Cuyana

Alle kundeanmeldelser

Cuyana

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Cuyana

Er du på jakt etter klær og moteartikler litt utenom det vanlige? Med dagens shopping-alternativ på nett trenger du ikke lenger å bekymre deg for å ha tid til å gå fra butikk til butikk. Cuyana er et eksempel på en nettbutikk som fokuserer på noe mer unike plagg. Før du setter i gang med handelen er det likevel lurt at du undersøker om dette er en trygg og pålitelig butikk. Dette kan du gjøre ved å lese anmeldelser og informasjon om selskapet her på NorskeAnmeldelser. Ved å lese om andre kunders erfaringer er det mye enklere for deg å avgjøre om dette er en virksomhet som kan passe for deg!

Om Cuyana
Cuyana er en klesbutikk på nett som selger ulike unike plagg for damer. Selskapet ble grunnlaget av Karla Gallardo som hadde en visjon om å skape en butikk som fokuserte på handel med intensjon. Nettbutikken har derfor et nøye utvalgt sortiment som har til hensikt å vere funksjonelt og kunne brukes til flere anledninger. Selskapet ble opprettet i 2011 og er i dag en etablert butikk som sender til mange land i blant annet Europa og USA.

Produkter og tjenester av Cuyana
Cuyana selger en rekke produkter til dame innen mote. Sortimentet deres er delt inn i hovedkategoriene vesker, klær, mindre lærartikler, tilbehør og ansiktsmasker. De har også en egen side dedikert til populære gaveartikler. I følge selskapet selv har de et stort fokus på bærekraftige produkter og sier varene deres er produsert på en ansvarlig måte, er funksjonelle og varer lenge. Når du handler fra Cuyana vil varene bli sendt til Norge fra USA. Dette medfører at leveringstiden kan variere, men i følge virksomheten sender de alle ordrer innen 1-2 virkedager. Leveringskostnaden ligger på $35 for internasjonale sendinger. Du kan holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra Cuyana ved å melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. Det kan være verdt å merke seg at det på dette tidspunktet ikke er mulig å bytte eller returnere internasjonale ordrer. Alle internasjonale salg er endelige, men du kan likevel reklamere på varene dersom det skulle finnes en skade eller feil på produktet. Dersom du har noen spørsmål angående reklamasjon, bestilling eller annet kan du kontakte selskapets kundeservice både på e-post og telefon. For mer innhold relatert til produktene deres kan du også finne Cuyana på sosiale medier som Instagram, Facebook, Pinterest og Twitter.

Komplimenter, klager og tips om Cuyana
Har du handlet klær fra denne nettbutikken? Eller har du noen andre erfaringer med produktene deres? For at du og alle våre lesere skal kunne avgjøre hvilke nettbutikker som er de beste og mest pålitelige deler vi anmeldelser og informasjon på denne siden. Vi vil gjerne høre om din tilbakemelding og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse om din erfaring. Fortell gjerne litt om leveringstiden, kvaliteten på produktet, din eventuelle opplevelse med kundeservice og annet du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.