikke opplyser at varene må fortolles og det da vil komme på mva i tillegg.

  Av: Mette 11-09-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Umulig å få kontakt

  Har betalt ekstra for rask levering, som nå har tatt dobbelt så lang tid enn det det skulle ta. Umulig å få kontakt over telefon for å få informasjon om pakken og levering. Ingen sporing av pakken.

  Av: Thea25-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lux-Case

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lux-Case et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lux-Case. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.2/10, hvor 40% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lux-Case?

  Lux-Case opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Handelsvarer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lux-Case nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!