Lisa Says Gah

Alle kundeanmeldelser

Lisa Says Gah

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Lisa Says Gah

I dagens shoppingverden er det fort gjort å ende opp med det samme som alle andre. Lisa Says Gah er en nettbutikk som fokuserer på unike produkter innen ulike kategorier. Som med alle andre virksomheter på nett er det likevel viktig at du sørger for at et selskap er trygt og pålitelig. Dette kan du gjøre ved å lese anmeldelser fra kunder som allerede har handlet hos et selskap på NorskeAnmeldelser. Dette gjør det mye enklere for deg når du skal velge en ny butikk!

Om Lisa Says Gah
Lisa Says Gah er en nettbutikk som selger varer innen ulike kategorier av et mer unikt slag. Selskapet ble grunnlagt i San Fransisco, USA, i 2015 av designeren Lisa Bühler. Bühler ønsket å skape en butikk som ikke var som alle andre og som fokuserte på et nøye utvalg av vintage og designartikler. Hennes fokus var også å skape mer bærekraftige produkter og gå i en motsatt retning enn store kjedebutikker som får mye kritikk for sin bruk-og-kast mentalitet.

Produkter og tjenester av Lisa Says Gah
Sortimentet til Lisa Says Gah består av ulike kategorier som klær der du finner produkter som bukser, gensere, topper og kjoler. I tillegg finner du også produkter innen kategoriene tilbehør, sko, hjem, solbriller mm. Selskapet fokus er å kunne tilby produkter med et unikt særpreg som man ikke finner i de store kjedene. Derfor kan du forvente å finne varer som blir sett på som vintage eller mer eksklusive moteartikler. For å handle fra dette selskapet kan du enten benytte deg av nettleserversjonen deres eller en app for mobil og nettbrett som er egnet for både Android og iOs. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlige e-poster om nyheter, tilbud og kampanjer. Når du handler fra Lisa Says Gah vil de fleste varene bli sendt fra deres hovedlager i San Fransisco noe som medfører en leveringstid på rundt 3-8 virkedager for internasjonale sendinger. Dersom du handler for et beløp på, eller over, 1.700kr. vil du få gratis frakt på bestillingen din. Du har automatisk 30 dagers bytterett på alle kjøp, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Selskapet hevder også å ha stort fokus på bærekraftig og miljøvennlig virksomhet og sier at all emballasjen deres er laget av resirkulert materiale, produktene deres av miljøvennlige stoff og at fabrikkene deres opererer på en etisk riktig måte både ovenfor sine ansatte og produksjonen.

Komplimenter, klager og tips om Lisa Says Gah
For å gjøre det enkelt for deg og alle våre lesere å velge de beste nettbutikkene deler vi her informasjon og anmeldelser med all informasjonen du trenger. Vi setter derfor stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har erfaring med produkt eller tjenester av Lisa Says Gah. Hadde du en særlig positiv eller negativ opplevelse av selskapet? Kan du si noe om leveringstiden eller kvaliteten av produktet? Sett i gang med å dele din vurdering nå!